Această rețetă face 15 porții cu 357 calorii, 5g de proteine, și 15g de grăsime fiecare. Dacă $1.44 pe portie se încadrează în bugetul dvs., Tarta cu cremă de nucă de cocos prăjită ar putea fi o minunată vegetarian rețetă pentru a încerca. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Mergeți la magazin și ridicați lapte, sare, fasole de vanilie și alte câteva lucruri pentru a o face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 3 ore și 30 de minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 37%. Acest scor este destul de rău. Rețete similare includ Tartă cu cremă de nucă de cocos cu Ganache de ciocolată, Pâine prăjită cu banane de nucă de cocos cu glazură de nucă de cocos prăjită cu vanilie, și Clătite de nucă de cocos prăjite cu sos de nucă de cocos prăjită.
Instrucțiuni
1
Într-un castron mare, bateți făina cu sarea. Folosind un tăietor de patiserie sau două cuțite, tăiați untul până când seamănă cu o masă grosieră.
Ingrediente de care veți avea nevoie
8 Căni De Bezele Miniaturale, împărțite
Bomboane De Porumb, Covrigei Suplimentari și Fursecuri Ovale Tip Sandwich Cu Ciocolată, Umplute Cu Cremă (întregi și Zdrobite)
Pâine De O Zi Tăiată Cuburi (cuburi De 1,2 Cm), Fără Crustă
Echipamente pe care le vei folosi
Făină Universală, Plus Suplimentar Dacă Este Necesar
1 Legătură Mare De Violete Sălbatice (inclusiv Tulpinile), Spălate
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
2
Se presară cu apă cu gheață și se amestecă ușor pentru a forma un aluat. Înfășurați aluatul în plastic și dați-l la frigider timp de aproximativ 1 oră, până se răcește bine.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Vârfuri De Patiserie - Vârfuri Rotunde #4
Usturoi, 4 Zdrobite, Celelalte 2 Feliate Subțire
Roșii Verzi, Spălate, Fără Coji De Hârtie
3
Într-o cratiță medie, bateți gălbenușurile cu făina și semințele de vanilie până se omogenizează. Treceți treptat în lapte. Gatiti la foc moderat, batand constant, pana se ingroasa, aproximativ 5 minute. Răsturnați crema într-un castron mediu. Apăsați o bucată de folie de plastic direct pe suprafața cremei și lăsați să se răcească.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Prăjituri Cu Ghimbir, împărțite
2 Banane, Tăiate în Felii De 1,2 Cm Grosime
Aluat De Fursecuri Cu Unt De Arahide Refrigerat, înmuiat (tuburi Fiecare)
Bomboane De Porumb, Covrigei Suplimentari și Fursecuri Ovale Tip Sandwich Cu Ciocolată, Umplute Cu Cremă (întregi și Zdrobite)
Dovlecei Fierți La Abur Sau Ușor Sotați, Pentru Servire
Banane, Tăiate în Felii De 1,2 Cm Grosime
Roșii Verzi, Spălate, Fără Coji De Hârtie
Echipamente pe care le vei folosi
Ceapă Galbenă, Tăiată în Optimi
1 Legătură Mare De Violete Sălbatice (inclusiv Tulpinile), Spălate
20 De Căpșuni Proaspete, Fără Coajă
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
4
Transferați aluatul pe o suprafață de lucru ușor făinată și rulați-l într-o rundă de 15 inci, cu grosimea de aproximativ 1/8 inch.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Usturoi, 4 Zdrobite, Celelalte 2 Feliate Subțire
Discuri De Acoperire Cu Bomboane Roșii și/sau Verzi, Opționale
5
Transferați aluatul într-o tigaie de tartă canelată de 12 inci, cu fundul detașabil, apăsându-l ușor în partea de jos și în sus.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Usturoi, 4 Zdrobite, Celelalte 2 Feliate Subțire
Echipamente pe care le vei folosi
Cireșe Dulci întunecate Proaspete, Fără Sâmburi și Tăiate La Jumătate
6
Tăiați orice aluat în exces. Congelați coaja de tartă timp de aproximativ 20 de minute, până când este fermă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Usturoi, 4 Zdrobite, Celelalte 2 Feliate Subțire
7
Preîncălziți cuptorul la 35
Echipamente pe care le vei folosi
2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®
8
Tapetați coaja de tartă cu folie și umpleți-o cu fasole uscată sau greutăți pentru plăcintă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fasole Uscată
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați
9
Coaceți coaja de tartă timp de aproximativ 20 de minute, până devine aurie.
Echipamente pe care le vei folosi
2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®
10
Scoateți folia și fasolea și coaceți timp de aproximativ 20 de minute mai mult, până când coaja este maro aurie și crocantă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Toppinguri, Opționale
Echipamente pe care le vei folosi
2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®
Creveți Sotați
11
Transferați coaja de tartă într-un raft și lăsați să se răcească complet.
12
Întindeți crema în coaja de tartă într-un strat uniform. Într-o tigaie mare, aruncați nuca de cocos mărunțită cu zahărul brun la foc moderat, amestecând, până când nuca de cocos devine translucidă, aproximativ 1 minut.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Nucă De Cocos Mărunțită
Umăr
Stropi în Formă De Inimă
2 Banane, Tăiate în Felii De 1,2 Cm Grosime
20 Până La 25 De Frunze întregi De Spanac
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați, Decojiți
13
Întindeți nuca de cocos mărunțită peste cremă într-un strat uniform.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Nucă De Cocos Mărunțită
2 Banane, Tăiate în Felii De 1,2 Cm Grosime
20 Până La 25 De Frunze întregi De Spanac
14
Coaceți tarta aproximativ 45 de minute, până când nuca de cocos se rumeneste bogat.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Stropi în Formă De Inimă
Echipamente pe care le vei folosi
2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®
15
Transferați tarta într-un raft și lăsați să se răcească la cald sau la temperatura camerei.
16
Tăiați tarta în pene și transferați-o în farfurii. Lingurați salata de Kiwi, banane și fructe de pasiune alături.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fructul Pasiunii
(carton Bloc)
Prăjituri Colorate De Orez Mochi
17
Se servește cu linguri de înghețată de vanilie presărate cu piper alb.
Ingrediente de care veți avea nevoie
4 Batoane De Bomboane De Caramel De Ciocolată (1,4 Uncii Fiecare), Zdrobite, împărțite