Tartă cu banane de mere cu sirop de arțar cald

Tartă cu banane de mere cu sirop de arțar cald
Tarta cu banane de mere cu sirop de arțar cald este un vegetarian desert. Această rețetă face 8 porții cu 472 calorii, 4G de proteine, și 26g de grăsime fiecare. Pentru $ 1.5 pe portie, această rețetă acoperă 10% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Mergeți la magazin și ridicați crusta de plăcintă, untul, merele Granny smith și alte câteva lucruri pentru ao face astăzi. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face din nou. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 15 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 24%. Acest scor nu este atât de spectaculos. Încercați Vafe cu smântână de banane cu sirop cald de arțar - miere, Ciabatta pâine prăjită franceză cu sirop de arțar de mere cald, și Clătite cu sirop de arțar cald și unt de cafea pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Într-o cratiță medie, încălziți laptele, smântâna grea, fasolea de vanilie sau extractul și jumătate din zahăr la foc mic (chiar sub fierbere). Într-un castron mic, amestecați gălbenușurile de ou și restul de zahăr și temperați-l adăugând o cantitate mică de amestec de lapte încălzit în castron, în timp ce bateți constant (cunoscut sub numele de legătură). Acum turnați legătura (amestecul de ouă) în vasul de lapte, amestecând constant. Doar îl încălzești. Nu fierbeți. Nu gătiți. Ideea este să evitați să faceți ouă amestecate! Continuați să gătiți la foc mediu până când amestecul începe să se îngroașe, astfel încât să acopere spatele unei linguri, aproximativ 5 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Albusuri Pasteurizate (din Cutie), La Temperatura CamereiAlbusuri Pasteurizate (din Cutie), La Temperatura Camerei
Căni De Ciocolată Dulce-amăruie (60% Cacao) (recomandat: Ghiradelli)Căni De Ciocolată Dulce-amăruie (60% Cacao) (recomandat: Ghiradelli)
Ciocolată Rasă, OpționalCiocolată Rasă, Opțional
Cafea Fierbinte Tare CaldăCafea Fierbinte Tare Caldă
2-1/4 Căni De Frișcă Groasă, împărțite2-1/4 Căni De Frișcă Groasă, împărțite
(25-30 Cm) Căpșuni Fructe La Metru(25-30 Cm) Căpșuni Fructe La Metru
Chifle Albe De CinăChifle Albe De Cină
Echipamente pe care le vei folosi
1/4 Cană Shaohsing Sau Vin De Orez Chinezesc1/4 Cană Shaohsing Sau Vin De Orez Chinezesc
450 G Cartofi Roșii Mici, Tăiați în Bucăți De 2,5 Cm450 G Cartofi Roșii Mici, Tăiați în Bucăți De 2,5 Cm
Vinegretă De VerjuicVinegretă De Verjuic
1 șalotă Mică, Tăiată Subțire în Semiluni1 șalotă Mică, Tăiată Subțire în Semiluni
2
Se ia de pe foc și se lasă să se răcească.
3
Într-o tigaie mare, sotează merele și bananele în unt și adaugă scorțișoară și suc de lămâie și amestecă pentru a acoperi. Se aduce la foc mic la foc mediu și se lasă să gătească până când merele sunt fragede și colorate în caramel, aproximativ 20 până la 25 de minute și se lasă să se răcească.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Avocado Hass Ușor PiureAvocado Hass Ușor Piure
înghețată De Vanilie și Nuci Pecan Suplimentareînghețată De Vanilie și Nuci Pecan Suplimentare
(carton Bloc)(carton Bloc)
1/3 Cană Suc Proaspăt De Lămâie Cheie1/3 Cană Suc Proaspăt De Lămâie Cheie
Pătrățele Fiecare) Glazură Albă De Bomboane, Tocată GrosierPătrățele Fiecare) Glazură Albă De Bomboane, Tocată Grosier
Căpșuni La PiciorCăpșuni La Picior
Echipamente pe care le vei folosi
1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă
4
Preîncălziți cuptorul la 350 de grade F
Echipamente pe care le vei folosi
Zahăr Vanilat, Plus Extra Pentru ServireZahăr Vanilat, Plus Extra Pentru Servire
5
Pentru toppingul de firimituri, folosind o lingură de lemn, amestecați fulgi de ovăz, făină, zahăr și unt până când amestecul seamănă cu firimiturile de pâine.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Parmigiano-Reggiano Proaspăt Ras, Plus Mai Mult După GustParmigiano-Reggiano Proaspăt Ras, Plus Mai Mult După Gust
Fulgi De OvăzFulgi De Ovăz
Căpșuni La PiciorCăpșuni La Picior
Bomboane SalvatoareBomboane Salvatoare
2-1/4 Căni De Frișcă Groasă, împărțite2-1/4 Căni De Frișcă Groasă, împărțite
Echipamente pe care le vei folosi
1 Cană De Nuci, Măcinate Grosier1 Cană De Nuci, Măcinate Grosier
6
Combinați merele acum răcite cu smântâna, turnați în coaja plăcintei și acoperiți cu amestec de fulgi de ovăz.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Jumătăți Proaspete De Zmeură, Afine Sau Felii De CăpșuniJumătăți Proaspete De Zmeură, Afine Sau Felii De Căpșuni
Fulgi De OvăzFulgi De Ovăz
Pătrățele Fiecare) Glazură Albă De Bomboane, Tocată GrosierPătrățele Fiecare) Glazură Albă De Bomboane, Tocată Grosier
1 Bucată (25-30 Cm) De Căpșuni, Fruct La Metru1 Bucată (25-30 Cm) De Căpșuni, Fruct La Metru
7
Coaceți până când crusta este complet coaptă și maro auriu, aproximativ 15 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
3/4 Cană Plus 3 Linguri De Grăsime Vegetală3/4 Cană Plus 3 Linguri De Grăsime Vegetală
Echipamente pe care le vei folosi
Zahăr Vanilat, Plus Extra Pentru ServireZahăr Vanilat, Plus Extra Pentru Servire
8
Încălziți siropul de arțar ca acompaniament și serviți.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sirop De Arțar Pur (de Preferință Grad B), Plus 4 Lingurițe Pentru ServireSirop De Arțar Pur (de Preferință Grad B), Plus 4 Lingurițe Pentru Servire
DificultateExpert
Gata În1 h, 15 m.
Porții8
Scor De Sănătate3
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista