Tartă cu banane de mere cu sirop de arțar cald

Tartă cu banane de mere cu sirop de arțar cald
Tarta cu banane de mere cu sirop de arțar cald este un vegetarian desert. Această rețetă face 8 porții cu 472 calorii, 4G de proteine, și 26g de grăsime fiecare. Pentru $ 1.5 pe portie, această rețetă acoperă 10% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Mergeți la magazin și ridicați crusta de plăcintă, untul, merele Granny smith și alte câteva lucruri pentru ao face astăzi. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face din nou. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 15 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 24%. Acest scor nu este atât de spectaculos. Încercați Vafe cu smântână de banane cu sirop cald de arțar - miere, Ciabatta pâine prăjită franceză cu sirop de arțar de mere cald, și Clătite cu sirop de arțar cald și unt de cafea pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Într-o cratiță medie, încălziți laptele, smântâna grea, fasolea de vanilie sau extractul și jumătate din zahăr la foc mic (chiar sub fierbere). Într-un castron mic, amestecați gălbenușurile de ou și restul de zahăr și temperați-l adăugând o cantitate mică de amestec de lapte încălzit în castron, în timp ce bateți constant (cunoscut sub numele de legătură). Acum turnați legătura (amestecul de ouă) în vasul de lapte, amestecând constant. Doar îl încălzești. Nu fierbeți. Nu gătiți. Ideea este să evitați să faceți ouă amestecate! Continuați să gătiți la foc mediu până când amestecul începe să se îngroașe, astfel încât să acopere spatele unei linguri, aproximativ 5 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Albusuri Pasteurizate (din Cutie), La Temperatura CamereiAlbusuri Pasteurizate (din Cutie), La Temperatura Camerei
Căni De Ciocolată Dulce-amăruie (60% Cacao) (recomandat: Ghiradelli)Căni De Ciocolată Dulce-amăruie (60% Cacao) (recomandat: Ghiradelli)
Prăjituri Cu Ghimbir, împărțitePrăjituri Cu Ghimbir, împărțite
Cafea Fierbinte Tare CaldăCafea Fierbinte Tare Caldă
Suc De Lămâie, OpționalSuc De Lămâie, Opțional
Pachet Mix Natural Pentru PrăjituriPachet Mix Natural Pentru Prăjituri
Banane, Tăiate în Felii De 1,2 Cm GrosimeBanane, Tăiate în Felii De 1,2 Cm Grosime
Echipamente pe care le vei folosi
1 Legătură Mare De Violete Sălbatice (inclusiv Tulpinile), Spălate1 Legătură Mare De Violete Sălbatice (inclusiv Tulpinile), Spălate
20 De Căpșuni Proaspete, Fără Coajă20 De Căpșuni Proaspete, Fără Coajă
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
Grăsime De Porc înapoiGrăsime De Porc înapoi
2
Se ia de pe foc și se lasă să se răcească.
3
Într-o tigaie mare, sotează merele și bananele în unt și adaugă scorțișoară și suc de lămâie și amestecă pentru a acoperi. Se aduce la foc mic la foc mediu și se lasă să gătească până când merele sunt fragede și colorate în caramel, aproximativ 20 până la 25 de minute și se lasă să se răcească.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Avocado Hass Ușor PiureAvocado Hass Ușor Piure
înghețată De Vanilie și Nuci Pecan Suplimentareînghețată De Vanilie și Nuci Pecan Suplimentare
(carton Bloc)(carton Bloc)
1/3 Cană Suc Proaspăt De Lămâie Cheie1/3 Cană Suc Proaspăt De Lămâie Cheie
Pătrățele Fiecare) Glazură Albă De Bomboane, Tocată GrosierPătrățele Fiecare) Glazură Albă De Bomboane, Tocată Grosier
2 Căni De Nuci Pecan Tocate, Opțional2 Căni De Nuci Pecan Tocate, Opțional
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați, DecojițiCreveți Sotați, Decojiți
4
Preîncălziți cuptorul la 350 de grade F
Echipamente pe care le vei folosi
2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®
5
Pentru toppingul de firimituri, folosind o lingură de lemn, amestecați fulgi de ovăz, făină, zahăr și unt până când amestecul seamănă cu firimiturile de pâine.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Până La 2 Ardei Iute, Fără Semințe și Tocați1 Până La 2 Ardei Iute, Fără Semințe și Tocați
Fulgi De OvăzFulgi De Ovăz
2 Căni De Nuci Pecan Tocate, Opțional2 Căni De Nuci Pecan Tocate, Opțional
Bomboane De Porumb, Covrigei Suplimentari și Fursecuri Ovale Tip Sandwich Cu Ciocolată, Umplute Cu Cremă (întregi și Zdrobite)Bomboane De Porumb, Covrigei Suplimentari și Fursecuri Ovale Tip Sandwich Cu Ciocolată, Umplute Cu Cremă (întregi și Zdrobite)
Suc De Lămâie, OpționalSuc De Lămâie, Opțional
Echipamente pe care le vei folosi
Uncii De Brânză Cremă, Temperatura Camerei (aproximativUncii De Brânză Cremă, Temperatura Camerei (aproximativ
6
Combinați merele acum răcite cu smântâna, turnați în coaja plăcintei și acoperiți cu amestec de fulgi de ovăz.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Jumătăți Proaspete De Zmeură, Afine Sau Felii De CăpșuniJumătăți Proaspete De Zmeură, Afine Sau Felii De Căpșuni
Fulgi De OvăzFulgi De Ovăz
Pătrățele Fiecare) Glazură Albă De Bomboane, Tocată GrosierPătrățele Fiecare) Glazură Albă De Bomboane, Tocată Grosier
Napolitane Miniaturale Cu VanilieNapolitane Miniaturale Cu Vanilie
7
Coaceți până când crusta este complet coaptă și maro auriu, aproximativ 15 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/2 Pachet De Foietaj Congelat (1 Foaie), Decongelat1/2 Pachet De Foietaj Congelat (1 Foaie), Decongelat
Echipamente pe care le vei folosi
2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®
8
Încălziți siropul de arțar ca acompaniament și serviți.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sirop De Arțar Pur (de Preferință Grad B), Plus 4 Lingurițe Pentru ServireSirop De Arțar Pur (de Preferință Grad B), Plus 4 Lingurițe Pentru Servire
DificultateExpert
Gata În1 h, 15 m.
Porții8
Scor De Sănătate3
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista