Tartă cu broccoli, praz și migdale încolțite violet

Tartă cu broccoli, praz și migdale încolțite violet
Rețeta se poate face broccoli încolțit Violet, praz și tartă de migdale în aproximativ 55 de minute. Această rețetă face 6 porții cu 835 calorii, 29G de proteine, și 47G de grăsime fiecare. Pentru $3.1 pe portie, această rețetă acoperă 52% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 93 de persoane au considerat că această rețetă este delicioasă și satisfăcătoare. Un amestec de migdale, parmezan, patiserie cu puf și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Acesta este adus la tine de BBC Good Food. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 99%. Acest scor este extraordinar. Dacă vă place această rețetă, aruncați o privire la aceste rețete similare: Orecchiette cu hamsii și broccoli încolțit violet, Pizza cu Broccoli și slănină încolțită violet la grătar, și Tagliatelle Cu Broccoli Încolțit Violet, Hamsii Și Pecorino.

Instrucțiuni

1
Încălziți cuptorul la 220C / 200C ventilator / gaz
Echipamente pe care le vei folosi
Zahăr Galben și Stropi AsortațiZahăr Galben și Stropi Asortați
2
Încălziți o tigaie cu un capac la foc mediu și adăugați uleiul. Gatiti prazul, cu capacul pus, amestecand ocazional pana cand se inmoaie aproximativ 5 minute. Pune deoparte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Varză Savoy Mică, Sau Varză Napa, Tăiată în Fâșii Groase De 2,5 Cm1 Varză Savoy Mică, Sau Varză Napa, Tăiată în Fâșii Groase De 2,5 Cm
Subţire-Subţire-
Echipamente pe care le vei folosi
Roșii Feliate, OpționalRoșii Feliate, Opțional
3
Pe o suprafață ușor făinată, întindeți patiseria și decupați un cerc dur de 26 cm folosiți o farfurie mare ca șablon. Acoperiți o tavă de copt cu pergament de copt, presărați polenta sau grișul peste ea și așezați cercul de patiserie deasupra. Înscrieți un cerc la aproximativ 2 cm de margine.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/2 Portocala, Coaja Proaspat Rasa1/2 Portocala, Coaja Proaspat Rasa
(pentru A ține șnițelele De Pui împreună)(pentru A ține șnițelele De Pui împreună)
Echipamente pe care le vei folosi
1-1/2 Litri De înghețată Cu Fursecuri și Cremă, înmuiată1-1/2 Litri De înghețată Cu Fursecuri și Cremă, înmuiată
4
Întindeți prazul uniform în interiorul cercului marcat, apoi coaceți timp de 10 minute până când marginile s-au umflat.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pâine Cu Nuci și StafidePâine Cu Nuci și Stafide
1 Varză Savoy Mică, Sau Varză Napa, Tăiată în Fâșii Groase De 2,5 Cm1 Varză Savoy Mică, Sau Varză Napa, Tăiată în Fâșii Groase De 2,5 Cm
Echipamente pe care le vei folosi
Zahăr Galben și Stropi AsortațiZahăr Galben și Stropi Asortați
5
Scoateți din cuptor și reduceți căldura la 200C / 180C ventilator / gaz
Echipamente pe care le vei folosi
Zahăr Galben și Stropi AsortațiZahăr Galben și Stropi Asortați
6
Aduceți la fierbere o tigaie medie cu apă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Cană De Orz Alb Perlat1 Cană De Orz Alb Perlat
Echipamente pe care le vei folosi
Roșii Feliate, OpționalRoșii Feliate, Opțional
7
Blanch broccoli în apa clocotită timp de 1 min, apoi se scurge și se răcește sub apă curgătoare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Conservă (400 G) De Supă De Pui1 Conservă (400 G) De Supă De Pui
1 Cană De Orz Alb Perlat1 Cană De Orz Alb Perlat
8
Scurgeți din nou și aranjați deasupra prazului.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Varză Savoy Mică, Sau Varză Napa, Tăiată în Fâșii Groase De 2,5 Cm1 Varză Savoy Mică, Sau Varză Napa, Tăiată în Fâșii Groase De 2,5 Cm
9
Se amestecă împreună crme frache, parmezan, gălbenușuri de ou și unele condimente, apoi se toarnă uniform peste legume.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/3 Cană Pudră De Cacao HERSHEY®'S1/3 Cană Pudră De Cacao HERSHEY®'S
Pentru O Consistență Fină și TartinabilăPentru O Consistență Fină și Tartinabilă
3 Linguri Cremă De Brânză Redusă în Grăsimi3 Linguri Cremă De Brânză Redusă în Grăsimi
10
Se presară cu migdalele fulgi.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Pachete (56 G Fiecare) De Migdale Măcinate2 Pachete (56 G Fiecare) De Migdale Măcinate
11
Coaceți tarta timp de 15-20 de minute până devine aurie.
Echipamente pe care le vei folosi
Zahăr Galben și Stropi AsortațiZahăr Galben și Stropi Asortați
12
Serviți cald sau rece.

Vin recomandat: Cremă Sherry, Moscato Dasti, Port

Sherry cremă, Moscato d ' Asti și Port sunt alegeri excelente pentru tartă. O regulă obișnuită de asociere a vinului este să vă asigurați că vinul dvs. este mai dulce decât mâncarea. Deserturile Delicate se potrivesc bine cu Moscato d ' Asti, deserturile cu nuci cu sherry cremă, iar deserturile cu caramel sau ciocolată se potrivesc bine cu portul. Un vin pe care l-ați putea încerca este NV Solera Cream Sherry. Are 4,5 din 5 stele și o sticlă costă aproximativ 17 dolari.
NV Solera Cream Sherry
NV Solera Cream Sherry
Sherry cremă Solera are o nuanță strălucitoare de chihlimbar și cupru profund. Cu arome de butterscotch și pecan, aromele dulci de nuci sărate și condimente maro poartă un accent complex de caramel. O intrare dulce duce la un palat rotunjit, luxuriant, moderat corpolent, cu un finisaj lung și aromat.
DificultateGreu
Gata În55 m.
Porții6
Scor De Sănătate100
Revista