Tartă cu ciocolată, migdale și zmeură
Această rețetă face 10 porții cu 518 calorii, 11g de proteine, și 40g de grăsime fiecare. Pentru $1.89 pe portie, această rețetă acoperă 17% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Mergeți la magazin și ridicați unt, migdale, kirsch și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 6 ore. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 46%. Acest scor este solid. Rețete similare includ Tarta Cu Migdale De Zmeura, Tarta Cu Firimituri De Zmeură-Migdale, și Tarta de zmeura cu patiserie de migdale.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 350 F.
Combinați firimiturile de prăjituri și 5 linguri de unt într-un castron mediu. Se amestecă până când firimiturile sunt acoperite uniform și încep să se lipească. Apăsați amestecul de firimituri în strat subțire uniform pe părțile inferioare și superioare ale tăvii de tartă cu diametrul de 9 inci, cu fundul detașabil.
Coaceți crustapână când este setat și începe să fie crocant, apăsând cu spatele furculiței dacă crusta pufăie, aproximativ 15 minute. Crusta rece complet pe raft.
Presărați pasta de migdale peste crustă. Apăsați ușor pentru a uniformiza stratul.
Puneți ciocolata într-un castron mediu. Aduceți crema la foc mic într-o cratiță mică.
Se toarnă smântână peste ciocolată.
Lăsați să stea 1 minut, apoi bateți până se topește și se omogenizează.
Se toarnă ganache uniform peste stratul de migdale. Răciți tarta până când ciocolata este rece și setată, cel puțin 4 ore și până la 1 zi.
Aranjați zmeura, cu partea ascuțită în sus, deasupra tartei. Se amestecă gemul și kirsch-ul într-o tigaie mică la foc mic până se amestecă și se încălzește.
Ungeți glazura peste fructe de pădure.
Presărați migdale în jurul marginii tartei. Faceți înainte: se poate face cu 6 ore înainte. Chill descoperit.
Folosind un cuțit ascuțit mic, slăbiți crusta de pe părțile laterale. Împingeți în sus partea de jos tigaie, eliberând tarta.
Se taie în pene; se servește rece.