Tartă cu nucă de cocos, sirop și lime

Tartă cu nucă de cocos, sirop și lime
Tarta cu nucă de cocos, sirop și lime durează aproximativ 3 ore și 30 de minute de la început până la sfârșit. Pentru $2.26 pe portie, veți obține un desert care servește 6. O porție conține 1063 calorii, 16g de proteine, și 71G de grăsime. Acesta este adus la tine de BBC Good Food. 8 persoane au făcut această rețetă și ar face-o din nou. Dacă aveți la îndemână nucă de cocos cremă, nucă de cocos deshidratată, melasă și alte câteva ingrediente, o puteți face. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 52%. Acest scor este solid. Încercați Pâine prăjită franceză cu crustă de nucă de cocos cu sirop de Lime, Clătite cu lapte de cocos cu sirop de arțar-Lime, și Tarta Cu Var De Cocos pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Faceți patiseria (este mai ușor într-un robot de bucătărie). Bateți făina, zaharurile și un vârf de sare de mare pentru câteva secunde.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Brânză Pecorino-Romano Proaspăt Rasă, Sau După GustBrânză Pecorino-Romano Proaspăt Rasă, Sau După Gust
Sare $ Piper Negru Proaspăt MăcinatSare $ Piper Negru Proaspăt Măcinat
Echipamente pe care le vei folosi
Roșii Heirloom, Tocate, OpționalRoșii Heirloom, Tocate, Opțional
2
Adăugați untul. Bateți încă câteva secunde până când amestecul arată ca pesmet grosier.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pesmet GrosierPesmet Grosier
1 Lămâie, Cu Coajă și 4 Răsuciri De Coajă De Lămâie1 Lămâie, Cu Coajă și 4 Răsuciri De Coajă De Lămâie
3
Bateți gălbenușul de ou cu 2 lingurițe de apă rece ca gheața într-un castron mic, apoi turnați în amestecul de făină. Whizz până când patiseria s-a adunat într-o bilă în jurul fusului, apoi scoateți-o și apăsați pe un disc de grăsime. Înfășurați patiseria în folie alimentară și lăsați să se odihnească la frigider cel puțin 30 de minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Prăjituri Cu Ghimbir, împărțitePrăjituri Cu Ghimbir, împărțite
Sare $ Piper Negru Proaspăt MăcinatSare $ Piper Negru Proaspăt Măcinat
1 Fâșie De Coajă De Lămâie1 Fâșie De Coajă De Lămâie
3/4 Cană Busuioc Proaspăt Tocat3/4 Cană Busuioc Proaspăt Tocat
28 Ml Lichior De Fuziune X-Rated28 Ml Lichior De Fuziune X-Rated
Echipamente pe care le vei folosi
1 Pachet (3,3 Uncii) Amestec De Budincă De Ciocolată Albă Instant1 Pachet (3,3 Uncii) Amestec De Budincă De Ciocolată Albă Instant
Bomboanele Lui Peachie-oBomboanele Lui Peachie-o
4
Aduceți patiseria înapoi la temperatura camerei răcoroase și rulați-o subțire pe o suprafață bine făinată. Este foarte scurt și sfărâmicios, așa că lucrați-l rapid pe o suprafață rece și peticiți orice lacrimi folosind puțină făină tamponată cu o perie de patiserie umedă. Aliniați o cutie de tartă cu fundul liber de 25-26 cm x 4 cm, așa că este ușor mândră de tablă. Se răcește cel puțin 30 de minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sare $ Piper Negru Proaspăt MăcinatSare $ Piper Negru Proaspăt Măcinat
Discuri De Acoperire Cu Bomboane Roșii și/sau Verzi, OpționaleDiscuri De Acoperire Cu Bomboane Roșii și/sau Verzi, Opționale
Echipamente pe care le vei folosi
Perie De PatiseriePerie De Patiserie
5
Preîncălziți cuptorul la 200C/ gaz 6 / ventilator 180C. tapetați patiseria cu folie, apoi turnați fasole ceramică sau uscată.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fasole UscatăFasole Uscată
Echipamente pe care le vei folosi
Fâșii De Ardei Roșu Dulce Prăjit și Arpagic Tocat Suplimentar, OpționalFâșii De Ardei Roșu Dulce Prăjit și Arpagic Tocat Suplimentar, Opțional
Ceapă Tocată (2 Cepe)Ceapă Tocată (2 Cepe)
6
Coaceți timp de 12-14 minute, îndepărtați folia și fasolea și gătiți încă 5 minute sau până când patiseria nu mai are aspect crud, dar rămâne necolorată.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cutie De Fasole Verde, ScursăCutie De Fasole Verde, Scursă
