Tartă cu Chile și brânză

Tartă cu Chile și brânză
Această rețetă servește 6 și costă 1,39 USD pe porție. O porție conține 475 calorii, 14g de proteine, și 37g de grăsime. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Mergeți la magazin și ridicați ulei de măsline, ouă, brânză Cheddar ascuțită și alte câteva lucruri pentru a o face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 15 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 42%. Acest scor este solid. Încercați Tart-Dulce Chile-Sos De Usturoi, Tarta Rustica Antipasto cu Pesto Verde Chile, și Picant Chile verde, Bacon afumat, 3 brânză crescut Mac și brânză pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Preîncălziți cuptorul la 400 F.
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
2
Ulei de căldură în mediumskillet peste căldură medie-mare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ulei De GătitUlei De Gătit
3
Adăugați ceapa.Acoperiți și gătiți până se înmoaie, amestecândadesea, aproximativ 5 minute. Se răcește scurt.
Ingrediente de care veți avea nevoie
CeapăCeapă
4
Bateti crema si urmatoarele 4 ingrediente încastron pentru a amesteca.
Ingrediente de care veți avea nevoie
CremăCremă
Echipamente pe care le vei folosi
BatetiBateti
5
Se amestecă în brânză, ardei iute șiamestec de ceapă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
BrânzăBrânză
Ardei IuteArdei Iute
6
Se toarnă umplutura în crustă înghețată.
Ingrediente de care veți avea nevoie
3/4 Cană Plus 3 Linguri De Grăsime Vegetală3/4 Cană Plus 3 Linguri De Grăsime Vegetală
7
Coaceți tarta până se rumenesc și puneți-ocentru, aproximativ 40 de minute.
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor

Echipamente

Vin recomandat: Cava, Grenache, Shiraz

Cava, Grenache și Shiraz sunt alegeri excelente pentru Chili. Aceste roșii suculente nu au prea mult tanin (important pentru alimentele picante), dar un vin spumant precum cava poate îmblânzi căldura și mai bine. Casteller Cava Rosado cu un rating de 4,4 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 16 dolari pe sticlă.
Casteller Cava Rosado
Casteller Cava Rosado
Casteller Cava rosul este un vin spumant delicios realizat în metoda tradițională, cu o a doua fermentare în sticlă. Îmbătrânit timp de 12 luni pe drojdie înainte de lansare, oferă în mod constant arome premium.Această Cava vioaie și acidulată se va împerechea bine cu majoritatea tapasurilor, pe lângă fructe proaspete, tarte cu fructe de pădure și brânzeturi moi și cremoase. Are mai mult decât suficient stil și substanță pentru a fi un aperitiv excelent pe cont propriu.
DificultateNormal
Gata În15 m.
Porții6
Scor De Sănătate6
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista