Această rețetă vegetariană servește 8 și costă $1.03 pe portie. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 5g de proteine, 29G de grăsime, și un total de 475 calorii. Dacă aveți frișcă, căpșuni, concentrat de limeade și alte câteva ingrediente la îndemână, o puteți face. 48 de persoane au făcut această rețetă și ar face din nou. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 54 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 24%. Acest scor este destul de rău. Încercați Tartă Cu Fructe Proaspete, Tartă Cu Fructe Proaspete, și Tartă Cu Fructe Proaspete pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Preîncălziți cuptorul la 350 de grade F.
Echipamente pe care le vei folosi
2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®
2
Pentru crustă: într-un robot de bucătărie, combinați zahărul, făina și untul cofetarilor și procesați până când amestecul formează o bilă. Cu degetele, apăsați aluatul într-o tigaie de tartă de 12 inci cu fundul detașabil, având grijă să împingeți crusta în indentările din părțile laterale. Pat până când crusta este uniformă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Rulou Cu Fructe Galben
2 Căni De Nuci Pecan Tocate, Opțional
1/2 Pachet De Foietaj Congelat (1 Foaie), Decongelat
Usturoi, 4 Zdrobite, Celelalte 2 Feliate Subțire
Bomboane De Porumb, Covrigei Suplimentari și Fursecuri Ovale Tip Sandwich Cu Ciocolată, Umplute Cu Cremă (întregi și Zdrobite)
Echipamente pe care le vei folosi
Roșii Heirloom, Tocate, Opțional
Cireșe Dulci întunecate Proaspete, Fără Sâmburi și Tăiate La Jumătate
3
Coaceți timp de 10 până la 12 minute, până se rumenesc foarte ușor. Puneți deoparte să se răcească.
Echipamente pe care le vei folosi
2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®
4
Pentru umplutură și topping: bateți crema de brânză, zahărul și vanilia împreună până se omogenizează.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Pachet (115 G) De Rulouri Semilună Refrigerate
Stropi Asortați și Mini Biscuiți în Formă De Ursuleț De Miere, Opțional
Suc De Lămâie, Opțional
5
Răspândiți peste crusta răcită.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/2 Pachet De Foietaj Congelat (1 Foaie), Decongelat
6
Tăiați căpșunile în felii de 1/4 inci și aranjați în jurul marginii crustei. Pentru cercul următor, utilizați felii de kiwi.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/2 Lingură De Dulceață De Căpșuni Cu Conținut Scăzut De Zahăr
1/2 Pachet De Foietaj Congelat (1 Foaie), Decongelat
Prăjituri Colorate De Orez Mochi
7
Adăugați un alt cerc de căpșuni, umplând orice spații cu afine. Grupați zmeura în centrul tartei.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/2 Lingură De Dulceață De Căpșuni Cu Conținut Scăzut De Zahăr
Combinați varul, amidonul de porumb, sucul de lămâie și zahărul într-o cratiță mică și gătiți la foc mediu până când este limpede și gros, aproximativ 2 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cremă De Brânză Rece, Tăiată în Cuburi De 1,2 Cm
Avocado Hass Ușor Piure
Mandarine și Fistic Tocat, Opțional
Suc De Lămâie, Opțional
Echipamente pe care le vei folosi
20 De Căpșuni Proaspete, Fără Coajă
2
Lasă să se răcească. Cu o perie de patiserie, glazurați întreaga tartă. Nu veți folosi toată glazura.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Dressing Japonez De Susan Preparat
Echipamente pe care le vei folosi
Perie De Patiserie
3
Păstrați tarta în frigider.
4
Îndepărtați aproximativ 15 minute înainte de servire. Feliați în 8 pene și serviți cu o păpușă de frișcă.