Echipamente pe care le vei folosi
Ceapă Tocată (2 Cepe)Ceapă Tocată (2 Cepe)
Fâșii De Ardei Roșu Dulce Prăjit și Arpagic Tocat Suplimentar, OpționalFâșii De Ardei Roșu Dulce Prăjit și Arpagic Tocat Suplimentar, Opțional
7
Scoateți din cuptor și puneți-l într-o parte în timp ce pregătiți umplutura.
Echipamente pe care le vei folosi
Ceapă Tocată (2 Cepe)Ceapă Tocată (2 Cepe)
8
Puneți nuca de cocos cremă într-un castron rezistent la căldură și adăugați 150 ml/ halbă de apă clocotită.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cremă De Nucă De CocosCremă De Nucă De Cocos
1 Fâșie De Coajă De Lămâie1 Fâșie De Coajă De Lămâie
Echipamente pe care le vei folosi
Bomboanele Lui Peachie-oBomboanele Lui Peachie-o
9
Bateți până când nuca de cocos s-a dizolvat, apoi lăsați să se răcească.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Stropi în Formă De InimăStropi în Formă De Inimă
Echipamente pe care le vei folosi
1 Pachet (3,3 Uncii) Amestec De Budincă De Ciocolată Albă Instant1 Pachet (3,3 Uncii) Amestec De Budincă De Ciocolată Albă Instant
10
Puneți ingredientele rămase, cu excepția cremei duble, într-un robot de bucătărie și bateți pentru a combina. (Siropul și melasa pot fi cântărite împreună și sunt mai ușor de turnat dacă conservele au fost încălzite mai întâi. Folosiți o spatulă de plastic pentru a răzui fiecare ultimă IOTĂ în procesor.)
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cremă DublăCremă Dublă
4 Căni De Făină De Grâu4 Căni De Făină De Grâu
2 Conserve Jumătăți De Pere în Sirop2 Conserve Jumătăți De Pere în Sirop
Echipamente pe care le vei folosi
Roșii Heirloom, Tocate, OpționalRoșii Heirloom, Tocate, Opțional
4 Covrigei Mari Acoperiți Cu Iaurt4 Covrigei Mari Acoperiți Cu Iaurt
11
Adăugați nuca de cocos răcită și crema dublă și bateți din nou.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cremă De Nucă De CocosCremă De Nucă De Cocos
Cremă DublăCremă Dublă
12
Preîncălziți cuptorul la 170C/gaz 3 / ventilator 150c.
Echipamente pe care le vei folosi
Ceapă Tocată (2 Cepe)Ceapă Tocată (2 Cepe)
13
Puneți forma de tartă pe o foaie de copt grea.
Echipamente pe care le vei folosi
Un Praf De Fulgi De Ardei RosuUn Praf De Fulgi De Ardei Rosu
14
Turnați umplutura pentru a ajunge în vârful patiseriei - nu crește prea mult, astfel încât să nu se revărseze.
15
Coaceți timp de 40-50 de minute, sau până când tarta este aurie și setată. Se lasă să se răcească cel puțin 15 minute înainte de a servi cald sau la temperatura camerei.
Echipamente pe care le vei folosi
Ceapă Tocată (2 Cepe)Ceapă Tocată (2 Cepe)
16
Se servește praf cu zahăr glazură, cu un ulcior de crme frache sau cremă dublă alături.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cremă DublăCremă Dublă
5 Bomboane Lui Peachie-O5 Bomboane Lui Peachie-O

Vin recomandat: Cremă Sherry, Moscato Dasti, Port

Tart în meniu? Încercați să împerecheați cu cremă Sherry, Moscato d ' Asti și Port. O regulă obișnuită de asociere a vinului este să vă asigurați că vinul dvs. este mai dulce decât mâncarea. Deserturile Delicate se potrivesc bine cu Moscato d ' Asti, deserturile cu nuci cu sherry cremă, iar deserturile cu caramel sau ciocolată se potrivesc bine cu portul. Un vin pe care l-ați putea încerca este NV Solera Cream Sherry. Are 4,5 din 5 stele și o sticlă costă aproximativ 17 dolari.
NV Solera Cream Sherry
NV Solera Cream Sherry
Sherry cremă Solera are o nuanță strălucitoare de chihlimbar și cupru profund. Cu arome de butterscotch și pecan, aromele dulci de nuci sărate și condimente maro poartă un accent complex de caramel. O intrare dulce duce la un palat rotunjit, luxuriant, moderat corpolent, cu un finisaj lung și aromat.
DificultateExpert
Gata În3 hrs, 30 m.
Porții6
Scor De Sănătate11
Tipuri De Feluri De MâncareDesert
Revista