Tartă cu sparanghel și brânză
Tarta cu sparanghel și brânză este o דל פחמימות, rețetă cu 6 porții. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 11g de proteine, 12g de grăsime, și un total de 166 calorii. Pentru $1.56 pe portie, această rețetă acoperă 11% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. 9 persoane au considerat că această rețetă este nemaipomenită și satisfăcătoare. Acesta este adus la tine de Foodnetwork. Un amestec de lapte, nucșoară, ulei de măsline și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de aromată. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 50 minute. Cu o lingură scor de 63%, acest fel de mâncare este bun. Încercați Tartă cu sparanghel și brânză, Sparanghel și tartă de ou cu brânză de capră, și Tartă Cu Sparanghel Cu Brânză De Capră pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Umpleți un castron mare cu apă cu gheață. Aduceți aproximativ 1 inch de apă la fiert într-o tigaie mare.
Adăugați sparanghelul; gătiți până la verde strălucitor și crocant-fraged, 2 până la 5 minute, în funcție de grosimea sparanghelului.
Scurgeți și transferați în apa cu gheață pentru a opri gătitul; scurgeți și uscați. Preîncălziți cuptorul la 400 de grade F.
Întindeți patiseria cu puf într-un dreptunghi de 10 pe 16 inci pe o suprafață făinoasă.
Se transferă pe o foaie de copt căptușită cu pergament și se înțepă peste tot cu o furculiță.
Coaceți până se rumenesc ușor, aproximativ 12 minute.
Se lasă să se răcească ușor pe foaia de copt.
Între timp, amestecați fontina, comte, șalotă, gălbenușuri de ou, lapte, nucșoară și un vârf de sare și piper într-un bol până când sunt combinate.
Întindeți amestecul de brânză uniform peste patiseria cu puf, lăsând o margine de 1 inch pe toate părțile. Aruncați sparanghelul cu uleiul de măsline, 1/4 linguriță de sare și piper după gust. Aranjați sparanghelul pe tartă și coaceți până când amestecul de brânză este ușor pufos, 15 până la 20 de minute.
Se presară cu coaja de lămâie.
Serviți cald sau la temperatura camerei.