Tartă Cu Pesto De Roșii
O porție din acest fel de mâncare conține în jur 9g de proteine, 22g de grăsime, și un total de 240 calorii. Această rețetă servește 6. Pentru 67 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 6% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. Dacă aveți la îndemână maioneză, parmezan, roșii prune și alte câteva ingrediente, o puteți face. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 30 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 22%. Acest scor este destul de rău. Încercați Tartă Cu Dovlecei, Roșii Și Pesto, Pesto de roșii și busuioc parmezan tartă, și Tartă Pesto de roșii cu crustă de conopidă pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Pe o suprafață ușor făinată, desfaceți patiseria de plăcintă.
Rulați într-un 14-in. x 12-în. dreptunghi; transferați pe o foaie de copt unsă. Marginile flautului; înțepați fundul cu o furculiță.
Se coace la 425 la 6-8 minute sau până se rumenesc ușor.
Se presară cu 1 cană de brânză mozzarella; Se acoperă cu roșii. Într-un castron mic, amestecați maioneza, parmezanul, pesto-ul, piperul și mozzarella rămasă până se omogenizează; se întinde peste roșii.
Coaceți cu 10-12 minute mai mult sau până când crusta se rumeneste și umplutura este cu bule.