Tartă cu brânză de capră cu crustă de cartofi cu salată de roșii Heirloom
Această rețetă face 4 porții cu 433 calorii, 10g de proteine, și 29G de grăsime fiecare. Pentru $1.93 pe portie, această rețetă acoperă 13% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. Mergeți la magazin și ridicați făină de uz general, unt, brânză de capră semiaged grosier și alte câteva lucruri pentru a o face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Este o opțiune bună dacă urmați un vegetarian dieta. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 35%. Acest scor este destul de rău. Încercați Tartă cu roșii și brânză de capră, Tartă cu roșii și brânză de capră, și Tartă de roșii Heirloom cu Pesto și brânză de capră pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Se topește untulo cratiță mică la foc mediu.
Bateți inflour. Gatiti 30 de secunde, amestecand constant.
Bateți în lapte și nucșoară. Se fierbe până lasosul se îngroașă și se fierbe, 1 până la2 minute. Condimentează după gust cu salt.DO înainte: se poate face cu 1 zi înainte. Presați folie de plastic pe suprafață și răciți.
Preîncălziți cuptorul 350 F.
Încălziți grăsimea de pui în cuptor marecoafă la foc mediu-mare.
Adăugați ceapa; se presara cu sare. Saut până când ceapa suntlumină de aur, aproximativ 14 minute. Se amestecă frunzele de dafin și crenguța de cimbru; punct cu unt.
Puneți tigaia în cuptor; coaceți până când ceapasunt aurii închise, amestecând des, aproximativ 30 de minute.
Transferați ceapa în castron; aruncațifrunze de dafin și crenguță de cimbru. Faceți înainte: se poate face cu 1 zi înainte. Acoperi; rece.
Se incalzeste cuptorul la 375 F. Linia de foaie de copt mare cu pergamenthârtie. Înmuiați felii de cartofi într-un castron mare deapă rece 15 minute.
Se scurge bine; se usucă.
Adăugați suficient ulei la abilitățile medii grele pentru a atinge adâncimea de 3/4 inch.
Așezați peste căldură medie; atașați termometrul de prăjit și uleiul de căldură la 325 km F. lucrând în loturi, adăugați cartofi în ulei și gătiți doar până când se înmoaie, dar nu se rumenesc, aproximativ 2 minute pe lot.Folosind lingura cu fante, transferați felii de cartofila foaia de copt pregătită într-un singur stratși presărați sare și piper.
Periați în interiorul a patru tartpane cu diametrul de 4 inci cu unt topit. Tapetați fiecare tigaie cusuprapunerea feliilor de cartofi. Acoperiți fundul fiecărei cruste de cartofi cu 1/4 de ceapă; presărațicu cimbru tocat.
Spread 1 generoustabloon b8chamel peste.
Presărați fiecarecu 1 lingură de brânză de capră.
Așezați torturile pe o foaie mică de copt.
Bakepână când umplerea este încălzită și cartofulcrust maro, 18 până la 20 de minute.
Stropeștefiecare cu brânza de capră rămasă.
Împingeți fundul tigaiei, eliberând tarte.Aranjați tartele pe farfurii. Lingură De Moștenire
Salată de roșii alături și serviți.
Frunzele de dafin proaspete sunt disponibile cu alte ierburi proaspete în secțiunea de producție a majorității supermarketurilor.Laptele de capră este vândut la multe supermarketuriși la magazinele de alimente naturale.