Tarta cu banane de mere cu sirop de arțar cald este un vegetarian desert. Această rețetă face 8 porții cu 472 calorii, 4G de proteine, și 26g de grăsime fiecare. Pentru $ 1.5 pe portie, această rețetă acoperă 10% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Mergeți la magazin și ridicați crusta de plăcintă, untul, merele Granny smith și alte câteva lucruri pentru ao face astăzi. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face din nou. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 15 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 24%. Acest scor nu este atât de spectaculos. Încercați Vafe cu smântână de banane cu sirop cald de arțar - miere, Ciabatta pâine prăjită franceză cu sirop de arțar de mere cald, și Clătite cu sirop de arțar cald și unt de cafea pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Într-o cratiță medie, încălziți laptele, smântâna grea, fasolea de vanilie sau extractul și jumătate din zahăr la foc mic (chiar sub fierbere). Într-un castron mic, amestecați gălbenușurile de ou și restul de zahăr și temperați-l adăugând o cantitate mică de amestec de lapte încălzit în castron, în timp ce bateți constant (cunoscut sub numele de legătură). Acum turnați legătura (amestecul de ouă) în vasul de lapte, amestecând constant. Doar îl încălzești. Nu fierbeți. Nu gătiți. Ideea este să evitați să faceți ouă amestecate! Continuați să gătiți la foc mediu până când amestecul începe să se îngroașe, astfel încât să acopere spatele unei linguri, aproximativ 5 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Albusuri Pasteurizate (din Cutie), La Temperatura Camerei
Căni De Ciocolată Dulce-amăruie (60% Cacao) (recomandat: Ghiradelli)
Prăjituri Cu Ghimbir, împărțite
Cafea Fierbinte Tare Caldă
Fâșie De Coajă De Lămâie
Ulei De Prajit, De Preferat Canola
Prăjituri Cu Fulgi De Ovăz Cu Curmale, Mărunțite Grosier
Echipamente pe care le vei folosi
1 Pachet (3,3 Uncii) Amestec De Budincă De Ciocolată Albă Instant
Nuci Pecan Tocate, Optional
Bomboanele Lui Peachie-o
Crengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru Garnitura
2
Se ia de pe foc și se lasă să se răcească.
3
Într-o tigaie mare, sotează merele și bananele în unt și adaugă scorțișoară și suc de lămâie și amestecă pentru a acoperi. Se aduce la foc mic la foc mediu și se lasă să gătească până când merele sunt fragede și colorate în caramel, aproximativ 20 până la 25 de minute și se lasă să se răcească.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Avocado Hass Ușor Piure
Hârtie De Orez
Prajitura Cu Paine De Afine
1/3 Cană Suc Proaspăt De Lămâie Cheie
1 Kilogram De Pâine De Secară Ușoară De O Zi, Tăiată Cubulețe
1 Lămâie, Cu Coajă și 4 Răsuciri De Coajă De Lămâie
Echipamente pe care le vei folosi
Pecorino, Grosime De 1/4 Inch
4
Preîncălziți cuptorul la 350 de grade F
Echipamente pe care le vei folosi
Ceapă Tocată (2 Cepe)
5
Pentru toppingul de firimituri, folosind o lingură de lemn, amestecați fulgi de ovăz, făină, zahăr și unt până când amestecul seamănă cu firimiturile de pâine.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Până La 2 Ardei Iute, Fără Semințe și Tocați
Fulgi De Ovăz
1 Lămâie, Cu Coajă și 4 Răsuciri De Coajă De Lămâie
Prune Sau Alte Fructe Fierte
Fâșie De Coajă De Lămâie
Echipamente pe care le vei folosi
Uncii De Brânză Cremă, Temperatura Camerei (aproximativ
6
Combinați merele acum răcite cu smântâna, turnați în coaja plăcintei și acoperiți cu amestec de fulgi de ovăz.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Jumătăți Proaspete De Zmeură, Afine Sau Felii De Căpșuni
Fulgi De Ovăz
1 Kilogram De Pâine De Secară Ușoară De O Zi, Tăiată Cubulețe
Roșii De Soare Nu
7
Coaceți până când crusta este complet coaptă și maro auriu, aproximativ 15 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Brânza Procesată (Velveeta), Tăiată în Cuburi De 1/4 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
Ceapă Tocată (2 Cepe)
8
Încălziți siropul de arțar ca acompaniament și serviți.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sirop De Arțar Pur (de Preferință Grad B), Plus 4 Lingurițe Pentru Servire