Tartă de ciocolată și nuci amestecate în crustă de biscuiți

Tartă de ciocolată și nuci amestecate în crustă de biscuiți
O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 9g de proteine, 36g de grăsime, și un total de 540 calorii. Această rețetă servește 12. Pentru $1.05 pe portie, această rețetă acoperă 14% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă de la Epicurious are 1 fani. Mergeți la magazin și ridicați făină pentru toate scopurile, chipsuri de ciocolată semidulce, plus 1 lingură de unt și alte câteva lucruri pentru a o face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 38%. Acest scor nu este atât de remarcabil. Încercați Tartă De Clementină Cu Ciocolată Albă - Crustă De Prăjituri De Macadamia, Cookie Aluat Tartă Crusta, și Tarta de piersici și mure cu fulgi de ovăz-crustă de prăjituri pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Combinați făina și zahărul în procesor.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Făină Pentru Toate ScopurileFăină Pentru Toate Scopurile
ZahărZahăr
2
Adăugați untul și tăiați-l, folosind viraje pornite/oprite, până când amestecul seamănă cu făina grosieră.
Ingrediente de care veți avea nevoie
UntUnt
3
Adăugați 2 linguri de smântână și extract de vanilie. Folosind viraje pornite / oprite, amestecați până se formează aglomerări umede, adăugând mai multă smântână cu linguri dacă aluatul este uscat. Adunați aluatul împreună. Apăsați aluatul peste partea de jos și în sus a tăvii de tartă cu diametrul de 11 inci, cu fundul detașabil. (Se poate face cu 1 zi înainte. Acoperiți și răciți.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Extract De VanilieExtract De Vanilie
CremăCremă
AluatAluat
Echipamente pe care le vei folosi
Formă TartăFormă Tartă
4
Lăsați să stea la temperatura camerei cu 30 de minute înainte de umplere.)
1
Preîncălziți cuptorul la 350 F.
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
2
Combinați toate nucile în procesor; se toacă grosier, folosind viraje pornite/oprite.
Ingrediente de care veți avea nevoie
NuciNuci
3
Bateți siropul de porumb, zahărul brun și untul topit într-un castron mare pentru a amesteca.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Zahăr BrunZahăr Brun
Sirop De PorumbSirop De Porumb
UntUnt
Echipamente pe care le vei folosi
BatetiBateti
BolBol
4
Bateți ouăle și extractele de vanilie și migdale.
Ingrediente de care veți avea nevoie
VanilieVanilie
MigdaleMigdale
OuăOuă
Echipamente pe care le vei folosi
BatetiBateti
5
Se amestecă în chipsuri de ciocolată, apoi nuci.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Chipsuri De CiocolatăChipsuri De Ciocolată
NuciNuci
6
Transferați umplutura în crusta pregătită.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Brânza Procesată (Velveeta), Tăiată în Cuburi De 1/4 InchBrânza Procesată (Velveeta), Tăiată în Cuburi De 1/4 Inch
7
Coaceți tarta până când se fixează ferm în centru și deasupra este maro auriu intens, aproximativ 50 de minute. Tarta rece în tigaie pe raft 30 de minute. Împingeți în sus partea de jos a tigaiei pentru a elibera tarta.
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
TigaieTigaie
8
Se servește cald sau la temperatura camerei.
DificultateGreu
Gata În45 m.
Porții12
Scor De Sănătate6
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista