Tartă De Afine Sos De Scufundare

Tartă De Afine Sos De Scufundare
Tart sos de afine scufundare ar putea fi doar hor d ' oeuvre pe care îl căutați. Această rețetă servește 12 și costă 56 de cenți pe porție. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 0g de proteine, 0g de grăsime, și un total de 95 calorii. Această rețetă de la Foodnetwork are 1 fani. Mergeți la magazin și ridicați afine, sirop de arțar, coajă de portocală și alte câteva lucruri pentru ao face astăzi. Poate fi savurat oricând, dar este deosebit de bun pentru Super Bowl. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten și fără lactate dieta. De la preparare la farfurie, această rețetă durează 1 oră și 5 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 30%. Acest scor nu este atât de super. Încercați Tartă De Afine Sos De Scufundare, Sos De Portocale De Afine, și Trabucuri de curcan cu sos de afine-Dijon pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Urmăriți cum să faceți această rețetă.
2
Combinați toate ingredientele într-o cratiță non-reactivă (oțel inoxidabil) și aduceți la fierbere. Reduceți căldura și fierbeți, amestecând ocazional, timp de 30 până la 45 de minute sau până când lichidul este redus la jumătate.
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie Cu SosTigaie Cu Sos
3
Curățați cu grijă cu blenderul sau blenderul până se omogenizează. Verificați condimentele și serviți în ramekine mici.
Ingrediente de care veți avea nevoie
CondimenteCondimente
Echipamente pe care le vei folosi
1/2 Pe 5 1/2 Pe 2 Inchi) Brioșă De Pâine, Feliată Cu Grosimea De 3/16 Inci, Crusta îndepărtată1/2 Pe 5 1/2 Pe 2 Inchi) Brioșă De Pâine, Feliată Cu Grosimea De 3/16 Inci, Crusta îndepărtată
42 Lemn Dulce Snur Roșu42 Lemn Dulce Snur Roșu
DificultateGreu
Gata În1 h, 5 m.
Porții12
Scor De Sănătate3
Tipuri De Feluri De MâncareSos
Revista