Tartă Cu Cremă De Zmeură-Amaretto
Zmeura-Amaretto Cream Tart ar putea fi doar desertul pe care îl căutați. O porție conține 328 calorii, 5g de proteine, și 12g de grăsime. Pentru $3.26 pe portie, această rețetă acoperă 8% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 6. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 45 minute. Mergeți la magazin și ridicați ouă, lapte, napolitane de vanilie și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. Această rețetă din rețetele mele are 1 fani. Este o opțiune bună dacă urmați un vegetarian dieta. În general, această rețetă câștigă o nu atât de mare scor spoonacular de 22%. Încercați Tarta de ciocolata Amaretto cu crema de caise, Zmeură Frangipane Tartă, Miere Și Zmeură Înghețată, și Cupcakes Amaretto cu migdale cu frișcă Amaretto pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 35
Pentru a pregăti crusta, așezați fursecurile într-un robot de bucătărie și procesați până la măcinat fin.
Adăugați unt; pulsează doar până se combină. Apăsați amestecul de firimituri în partea de jos și în sus a unei tigaie rotundă de 9 inci, detașabilă, acoperită cu spray de gătit.
Coaceți la 350 timp de 10 minute sau până se rumenesc ușor. Se răcește complet pe un suport de sârmă.
Pentru a pregăti smântâna, lingurați ușor făina într-o cană de măsurare uscată; nivelați cu un cuțit.
Puneți făina, zahărul și sarea într-o cratiță medie și grea. Adăugați treptat lapte, amestecând cu un bici. Răzuiți semințele din fasolea de vanilie; adăugați semințe și fasole în amestecul de lapte. Gatiti la foc mediu pana se ingroasa si clocotita (aproximativ 5 minute), amestecand continuu.
Așezați oul într-un castron mare. Se amestecă treptat amestecul de lapte fierbinte în ou. Întoarceți amestecul de lapte în tigaie. Gatiti 2 minute sau pana se ingroasa si clocoteste, amestecand frecvent.
Se ia de pe foc. Se amestecă 2 linguri de lichior. Se amestecă amestecul într-un castron mic.
Așezați într-un castron mai mare umplut cu gheață. Se răcește 20 de minute sau până se răcește bine, amestecând ocazional. Aruncați fasolea de vanilie.
Răspândiți crema răcită în fundul crustei pregătite
Pentru a pregăti ingredientele rămase, aranjați zmeura peste crema răcită. Acoperiți și răciți 2 ore sau până când este setat.
Combinați jeleul și 1 1/2 lingurițe de lichior într-un castron mic pentru microunde. Cuptor cu microunde la maxim 20 de secunde sau până când jeleul se topește, amestecând o dată.