Tartă cu ciocolată, migdale și zmeură

Tartă cu ciocolată, migdale și zmeură
Această rețetă face 10 porții cu 518 calorii, 11g de proteine, și 40g de grăsime fiecare. Pentru $1.89 pe portie, această rețetă acoperă 17% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Mergeți la magazin și ridicați unt, migdale, kirsch și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 6 ore. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 46%. Acest scor este solid. Rețete similare includ Tarta Cu Migdale De Zmeura, Tarta Cu Firimituri De Zmeură-Migdale, și Tarta de zmeura cu patiserie de migdale.

Instrucțiuni

1
Preîncălziți cuptorul la 350 F.
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
2
Combinați firimiturile de prăjituri și 5 linguri de unt într-un castron mediu. Se amestecă până când firimiturile sunt acoperite uniform și încep să se lipească. Apăsați amestecul de firimituri în strat subțire uniform pe părțile inferioare și superioare ale tăvii de tartă cu diametrul de 9 inci, cu fundul detașabil.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Firimituri De FursecuriFirimituri De Fursecuri
UntUnt
Echipamente pe care le vei folosi
Formă TartăFormă Tartă
BolBol
3
Coaceți crustapână când este setat și începe să fie crocant, apăsând cu spatele furculiței dacă crusta pufăie, aproximativ 15 minute. Crusta rece complet pe raft.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Brânza Procesată (Velveeta), Tăiată în Cuburi De 1/4 InchBrânza Procesată (Velveeta), Tăiată în Cuburi De 1/4 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
1
Presărați pasta de migdale peste crustă. Apăsați ușor pentru a uniformiza stratul.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pastă De MigdalePastă De Migdale
Brânza Procesată (Velveeta), Tăiată în Cuburi De 1/4 InchBrânza Procesată (Velveeta), Tăiată în Cuburi De 1/4 Inch
2
Puneți ciocolata într-un castron mediu. Aduceți crema la foc mic într-o cratiță mică.
Ingrediente de care veți avea nevoie
CiocolataCiocolata
CremăCremă
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie Cu SosTigaie Cu Sos
BolBol
3
Se toarnă smântână peste ciocolată.
Ingrediente de care veți avea nevoie
CiocolataCiocolata
CremăCremă
4
Lăsați să stea 1 minut, apoi bateți până se topește și se omogenizează.
Echipamente pe care le vei folosi
BatetiBateti
5
Se toarnă ganache uniform peste stratul de migdale. Răciți tarta până când ciocolata este rece și setată, cel puțin 4 ore și până la 1 zi.
Ingrediente de care veți avea nevoie
CiocolataCiocolata
MigdaleMigdale
6
Aranjați zmeura, cu partea ascuțită în sus, deasupra tartei. Se amestecă gemul și kirsch-ul într-o tigaie mică la foc mic până se amestecă și se încălzește.
Ingrediente de care veți avea nevoie
ZmeurăZmeură
KirschKirsch
GemGem
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
7
Ungeți glazura peste fructe de pădure.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fructe De PadureFructe De Padure
Dressing Japonez De Susan PreparatDressing Japonez De Susan Preparat
8
Presărați migdale în jurul marginii tartei. Faceți înainte: se poate face cu 6 ore înainte. Chill descoperit.
Ingrediente de care veți avea nevoie
MigdaleMigdale
9
Folosind un cuțit ascuțit mic, slăbiți crusta de pe părțile laterale. Împingeți în sus partea de jos tigaie, eliberând tarta.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Brânza Procesată (Velveeta), Tăiată în Cuburi De 1/4 InchBrânza Procesată (Velveeta), Tăiată în Cuburi De 1/4 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
CuțitCuțit
TigaieTigaie
10
Se taie în pene; se servește rece.
DificultateExpert
Gata În6 hrs
Porții10
Scor De Sănătate10
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista