Tarta cu nucă de cocos, sirop și lime durează aproximativ 3 ore și 30 de minute de la început până la sfârșit. Pentru $2.26 pe portie, veți obține un desert care servește 6. O porție conține 1063 calorii, 16g de proteine, și 71G de grăsime. Acesta este adus la tine de BBC Good Food. 8 persoane au făcut această rețetă și ar face-o din nou. Dacă aveți la îndemână nucă de cocos cremă, nucă de cocos deshidratată, melasă și alte câteva ingrediente, o puteți face. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 52%. Acest scor este solid. Încercați Pâine prăjită franceză cu crustă de nucă de cocos cu sirop de Lime, Clătite cu lapte de cocos cu sirop de arțar-Lime, și Tarta Cu Var De Cocos pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Faceți patiseria (este mai ușor într-un robot de bucătărie). Bateți făina, zaharurile și un vârf de sare de mare pentru câteva secunde.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Brânză Pecorino-Romano Proaspăt Rasă, Sau După Gust
Bomboane De Porumb, Covrigei Suplimentari și Fursecuri Ovale Tip Sandwich Cu Ciocolată, Umplute Cu Cremă (întregi și Zdrobite)
Echipamente pe care le vei folosi
Roșii Heirloom, Tocate, Opțional
2
Adăugați untul. Bateți încă câteva secunde până când amestecul arată ca pesmet grosier.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pesmet Grosier
2 Căni De Nuci Pecan Tocate, Opțional
3
Bateți gălbenușul de ou cu 2 lingurițe de apă rece ca gheața într-un castron mic, apoi turnați în amestecul de făină. Whizz până când patiseria s-a adunat într-o bilă în jurul fusului, apoi scoateți-o și apăsați pe un disc de grăsime. Înfășurați patiseria în folie alimentară și lăsați să se odihnească la frigider cel puțin 30 de minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Prăjituri Cu Ghimbir, împărțite
Bomboane De Porumb, Covrigei Suplimentari și Fursecuri Ovale Tip Sandwich Cu Ciocolată, Umplute Cu Cremă (întregi și Zdrobite)
Vârfuri De Patiserie - Vârfuri Rotunde #4
Roșii Verzi, Spălate, Fără Coji De Hârtie
28 Ml Lichior De Fuziune X-Rated
Echipamente pe care le vei folosi
1 Legătură Mare De Violete Sălbatice (inclusiv Tulpinile), Spălate
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
4
Aduceți patiseria înapoi la temperatura camerei răcoroase și rulați-o subțire pe o suprafață bine făinată. Este foarte scurt și sfărâmicios, așa că lucrați-l rapid pe o suprafață rece și peticiți orice lacrimi folosind puțină făină tamponată cu o perie de patiserie umedă. Aliniați o cutie de tartă cu fundul liber de 25-26 cm x 4 cm, așa că este ușor mândră de tablă. Se răcește cel puțin 30 de minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Bomboane De Porumb, Covrigei Suplimentari și Fursecuri Ovale Tip Sandwich Cu Ciocolată, Umplute Cu Cremă (întregi și Zdrobite)
Discuri De Acoperire Cu Bomboane Roșii și/sau Verzi, Opționale
Echipamente pe care le vei folosi
Perie De Patiserie
5
Preîncălziți cuptorul la 200C/ gaz 6 / ventilator 180C. tapetați patiseria cu folie, apoi turnați fasole ceramică sau uscată.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fasole Uscată
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați
2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®
6
Coaceți timp de 12-14 minute, îndepărtați folia și fasolea și gătiți încă 5 minute sau până când patiseria nu mai are aspect crud, dar rămâne necolorată.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Toppinguri, Opționale
Echipamente pe care le vei folosi
2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®
Creveți Sotați
7
Scoateți din cuptor și puneți-l într-o parte în timp ce pregătiți umplutura.
Echipamente pe care le vei folosi
2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®
8
Puneți nuca de cocos cremă într-un castron rezistent la căldură și adăugați 150 ml/ halbă de apă clocotită.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cremă De Nucă De Cocos
Vârfuri De Patiserie - Vârfuri Rotunde #4
Echipamente pe care le vei folosi
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
9
Bateți până când nuca de cocos s-a dizolvat, apoi lăsați să se răcească.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Stropi în Formă De Inimă
Echipamente pe care le vei folosi
1 Legătură Mare De Violete Sălbatice (inclusiv Tulpinile), Spălate
10
Puneți ingredientele rămase, cu excepția cremei duble, într-un robot de bucătărie și bateți pentru a combina. (Siropul și melasa pot fi cântărite împreună și sunt mai ușor de turnat dacă conservele au fost încălzite mai întâi. Folosiți o spatulă de plastic pentru a răzui fiecare ultimă IOTĂ în procesor.)
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cremă Dublă
4 Căni De Făină De Grâu
3 Căpșuni Congelate, Neîndulcite
Echipamente pe care le vei folosi
Roșii Heirloom, Tocate, Opțional
4 Covrigei Mari Acoperiți Cu Iaurt
11
Adăugați nuca de cocos răcită și crema dublă și bateți din nou.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cremă De Nucă De Cocos
Cremă Dublă
12
Preîncălziți cuptorul la 170C/gaz 3 / ventilator 150c.
Echipamente pe care le vei folosi
2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®
13
Puneți forma de tartă pe o foaie de copt grea.
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați
14
Turnați umplutura pentru a ajunge în vârful patiseriei - nu crește prea mult, astfel încât să nu se revărseze.
15
Coaceți timp de 40-50 de minute, sau până când tarta este aurie și setată. Se lasă să se răcească cel puțin 15 minute înainte de a servi cald sau la temperatura camerei.
Echipamente pe care le vei folosi
2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®
16
Se servește praf cu zahăr glazură, cu un ulcior de crme frache sau cremă dublă alături.
Tart în meniu? Încercați să împerecheați cu cremă Sherry, Moscato d ' Asti și Port. O regulă obișnuită de asociere a vinului este să vă asigurați că vinul dvs. este mai dulce decât mâncarea. Deserturile Delicate se potrivesc bine cu Moscato d ' Asti, deserturile cu nuci cu sherry cremă, iar deserturile cu caramel sau ciocolată se potrivesc bine cu portul. Un vin pe care l-ați putea încerca este NV Solera Cream Sherry. Are 4,5 din 5 stele și o sticlă costă aproximativ 17 dolari.