Tartă cu carne de crab și spanac cu roșii afumate Buerre Blanc
Reteta Crabmeat și spanac Flan cu roșii afumate Buerre Blanc este gata în aproximativ 2 ore și 15 minute și este cu siguranță un minunat pescatarian opțiune pentru iubitorii de alimente europene. Această rețetă servește 8. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 19g de proteine, 50g de grăsime, și un total de 573 calorii. Pentru $ 4.49 pe portie, această rețetă acoperă 44% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face din nou. Mergeți la magazin și ridicați suc de lămâie, sare, nucșoară și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 74%. Acest scor este solid. Încercați Fish-Camp Buerre Blanc, Cambulă Schoolkid cu pește-Camp Buerre Blanc, și Pește fript cu creveți și Jalapeno-porumb afumat Beurre Blanc pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Într-un castron din oțel inoxidabil, amestecați ouăle, smântâna și muștarul. Condimentează cu sare de țelină, piper cayenne și sare, după gust. Amestecul de ouă poate fi păstrat la frigider până la 2 zile. Preîncălziți cuptorul la 350 de grade F. alegeți cu atenție carnea de crab pentru a vă asigura că toată coaja și cartilajul sunt îndepărtate. Pune 2 litri de apă la fiert.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Jalapeno Proaspăt întreg
Măsline De Cocktail Umplute Cu Pimiento
Crabmeat
8 Felii Subțiri De șuncă Virginia Sau Prosciutto
Colorant Alimentar și Zahăr Colorat, Opțional
1 Cană De Orz Alb Perlat
(25-30 Cm) Căpșuni Fructe La Metru
1/2 Cană De Vin Dulce Marsala
Echipamente pe care le vei folosi
Biscuiți Oreo Tăiați
Budincă De Lămâie (câștigătoare Fiecare)
Zahăr Galben și Stropi Asortați
2
Ungeți 8 (5 uncii) matrițe timbale cu unt clarificat.
Ingrediente de care veți avea nevoie
3 Linguri Zahar Demerara
3
Tăiați 8 discuri rotunde de hârtie cerată și așezați 1 în partea inferioară a fiecărei matrițe.
4
Ungeți hârtia cu unt. Împărțiți carnea de crab între cele 8 forme.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Crabmeat
Colorant Alimentar și Zahăr Colorat, Opțional
5
Se toarnă 2 linguri de cremă peste carnea de crab în fiecare matriță. Umpleți cu grijă formele cu Mousse de spanac.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Crabmeat
3 3/4 Linguri De Făină Universală
1 Linguriță De Oregano Uscat, Pe O Suprafață De 1/3 Palmă
6
Așezați matrițele umplute într-un vas de copt de 12 x 12 x 2 inci. Umpleți vasul la jumătate cu apă clocotită și așezați ușor pe raftul inferior al cuptorului.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Cană De Orz Alb Perlat
Echipamente pe care le vei folosi
1-1/2 Litri De înghețată Cu Fursecuri și Cremă, înmuiată
Zahăr Galben și Stropi Asortați
7
Coaceți timp de 50 până la 60 de minute sau până când mousse-ul este ferm la atingere. Dacă vârfurile timbalelor încep să se rumenească, acoperiți cu folie de aluminiu. Scoateți cu grijă vasul din cuptor și lăsați timbalele să se stabilească puțin. Timbalele pot fi păstrate într-o baie de apă caldă deasupra sobei timp de câteva ore.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Cană De Orz Alb Perlat
Echipamente pe care le vei folosi
1 Linguriță De Suc De Lămâie GOYA®
2 Conserve (14 Uncii), Fasole Cannelloni, Scurse
8
Stropiți cu Beurre Blanc de roșii afumate înainte de servire.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Beurre Blanc
1/2 Kilogram De Brânză Cheddar Ascuțită, Tăiată Cubulețe
9
Într-o cratiță cu fund greu de 2 litri la foc mediu, topiți untul.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Colorant Alimentar și Zahăr Colorat, Opțional
Echipamente pe care le vei folosi
Orz Alb Perlat
10
Adăugați făina și amestecați cu o lingură de lemn timp de 3 până la 4 minute sau până când făina devine maro auriu deschis.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Pungă Mare De Chipsuri Tortilla Cu Aromă De Lime
Echipamente pe care le vei folosi
1 Cană De Nuci, Măcinate Grosier
11
Scoateți din căldură. Într-o cratiță cu fund greu de 1 litru, opăriți laptele și smântâna.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Colorant Alimentar și Zahăr Colorat, Opțional
3/4 Cană De Fursecuri Oreo Tocate
Echipamente pe care le vei folosi
Orz Alb Perlat
12
Scoateți de pe foc și adăugați la amestecul de făină, amestecând pentru a încorpora.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Pungă Mare De Chipsuri Tortilla Cu Aromă De Lime
Echipamente pe care le vei folosi
Biscuiți Oreo Tăiați
13
Se pune la foc mediu și se gătește, amestecând frecvent, până când amestecul este foarte gros.
