Tartă Cu Fudge-Migdale Cu Susul În Jos

Tartă Cu Fudge-Migdale Cu Susul În Jos
Cu susul în jos Fudge-migdale Tart ar putea fi doar desert pe care il cautati. O porție conține 290 calorii, 6g de proteine, și 19g de grăsime. Pentru 79 cenți pe porție, această rețetă acoperă 9% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 10. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Un amestec de migdale, sare, sirop de trestie aurie și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de aromată. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 26%. Acest scor este destul de rău. Încercați Cu susul în jos fierbinte Fudge Sundae plăcintă, Tartă Cu Mere Cu Susul În Jos, și Tartă Cu Gutui Cu Susul În Jos pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Preîncălziți cuptorul la 35
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
2
Setați raftul cuptorului la cea mai mică treime a cuptorului.
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
3
Înveliți o tigaie rotundă cu fund detașabil de 9 inci cu spray de gătit.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Spray De GătitSpray De Gătit
Echipamente pe care le vei folosi
Formă TartăFormă Tartă
4
Presărați migdale în tigaie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
MigdaleMigdale
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
5
Combinați ciocolata și untul în vârful unui cazan dublu. Gatiti peste apa fierbinte pana se topeste ciocolata, amestecand ocazional.
Ingrediente de care veți avea nevoie
CiocolataCiocolata
UntUnt
ApăApă
Echipamente pe care le vei folosi
Cazan DubluCazan Dublu
6
Se ia de pe foc; pus deoparte.
7
Cântăriți sau lingurați ușor făina într-o cană de măsurare uscată; nivelați cu un cuțit.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Făină Pentru Toate ScopurileFăină Pentru Toate Scopurile
Echipamente pe care le vei folosi
Cupa De MăsurareCupa De Măsurare
CuțitCuțit
8
Combinați făina, cacao de proces olandez și sarea într-un castron mediu, amestecând cu un tel.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pudră De Cacao Prelucrată OlandezăPudră De Cacao Prelucrată Olandeză
Făină Pentru Toate ScopurileFăină Pentru Toate Scopurile
SareSare
Echipamente pe care le vei folosi
BatetiBateti
BolBol
9
Așezați ouăle într-un castron mare; bateți cu un mixer la viteză medie 2 minute sau până când sunt groase și palide. Adăugați treptat zahăr, 1 lingură la un moment dat, bătând la viteză medie 2 minute sau până când zahărul se dizolvă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
ZahărZahăr
OuăOuă
Echipamente pe care le vei folosi
42 Lemn Dulce Snur Roșu42 Lemn Dulce Snur Roșu
BolBol
10
Adăugați sirop de trestie de aur și vanilie; bate la viteză mică 1 minut sau până se amestecă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sirop De TrestieSirop De Trestie
VanilieVanilie
11
Adăugați amestecul de ciocolată; bate 1 minut sau până se omogenizează.
Ingrediente de care veți avea nevoie
CiocolataCiocolata
12
Adăugați amestecul de făină și bateți la viteză mică doar până se combină.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Făină Pentru Toate ScopurileFăină Pentru Toate Scopurile
13
Se toarnă aluatul peste nuci în tigaia pregătită, întinzându-se uniform.
Ingrediente de care veți avea nevoie
NuciNuci
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
14
Coaceți în treimea inferioară a cuptorului la 350 timp de 20 de minute sau până când o culegere de lemn introdusă în centru iese cu câteva firimituri umede. Se răcește tarta în tigaie 20 de minute pe grătar. Inversați tarta pe platoul de servire.
Echipamente pe care le vei folosi
Suport De SârmăSuport De Sârmă
CuptorCuptor
TigaieTigaie
DificultateGreu
Gata În45 m.
Porții10
Scor De Sănătate3
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista