Tarta cu banane de mere cu sirop de arțar cald este un vegetarian desert. Această rețetă face 8 porții cu 472 calorii, 4G de proteine, și 26g de grăsime fiecare. Pentru $ 1.5 pe portie, această rețetă acoperă 10% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Mergeți la magazin și ridicați crusta de plăcintă, untul, merele Granny smith și alte câteva lucruri pentru ao face astăzi. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face din nou. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 15 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 24%. Acest scor nu este atât de spectaculos. Încercați Vafe cu smântână de banane cu sirop cald de arțar - miere, Ciabatta pâine prăjită franceză cu sirop de arțar de mere cald, și Clătite cu sirop de arțar cald și unt de cafea pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Într-o cratiță medie, încălziți laptele, smântâna grea, fasolea de vanilie sau extractul și jumătate din zahăr la foc mic (chiar sub fierbere). Într-un castron mic, amestecați gălbenușurile de ou și restul de zahăr și temperați-l adăugând o cantitate mică de amestec de lapte încălzit în castron, în timp ce bateți constant (cunoscut sub numele de legătură). Acum turnați legătura (amestecul de ouă) în vasul de lapte, amestecând constant. Doar îl încălzești. Nu fierbeți. Nu gătiți. Ideea este să evitați să faceți ouă amestecate! Continuați să gătiți la foc mediu până când amestecul începe să se îngroașe, astfel încât să acopere spatele unei linguri, aproximativ 5 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Albusuri Pasteurizate (din Cutie), La Temperatura Camerei
Căni De Ciocolată Dulce-amăruie (60% Cacao) (recomandat: Ghiradelli)
Ciocolată Rasă, Opțional
Cafea Fierbinte Tare Caldă
2-1/4 Căni De Frișcă Groasă, împărțite
(25-30 Cm) Căpșuni Fructe La Metru
Chifle Albe De Cină
Echipamente pe care le vei folosi
1/4 Cană Shaohsing Sau Vin De Orez Chinezesc
450 G Cartofi Roșii Mici, Tăiați în Bucăți De 2,5 Cm
Vinegretă De Verjuic
1 șalotă Mică, Tăiată Subțire în Semiluni
2
Se ia de pe foc și se lasă să se răcească.
3
Într-o tigaie mare, sotează merele și bananele în unt și adaugă scorțișoară și suc de lămâie și amestecă pentru a acoperi. Se aduce la foc mic la foc mediu și se lasă să gătească până când merele sunt fragede și colorate în caramel, aproximativ 20 până la 25 de minute și se lasă să se răcească.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Avocado Hass Ușor Piure
înghețată De Vanilie și Nuci Pecan Suplimentare
(carton Bloc)
1/3 Cană Suc Proaspăt De Lămâie Cheie
Pătrățele Fiecare) Glazură Albă De Bomboane, Tocată Grosier
Căpșuni La Picior
Echipamente pe care le vei folosi
1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă
4
Preîncălziți cuptorul la 350 de grade F
Echipamente pe care le vei folosi
Zahăr Vanilat, Plus Extra Pentru Servire
5
Pentru toppingul de firimituri, folosind o lingură de lemn, amestecați fulgi de ovăz, făină, zahăr și unt până când amestecul seamănă cu firimiturile de pâine.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Parmigiano-Reggiano Proaspăt Ras, Plus Mai Mult După Gust
Fulgi De Ovăz
Căpșuni La Picior
Bomboane Salvatoare
2-1/4 Căni De Frișcă Groasă, împărțite
Echipamente pe care le vei folosi
1 Cană De Nuci, Măcinate Grosier
6
Combinați merele acum răcite cu smântâna, turnați în coaja plăcintei și acoperiți cu amestec de fulgi de ovăz.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Jumătăți Proaspete De Zmeură, Afine Sau Felii De Căpșuni
Fulgi De Ovăz
Pătrățele Fiecare) Glazură Albă De Bomboane, Tocată Grosier
1 Bucată (25-30 Cm) De Căpșuni, Fruct La Metru
7
Coaceți până când crusta este complet coaptă și maro auriu, aproximativ 15 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
3/4 Cană Plus 3 Linguri De Grăsime Vegetală
Echipamente pe care le vei folosi
Zahăr Vanilat, Plus Extra Pentru Servire
8
Încălziți siropul de arțar ca acompaniament și serviți.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sirop De Arțar Pur (de Preferință Grad B), Plus 4 Lingurițe Pentru Servire