Tartă de caju-nucă de cocos în crustă de ciocolată
Tarta de caju-nucă de cocos în crustă de ciocolată ar putea fi o rețetă bună pentru a vă extinde cutia de rețete de desert. Pentru $1.13 pe portie, această rețetă acoperă 11% necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 6g de proteine, 30g de grăsime, și un total de 494 calorii. Această rețetă servește 14. 11 persoane s-au bucurat că au încercat această rețetă. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 45 minute. Un amestec de frișcă grea, nucă de cocos, apă cu gheață și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de gustoasă. Este adus la tine de Epicurious. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 36%. Acest scor nu este atât de super. Încercați Tartă cu Mousse de ciocolată cu crustă de cocos + flori de fructe proaspete (fără Gluten, Paleo + Vegan), Tartă cu cremă de banane, nucă de cocos și caju, și Tarta de lamaie cu crusta de nuca de cocos pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Pulverizați tigaie cu diametrul de 11 inci cu fund detașabil cu spray antiaderent. Amestecați făina, zahărul, cacao și sarea în procesor 5 secunde.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Lichior De Alune
Sare $ Piper Negru Proaspăt Măcinat
Fâșie De Coajă De Lămâie
5 Bomboane De Napolitană Necco, împărțite
Echipamente pe care le vei folosi
Cireșe Dulci întunecate Proaspete, Fără Sâmburi și Tăiate La Jumătate
2
Adăugați unt și amestecați până se formează textura nisipoasă umedă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Lămâie, Cu Coajă și 4 Răsuciri De Coajă De Lămâie
3
Adăugați 1 1/2 linguri de apă cu gheață și amestecați până când aluatul se reunește. Apăsați aluatul uniform pe părțile inferioare și în sus ale tigaiei pregătite. Se răcește crusta 30 de minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Fâșie De Coajă De Lămâie
Brânza Procesată (Velveeta), Tăiată în Cuburi De 1/4 Inch
Aluat De Pizza Preparat Din Magazin
Echipamente pe care le vei folosi
Brânză Cheddar Triplă Mărunțită KRAFT® Cu Un Strop De PHILADELPHIA®, împărțită
4
Preîncălziți cuptorul la 350 F.
Echipamente pe care le vei folosi
Ghimbir Cristalizat, Tocat Sau Ras? Pe Culoarul Alimentar Asiatic
5
Așezați crusta pe foaia de copt.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Brânza Procesată (Velveeta), Tăiată în Cuburi De 1/4 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
Un Praf De Fulgi De Ardei Rosu
6
Coaceți crusta până la aspectul uscat și ușor umflat, aproximativ 18 minute. Crusta rece pe raft complet. Mențineți temperatura cuptorului.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Brânza Procesată (Velveeta), Tăiată în Cuburi De 1/4 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
Ghimbir Cristalizat, Tocat Sau Ras? Pe Culoarul Alimentar Asiatic
1
Aduceți zahărul brun, smântâna, siropul de arțar și ghimbirul la fiert într-o cratiță medie grea la foc mediu-mare, amestecând ușor până se dizolvă zahărul. Atașați termometrul pentru bomboane pe partea laterală a tigaiei. Reglați căldura pentru a menține fierberea scăzută; gatiti pana cand termometrul Inregistreaza 222 km F, batand ocazional, aproximativ 8 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pachet Milk Duds
Sirop De Arțar Pur (de Preferință Grad B), Plus 4 Lingurițe Pentru Servire
Boabe De Vanilie, Despicată Pe Lungime în Jumătate și Răzuită Pentru A Aduna Semințele De Vanilie
Bomboane De Caracatiță Sour Brite
Roșii De Soare Nu
Fâșie De Coajă De Lămâie
Echipamente pe care le vei folosi
Termometru Cu Bomboane
1 Pachet (3,3 Uncii) Amestec De Budincă De Ciocolată Albă Instant
Sos Iute Cu Ulei De Susan
Nuci Pecan Tocate, Optional
Brânză Cheddar Triplă Mărunțită KRAFT® Cu Un Strop De PHILADELPHIA®, împărțită
2
Se amestecă caju și nucă de cocos. Se răcește 20 de minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Caju
Stropi în Formă De Inimă
3
Puneți ciocolata tocată într-un castron mic pentru microunde. Gatiti la setare medie la intervale de 15 secunde pana se inmoaie si incepe sa se topeasca. Se amestecă până se topește complet și se omogenizează.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Litri De înghețată Stick De Mentă, înmuiată
Echipamente pe care le vei folosi
1/2 Cana Unt Nesarat (1 Baton), La Temperatura Camerei, Plus Mai Mult Pentru Periaj
Bomboanele Lui Peachie-o
4
Periați suficientă ciocolată în interiorul crustei pentru a acoperi complet. Congelați crusta până când ciocolata este rece și tare, aproximativ 15 minute (rezervați ciocolata topită rămasă pentru garnitură).
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Litri De înghețată Stick De Mentă, înmuiată
Brânza Procesată (Velveeta), Tăiată în Cuburi De 1/4 Inch
5
Se toarnă umplutura în crustă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Brânza Procesată (Velveeta), Tăiată în Cuburi De 1/4 Inch
6
Așezați tarta pe foaia de copt cu margini.
Echipamente pe care le vei folosi
Un Praf De Fulgi De Ardei Rosu
7
Coaceți până când umplutura începe să se întunece deasupra și clocotește gros, aproximativ 35 de minute.
Echipamente pe care le vei folosi
Ghimbir Cristalizat, Tocat Sau Ras? Pe Culoarul Alimentar Asiatic
8
Transferați tarta în raft. Se răcește complet. Refaceți ciocolata rezervată în cuptorul cu microunde.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Litri De înghețată Stick De Mentă, înmuiată
Echipamente pe care le vei folosi
1/2 Cana Unt Nesarat (1 Baton), La Temperatura Camerei, Plus Mai Mult Pentru Periaj
9
Stropiți ciocolata peste tartă în model dantelat. (Se poate face cu 1 zi înainte. Capac; a se păstra la temperatura camerei.)