Tartă Cu Măr
Apple Crumble Tart ar putea fi doar desertul pe care îl căutați. Pentru 92 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 8% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție conține 408 calorii, 6g de proteine, și 26g de grăsime. Această rețetă servește 10. 17 persoane au încercat și le-a plăcut această rețetă. Un amestec de mere, foietaj, făină și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Este o opțiune bună dacă urmați un vegetarian dieta. Este adus la tine de Toțiretete. Cu o lingură scor de 34%, acest fel de mâncare este destul de rău. Încercați Tartă Cu Măr, Linquenda ' s Apple Crumble Tart, și Crumble fără Gluten sau tartă cu umplutură de mure și mere (cu opțiuni fără zahăr și fără lactate) pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Într-un castron mic, amestecați făina, migdalele, 1/2 cană de zahăr și scorțișoara împreună.
Adăugați untul răcit și extractul de vanilie.
Tăiați împreună cu un blender de patiserie până se formează mici firimituri.
Desfaceți patiseria și tăiați-o într-un cerc de 10 inch.
Așezați pe o foaie de copt mare, neîngrășată.
Ungeți cu unt topit sau margarină. Aranjați merele în centrul patiseriei, lăsând o margine lată de 1/2 inch de patiserie. Lingură de migdale topping ușor peste mere, având grijă să nu se vărsă peste marginile patiseriei.
Coaceți la 350 de grade F (175 grade C) timp de 30 de minute sau până se rumenesc.
Puneți gălbenușurile de ou și 3 linguri de zahăr în vârful unui cazan dublu peste apă fierbinte. Bateți amestecul în mod constant cu un mixer electric portabil. Când este spumos, adăugați marsala; continuați să bateți până când amestecul începe să se îngroașe. Nu gătiți prea mult, altfel amestecul se va coagula.
Serviți cald peste mărul de mere.