Tartă Cu Mentă-Fudge
O porție conține 326 calorii, 8g de proteine, și 13g de grăsime. Această rețetă servește 10. Pentru $1.03 pe portie, această rețetă acoperă 8% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Dacă aveți la îndemână ouă, prăjituri cu napolitane de ciocolată, extract de mentă și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Această rețetă din rețetele mele are 1 fani. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 26%. Acest scor este destul de rău. Încercați Monetărie M & M Fudge, Tarta cherry Fudge amprente, și Tartă Cu Fudge-Migdale Cu Susul În Jos pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 35
Pentru a pregăti crusta, combinați primele 3 ingrediente într-un castron și aruncați cu o furculiță până se umezesc. Apăsați ferm amestecul în fundul unei tigaie cu arc de 9 inci.
Pentru a pregăti umplutura, bateți cacao și laptele la viteza medie a unui mixer până la amestecare.
Adăugați cremă de brânză; bate bine.
Adăugați sirop, extracte și ouă; bateți până se omogenizează.
Se toarnă amestecul în crusta pregătită.
Coaceți la 350 timp de 35 de minute sau până când este setat. (Nu exagerați.) Se răcește complet pe un suport de sârmă. Acoperiți și răciți 4 ore.
Pentru a pregăti topping-ul, radeți marginea lungă a menta se subțiază folosind un cojitor de legume.
Întindeți toppingul biciuit peste tartă; se presară cu menta rasă subțire.