Tartă cu carne de crab și spanac cu roșii afumate Buerre Blanc
Reteta Crabmeat și spanac Flan cu roșii afumate Buerre Blanc este gata în aproximativ 2 ore și 15 minute și este cu siguranță un minunat pescatarian opțiune pentru iubitorii de alimente europene. Această rețetă servește 8. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 19g de proteine, 50g de grăsime, și un total de 573 calorii. Pentru $ 4.49 pe portie, această rețetă acoperă 44% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face din nou. Mergeți la magazin și ridicați suc de lămâie, sare, nucșoară și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 74%. Acest scor este solid. Încercați Fish-Camp Buerre Blanc, Cambulă Schoolkid cu pește-Camp Buerre Blanc, și Pește fript cu creveți și Jalapeno-porumb afumat Beurre Blanc pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Într-un castron din oțel inoxidabil, amestecați ouăle, smântâna și muștarul. Condimentează cu sare de țelină, piper cayenne și sare, după gust. Amestecul de ouă poate fi păstrat la frigider până la 2 zile. Preîncălziți cuptorul la 350 de grade F. alegeți cu atenție carnea de crab pentru a vă asigura că toată coaja și cartilajul sunt îndepărtate. Pune 2 litri de apă la fiert.
Ungeți 8 (5 uncii) matrițe timbale cu unt clarificat.
Tăiați 8 discuri rotunde de hârtie cerată și așezați 1 în partea inferioară a fiecărei matrițe.
Ungeți hârtia cu unt. Împărțiți carnea de crab între cele 8 forme.
Se toarnă 2 linguri de cremă peste carnea de crab în fiecare matriță. Umpleți cu grijă formele cu Mousse de spanac.
Așezați matrițele umplute într-un vas de copt de 12 x 12 x 2 inci. Umpleți vasul la jumătate cu apă clocotită și așezați ușor pe raftul inferior al cuptorului.
Coaceți timp de 50 până la 60 de minute sau până când mousse-ul este ferm la atingere. Dacă vârfurile timbalelor încep să se rumenească, acoperiți cu folie de aluminiu. Scoateți cu grijă vasul din cuptor și lăsați timbalele să se stabilească puțin. Timbalele pot fi păstrate într-o baie de apă caldă deasupra sobei timp de câteva ore.
Stropiți cu Beurre Blanc de roșii afumate înainte de servire.
Într-o cratiță cu fund greu de 2 litri la foc mediu, topiți untul.
Adăugați făina și amestecați cu o lingură de lemn timp de 3 până la 4 minute sau până când făina devine maro auriu deschis.
Scoateți din căldură. Într-o cratiță cu fund greu de 1 litru, opăriți laptele și smântâna.
Scoateți de pe foc și adăugați la amestecul de făină, amestecând pentru a încorpora.
Se pune la foc mediu și se gătește, amestecând frecvent, până când amestecul este foarte gros.
Scoateți din căldură. Blanch spanac în apă clocotită rapid timp de 30 de secunde.
Scurgeți, apăsând orice exces de lichid.
Se adaugă la amestecul de cremă îngroșat. Pureați sosul de spanac într-un blender sau robot de bucătărie până la neted.
Adăugați ouăle și amestecați ușor pentru a încorpora. Condimentează cu nucșoară, piper alb și sare. Utilizați conform indicațiilor de mai sus.
Pentru sos, încălziți șalotele și oțetul de cidru într-o tigaie medie. Reduceți până când nu rămâne aproape nici un lichid.
Adăugați smântână și roșii piure, aduceți la fierbere și reduceți cu 1/
Reduceți ușor căldura și bateți constant, adăugați unt, bucată cu bucată; sosul nu trebuie să fie prea fierbinte în timp ce încorporați untul. Când s-a adăugat tot untul, scoateți-l de pe foc și adăugați arpagic, suc de lămâie și sare, după gust. Păstrați cald până când este gata de utilizare.
Vin recomandat: Chardonnay, Muscadet, Riesling
Chardonnay, Muscadet și Riesling sunt alegerile mele de top pentru Shellfish. Buttery chardonnay este excelent pentru scoici, creveți, crab și homar, în timp ce muscadet este o alegere clasică pentru midii, stridii și scoici. Dacă aveți niște condimente în crustacee, un riesling semi-uscat poate echilibra căldura. Un vin pe care l-ai putea încerca este Chateau Ste. Michelle Indian Wells Vin Chardonnay. Are 5 din 5 stele și o sticlă costă aproximativ 18 dolari.
![Chateau Ste. Michelle Indian Wells Chardonnay Vin]()
Chateau Ste. Michelle Indian Wells Chardonnay Vin
"Chardonnay-ul nostru Indian Wells oferă un caracter atrăgător de fructe tropicale tipic siturilor calde, cum ar fi panta Wahluke. Îmi plac aromele coapte de ananas și butterscotch ale acestui Chardonnay și textura bogată, cremoasă. Încercați-l cu scoici, scampi sau paste cu sosuri bogate."- Bob Bertheau