Tarta cu Pecan de arțar ar putea fi doar Sud rețeta pe care o căutați. Această rețetă face 8 porții cu 609 calorii, 9g de proteine, și 29G de grăsime fiecare. Pentru $1.73 pe portie, această rețetă acoperă 14% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Mergeți la magazin și ridicați făină, unt, sare și alte câteva lucruri nealbite pentru a o face astăzi. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 34%. Acest scor nu este atât de excelent. Rețete similare sunt Tarta cu nuci pecan a lui Hallie, Tarta de nuca de artar cu cirese uscate, și tarta de pecan si cirese uscate cu artar.
Instrucțiuni
1
Folosind mixerul electric, bateți untul într-un castron mediu până se omogenizează.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Unt
Echipamente pe care le vei folosi
Mixer De Mână
Bol
2
Adăugați zahărul, gălbenușul de ou și sarea; bate până se omogenizează.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Gălbenuș De Ou
Zahăr
Sare
3
Adăugați făină și bateți până când aluatul începe să se aglomereze. Adunați aluatul în bilă; aplatizați în disc.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Aluat
Făină Pentru Toate Scopurile
4
Întindeți aluatul pe suprafața de lucru ușor făinată până la 10 rotunde de 1/2 inch.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Aluat
Rola
5
Transferați în tava de tartă cu diametrul de 9 inci, cu fundul detașabil. Apăsați aluatul pe părțile inferioare și în sus ale tigaiei. Pierce aluatul peste tot cu furculita. Faceți înainte: se poate face cu 1 zi înainte. Acoperiți și refrigerați.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Aluat
Echipamente pe care le vei folosi
Formă Tartă
Tigaie
6
Puneți crusta în congelator cu 30 de minute înainte de umplere și coacere.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Brânza Procesată (Velveeta), Tăiată în Cuburi De 1/4 Inch
1
Preîncălziți cuptorul la 350 F.
Echipamente pe care le vei folosi
Cuptor
2
Bateti ouale si zaharul brun intr-un bol mediu pana se omogenizeaza bine.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Zahăr Brun
Ouă
Echipamente pe care le vei folosi
Bateti
Bol
3
Bateți în sirop de arțar, sirop de porumb, unt topit și sare. Se amestecă nucile pecan.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sirop De Arțar
Sirop De Porumb
Unt
Nuci Pecan
Sare
Echipamente pe care le vei folosi
Bateti
4
Se toarnă umplutura în crustă necoaptă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Brânza Procesată (Velveeta), Tăiată în Cuburi De 1/4 Inch
5
Așezați tarta pe foaia de copt cu margini.
Echipamente pe care le vei folosi
Foaie De Copt
6
Coaceți tarta până când umplutura este ușor umflată și setată, aproximativ 40 de minute.
Echipamente pe care le vei folosi
Cuptor
7
Transferați la raft și răciți. Faceți înainte: se poate face cu 1 zi înainte. Cort liber cu folie și lăsați să stea la temperatura camerei.
Echipamente pe care le vei folosi
Folie De Aluminiu
8
Tăiați tarta în pene și serviți cu frișcă sau înghețată.
Riesling, vin spumant și Zinfandel sunt alegerile mele de top pentru Southern. În general, există câteva reguli care vă vor ajuta să împerecheați vinul cu mâncarea sudică. Riesling-ul prietenos cu mâncarea sau vinul alb spumant vor funcționa cu multe alimente prăjite, în timp ce zinfandel este excelent cu mâncăruri la grătar. Ai putea încerca Weingut Willi Schaefer Graacher Domprobst Riesling Spatlese numărul 5. Recenzenților le place destul de mult cu un rating de 4,4 din 5 stele și un preț de aproximativ 69 de dolari pe sticlă.