Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de desert, așa că încercați Tarta cu Caramel-nuci. Pentru $1.18 pe portie, această rețetă acoperă 12% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 8. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 7g de proteine, 25g de grăsime, și un total de 463 calorii. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. Este o opțiune bună dacă urmați un vegetarian dieta. Mergeți la magazin și ridicați zahăr, nuci de pin, frișcă grea și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Este adus la tine de Epicurious. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 35%. Acest scor este destul de rău. Încercați Tartă Cu Nuci De Caramel, Tartă Cu Nuci De Caramel, și Tartă Cu Nuci De Caramel pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Folosind mixerul electric, bateți untul, zahărul pudră și sarea într-un castron mediupentru a amesteca.
Ingrediente de care veți avea nevoie
5 Bomboane Lui Peachie-O
1 Lămâie, Cu Coajă și 4 Răsuciri De Coajă De Lămâie
5 Bomboane De Napolitană Necco, împărțite
Echipamente pe care le vei folosi
Brânzeturi Amestecate Mărunțite, Cum Ar Fi Brânzeturile Pentru Tacos
2
Adăugați gălbenușul de ou și smântâna; batepână la neted.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Prăjituri Cu Ghimbir, împărțite
Roșii De Soare Nu
3
Adăugați făină și bateți până cândaluatul se unește. Întoarceți aluatul pe suprafața ușor făinată și frământați scurt pentru a combina. Adunați aluatul în bilă; aplatizațiîn disc. Înfășurați în plastic și înghețați până lafirmă, aproximativ 15 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Aluat De Pizza Preparat Din Magazin
Prune Sau Alte Fructe Fierte
3/4 Cană Busuioc Proaspăt Tocat
4
Rulați aluatul pe făină ușoarăsuprafață până la 12 inci rotunde.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Aluat De Pizza Preparat Din Magazin
Discuri De Acoperire Cu Bomboane Roșii și/sau Verzi, Opționale
5
Transferați la 9-inchdiametertart pan cu fund detașabil.Se potrivesc ușor aluatul în tigaie, tunderea toatedar 1/2 inch de consola. Îndoiți consola, formând laturi duble groase. Străpungeți fundul crustei cu furculița. Înghețați 30 de minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Aluat De Pizza Preparat Din Magazin
Echipamente pe care le vei folosi
Pecorino, Grosime De 1/4 Inch
6
Preîncălziți cuptorul la 350 de cruste de linie F. F. folie. Umpleți cu fasole uscată sau greutăți de plăcintă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fasole Uscată
Brânza Procesată (Velveeta), Tăiată în Cuburi De 1/4 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
Ceapă Tocată (2 Cepe)
7
Coaceți până când părțile sunt setate, aproximativ 20 de minute.
Echipamente pe care le vei folosi
Ceapă Tocată (2 Cepe)
8
Îndepărtați folia cu fasole.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cutie De Fasole Verde, Scursă
Echipamente pe care le vei folosi
Fâșii De Ardei Roșu Dulce Prăjit și Arpagic Tocat Suplimentar, Opțional
9
Coaceți crusta până laaur, apăsând cu spatele furculiței dacă crustbubbles, cu aproximativ 20 de minute mai mult.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Brânza Procesată (Velveeta), Tăiată în Cuburi De 1/4 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
Ceapă Tocată (2 Cepe)
10
Între timp, amestecați albușul de ou în miccastron până când este gros și spumos.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/4 Cană Plus 1 Lingură Apă Rece, împărțită
Echipamente pe care le vei folosi
1 Pachet (3,3 Uncii) Amestec De Budincă De Ciocolată Albă Instant
11
Periați ușor crusta fierbinte cu uniibeat albus de ou și puneți-l pe raft pentru a se răci.Mențineți temperatura cuptorului.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/4 Cană Plus 1 Lingură Apă Rece, împărțită
Brânza Procesată (Velveeta), Tăiată în Cuburi De 1/4 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
Ceapă Tocată (2 Cepe)
1
Se amestecă zahărul și 1/4 cană de apăîn cratiță medie grea la căldură scăzutăpână când zahărul se dizolvă. Creșteți căldura la mediu-mare și aduceți la fierbere, periați părțile laterale ale tigaiei cu perie de patiserie umedă.Gatiti pana cand siropul este chihlimbar profund, rotindtigaie ocazional, aproximativ 9 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fâșie De Coajă De Lămâie
2 Conserve Jumătăți De Pere în Sirop
Echipamente pe care le vei folosi
Perie De Patiserie
Nuci Pecan Tocate, Optional
Pecorino, Grosime De 1/4 Inch
2
Scoateți-LDE la foc și turnați suc, apoi smântână.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Roșii De Soare Nu
1 Lingură Zahăr Roșu Grosier
3
Bateți la foc mic până se omogenizează.
Echipamente pe care le vei folosi
1 Pachet (3,3 Uncii) Amestec De Budincă De Ciocolată Albă Instant
4
Bateți înunt, miere, coajă de portocală, vanilie și sare.Se amestecă caju, nuci de pin și nuci.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Coaja De Portocala
1 1/2 Kg De Creveți Mari U-12
Caju
Bomboane De Napolitană Necco
1/3 Cana Napolitane De Vanilie Zdrobite Fin (aproximativ 10 Napolitane)
1-1/4 Cani De Cereale Mueslix Cu Stafide, Curmale Si Migdale
5 Bomboane De Napolitană Necco, împărțite
Echipamente pe care le vei folosi
1 Pachet (3,3 Uncii) Amestec De Budincă De Ciocolată Albă Instant
5
Se toarnă umplutura în crustă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Brânza Procesată (Velveeta), Tăiată în Cuburi De 1/4 Inch
6
Coaceți tarta până cândumplerea clocotește gros peste tot, aproximativ22 de minute. Tarta rece complet pe rack.DO înainte: se poate face cu 1 zi înainte. Acoperițicu folie și depozitați la temperatura camerei.
Echipamente pe care le vei folosi
Ceapă Tocată (2 Cepe)
Fâșii De Ardei Roșu Dulce Prăjit și Arpagic Tocat Suplimentar, Opțional