Tartă cu caș Yorkshire

Tartă cu caș Yorkshire
Tarta de caș Yorkshire necesită aproximativ 1 oră și 25 de minute de la început până la sfârșit. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 11g de proteine, 27G de grăsime, și un total de 438 calorii. Această rețetă vegetariană lacto ovo servește 6 și costă 67 de cenți pe porție. Un amestec de făină, unt, zahăr tos și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Mulți oameni au făcut această rețetă, iar 254 ar spune că a lovit locul. Acesta este adus la tine de BBC Good Food. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 46%. Acest scor este solid. Încercați Tartă Cu Caș De Lămâie, Tartă Cu Caș De Mure, și Tarta De Melasă Cu Caș De Ghimbir pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Faceți cașul cu o seară înainte.
2
Încălziți laptele într-o tigaie mare. Pe măsură ce se fierbe ușor, adăugați sucul de lămâie. Întoarceți focul la minim și amestecați ușor în timp ce se formează cașul. Nu amestecați prea repede sau veți rupe cașul. Odată ce amestecul seamănă cu lichidul apos cu bulgări cremoase în el, scoateți tigaia de pe foc și lăsați cașul să se răcească în zer.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Creveți, Cu Coadă, Fără Cochilii, Fără VeneCreveți, Cu Coadă, Fără Cochilii, Fără Vene
Chifle Albe De CinăChifle Albe De Cină
Echipamente pe care le vei folosi
1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă
3
Scurgeți cașul peste noapte printr-un prosop curat și păstrați zerul pentru a face biscuiți, așa cum ați face zară.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fiecare Nucșoară Măcinată, Ienibahar și CuișoareFiecare Nucșoară Măcinată, Ienibahar și Cuișoare
CeaiCeai
Echipamente pe care le vei folosi
Sopressata Dulce Uscata, Feliata, Pentru ServireSopressata Dulce Uscata, Feliata, Pentru Servire
4
Pentru a face patiseria, amestecați făina, praful de copt, untul, zahărul și un vârf de sare într-un robot de bucătărie până când untul este aproape toate combinate, lăsați câteva bucăți mici de unt pentru a ușura aluatul. Răsturnați amestecul uscat pe o suprafață de lucru și faceți o fântână în centru.
Ingrediente de care veți avea nevoie
CeapăCeapă
Batoane De Ciocolată Cu Lapte Fără Nuci (fiecare)Batoane De Ciocolată Cu Lapte Fără Nuci (fiecare)
48 Până La 56 De Bomboane Life Savers48 Până La 56 De Bomboane Life Savers
Bomboane SalvatoareBomboane Salvatoare
2-1/4 Căni De Frișcă Groasă, împărțite2-1/4 Căni De Frișcă Groasă, împărțite
Plus 2 Linguri De Apă Cu GheațăPlus 2 Linguri De Apă Cu Gheață
Echipamente pe care le vei folosi
Plus 2 Linguri De Apă Cu GheațăPlus 2 Linguri De Apă Cu Gheață
5
Adăugați puțină apă rece pentru a face un aluat neted, dar nu lipicios. De îndată ce amestecul se reunește, frământați foarte ușor, înfășurați în folie alimentară și răciți timp de cel puțin 20 de minute. Poate fi făcut până la 2 zile înainte și răcit.
Ingrediente de care veți avea nevoie
48 Până La 56 De Bomboane Life Savers48 Până La 56 De Bomboane Life Savers
Batoane De Ciocolată Cu Lapte Fără NuciBatoane De Ciocolată Cu Lapte Fără Nuci
Roșii Verzi, Spălate, Fără Coji De HârtieRoșii Verzi, Spălate, Fără Coji De Hârtie
6
Pentru a termina umplutura, bateți untul și zahărul până se înmoaie, apoi adăugați oul, puțin câte puțin.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Batoane De Ciocolată Cu Lapte Fără Nuci (fiecare)Batoane De Ciocolată Cu Lapte Fără Nuci (fiecare)
2-1/4 Căni De Frișcă Groasă, împărțite2-1/4 Căni De Frișcă Groasă, împărțite
(25-30 Cm) Căpșuni Fructe La Metru(25-30 Cm) Căpșuni Fructe La Metru
7
Adăugați cașul în amestec și bateți ușor pentru a rupe orice bucăți mari. Odată amestecate, adăugați coacăzele.
Ingrediente de care veți avea nevoie
CoacăzeCoacăze
Echipamente pe care le vei folosi
1/4 Cană Shaohsing Sau Vin De Orez Chinezesc1/4 Cană Shaohsing Sau Vin De Orez Chinezesc
8
Încălziți cuptorul la 180C / 160C ventilator / gaz
Echipamente pe care le vei folosi
Zahăr Vanilat, Plus Extra Pentru ServireZahăr Vanilat, Plus Extra Pentru Servire
9
Întindeți patiseria pentru a alinia un vas de plăcintă puțin adânc uns de 20 cm sau o formă de tartă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
10 Chifle Albe Pentru Cină10 Chifle Albe Pentru Cină
Echipamente pe care le vei folosi
Nuci Pecan Tocate Marunt, Plus Extra Pentru ServireNuci Pecan Tocate Marunt, Plus Extra Pentru Servire
10
Se întinde peste amestecul de caș și se coace 35-40 de minute până se rumenesc și patiseria este gătită. Se lasă să se răcească, apoi se taie felii și se servește singur sau cu un strop de smântână.
Ingrediente de care veți avea nevoie
9 Borcane Sterilizate De Jumătate De Pint Pentru Conserve, Cu Capace și Inele9 Borcane Sterilizate De Jumătate De Pint Pentru Conserve, Cu Capace și Inele
1 Bucată (25-30 Cm) De Căpșuni, Fruct La Metru1 Bucată (25-30 Cm) De Căpșuni, Fruct La Metru
Echipamente pe care le vei folosi
Zahăr Vanilat, Plus Extra Pentru ServireZahăr Vanilat, Plus Extra Pentru Servire

Vin recomandat: Cremă Sherry, Moscato Dasti, Port

Tarta funcționează foarte bine cu cremă Sherry, Moscato d ' Asti și Port. O regulă obișnuită de asociere a vinului este să vă asigurați că vinul dvs. este mai dulce decât mâncarea. Deserturile Delicate se potrivesc bine cu Moscato d ' Asti, deserturile cu nuci cu sherry cremă, iar deserturile cu caramel sau ciocolată se potrivesc bine cu portul. Un vin pe care l-ați putea încerca este NV Solera Cream Sherry. Are 4,5 din 5 stele și o sticlă costă aproximativ 17 dolari.
NV Solera Cream Sherry
NV Solera Cream Sherry
Sherry cremă Solera are o nuanță strălucitoare de chihlimbar și cupru profund. Cu arome de butterscotch și pecan, aromele dulci de nuci sărate și condimente maro poartă un accent complex de caramel. O intrare dulce duce la un palat rotunjit, luxuriant, moderat corpolent, cu un finisaj lung și aromat.
DificultateExpert
Gata În1 h, 25 m.
Porții6
Scor De Sănătate4
Revista