14
Scoateți din căldură. Blanch spanac în apă clocotită rapid timp de 30 de secunde.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Linguriță De Oregano Uscat, Pe O Suprafață De 1/3 Palmă
1 Cană De Orz Alb Perlat
15
Scurgeți, apăsând orice exces de lichid.
16
Se adaugă la amestecul de cremă îngroșat. Pureați sosul de spanac într-un blender sau robot de bucătărie până la neted.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Linguriță De Oregano Uscat, Pe O Suprafață De 1/3 Palmă
Colorant Alimentar și Zahăr Colorat, Opțional
Sticlă De Sos Dulce-acrișor, împărțit
Echipamente pe care le vei folosi
Plus 2 Linguri De Apă Cu Gheață
42 Lemn Dulce Snur Roșu
17
Adăugați ouăle și amestecați ușor pentru a încorpora. Condimentează cu nucșoară, piper alb și sare. Utilizați conform indicațiilor de mai sus.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Cană De Maioneză, Cum Ar Fi Hellmann's
1 Prăjitură Cu Merișoare, Din Care Suficientă Este Tăiată în Cuburi De 1/2 Inch Pentru A Da 2 Căni (sau Folosiți 2 Căni De Danez Sau Gogoși Rămase împreună Cu Merișoare Uscate - Vezi Mai Jos)
(25-30 Cm) Căpșuni Fructe La Metru
1/2 Cană De Vin Dulce Marsala
18
Pentru sos, încălziți șalotele și oțetul de cidru într-o tigaie medie. Reduceți până când nu rămâne aproape nici un lichid.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Lingurițe De Sare Fierbinte
2 Până La 3 Căni De Vin Roșu Sec
Sticlă De Sos Dulce-acrișor, împărțit
Echipamente pe care le vei folosi
Roșii Feliate, Opțional
19
Adăugați smântână și roșii piure, aduceți la fierbere și reduceți cu 1/
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/2 Kilogram De Brânză Cheddar Ascuțită, Tăiată Cubulețe
Colorant Alimentar și Zahăr Colorat, Opțional
20
Reduceți ușor căldura și bateți constant, adăugați unt, bucată cu bucată; sosul nu trebuie să fie prea fierbinte în timp ce încorporați untul. Când s-a adăugat tot untul, scoateți-l de pe foc și adăugați arpagic, suc de lămâie și sare, după gust. Păstrați cald până când este gata de utilizare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Creveți, Cu Coadă, Fără Cochilii, Fără Vene
Colorant Alimentar și Zahăr Colorat, Opțional
(de Preferință Bumble Bee Prime File Solid Albacore)
Chardonnay, Muscadet și Riesling sunt alegerile mele de top pentru Shellfish. Buttery chardonnay este excelent pentru scoici, creveți, crab și homar, în timp ce muscadet este o alegere clasică pentru midii, stridii și scoici. Dacă aveți niște condimente în crustacee, un riesling semi-uscat poate echilibra căldura. Un vin pe care l-ai putea încerca este Chateau Ste. Michelle Indian Wells Vin Chardonnay. Are 5 din 5 stele și o sticlă costă aproximativ 18 dolari.