Tartă Cu Fudge-Migdale Cu Susul În Jos
Cu susul în jos Fudge-migdale Tart ar putea fi doar desert pe care il cautati. O porție conține 290 calorii, 6g de proteine, și 19g de grăsime. Pentru 79 cenți pe porție, această rețetă acoperă 9% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 10. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Un amestec de migdale, sare, sirop de trestie aurie și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de aromată. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 26%. Acest scor este destul de rău. Încercați Cu susul în jos fierbinte Fudge Sundae plăcintă, Tartă Cu Mere Cu Susul În Jos, și Tartă Cu Gutui Cu Susul În Jos pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 35
Setați raftul cuptorului la cea mai mică treime a cuptorului.
Înveliți o tigaie rotundă cu fund detașabil de 9 inci cu spray de gătit.
Presărați migdale în tigaie.
Combinați ciocolata și untul în vârful unui cazan dublu. Gatiti peste apa fierbinte pana se topeste ciocolata, amestecand ocazional.
Se ia de pe foc; pus deoparte.
Cântăriți sau lingurați ușor făina într-o cană de măsurare uscată; nivelați cu un cuțit.
Combinați făina, cacao de proces olandez și sarea într-un castron mediu, amestecând cu un tel.
Așezați ouăle într-un castron mare; bateți cu un mixer la viteză medie 2 minute sau până când sunt groase și palide. Adăugați treptat zahăr, 1 lingură la un moment dat, bătând la viteză medie 2 minute sau până când zahărul se dizolvă.
Adăugați sirop de trestie de aur și vanilie; bate la viteză mică 1 minut sau până se amestecă.
Adăugați amestecul de ciocolată; bate 1 minut sau până se omogenizează.
Adăugați amestecul de făină și bateți la viteză mică doar până se combină.
Se toarnă aluatul peste nuci în tigaia pregătită, întinzându-se uniform.
Coaceți în treimea inferioară a cuptorului la 350 timp de 20 de minute sau până când o culegere de lemn introdusă în centru iese cu câteva firimituri umede. Se răcește tarta în tigaie 20 de minute pe grătar. Inversați tarta pe platoul de servire.