Tartă Cu Zmeură Și Ciocolată
Această rețetă servește 8. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 5g de proteine, 30g de grăsime, și un total de 464 calorii. Pentru $1.82 pe portie, această rețetă acoperă 7% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 45 minute. Mergeți la magazin și ridicați conserve de zmeură, frișcă grea, zmeură și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 19%. Acest scor este destul de rău. Rețete similare sunt Tartă Cu Ciocolată Și Zmeură, Tarta cu ciocolata si zmeura, și Tartă Cu Zmeură Și Ciocolată.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 350 F.
Combinați firimiturile de prăjituri, untul topit și zahărul în procesor; procesați până când firimiturile sunt umezite uniform. Apăsați amestecul pe părțile inferioare și superioare ale tăvii de tartă cu diametrul de 9 inci, cu fundul detașabil.
Coaceți crusta până se fixează, aproximativ 10 minute. Crusta rece complet pe raft.
Combinați zmeura, 1/4 cană zahăr, 2 linguri apă și suc de lămâie în procesor. Puree până se omogenizează.
Se toarnă piure prin filtru set peste castron mediu, apăsând pe solide pentru a extrage cât mai mult lichid posibil; aruncați semințele în filtru.
Combinați mascarpone, frișcă grea, vanilie și 1/4 cană de zahăr rămasă într-un alt castron mediu. Folosind mixerul electric, bateți până când amestecul este neted și se formează vârfuri rigide. Îndoiți în piure de zmeură.
Întindeți umplutura uniform în crusta de ciocolată răcită. Acoperiți și refrigerați tarta peste noapte.
Aranjați zmeura proaspătă în cercuri concentrice deasupra tartei. Se amestecă conservele de zmeură într-o cratiță mică grea la foc mediu-mic până se topesc pentru a forma glazură.
Ungeți glazura peste zmeură proaspătă. Puneți la frigider tarta cel puțin 1 oră și până la 4 ore.
Îndepărtați părțile laterale ale tigaiei.
Tăiați în pene și serviți.
Pentru a face firimiturile pentru crustă, măcinați fin prăjiturile de napolitane simple de ciocolată cumpărate într-un procesor.
* Cremă de brânză italiană, disponibilă pe piețele italiene și în multe supermarketuri.