Tartă cremoasă de Ricotta cu nuci de pin
Tarta cremoasă de Ricotta cu nuci de pin este o vegetarian rețetă cu 12 porții. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 8g de proteine, 25g de grăsime, și un total de 329 calorii. Pentru $1.08 pe portie, această rețetă acoperă 10% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 2 ore și 35 de minute. Dacă aveți la îndemână făină, nuci de pin, ouă și alte câteva ingrediente, o puteți face. Acesta este adus la tine de Foodnetwork. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 30%, ceea ce este destul de rău. Încercați Varză umplută cu Ricottan și nuci de pin, Sambuca smochine fierte cu Ricottan și nuci de pin, și Caserola de varză cu praz, Ricotta și nuci de pin pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 350 de grade F.
În vasul unui robot de bucătărie, făină de puls, 2 linguri de zahăr, 3/4 cană de nuci de pin și sare până la măcinat fin.
Adăugați untul. Pulse aluat doar până când vine împreună.
Așezați aluatul într-o tigaie de tartă cu diametrul de 11 inci, cu fundul detașabil și apăsați în jos pentru a acoperi fundul și părțile laterale ale tigaiei. La frigider până când aluatul este ferm, aproximativ 30 de minute.
Tapetați coaja de tartă cu folie de aluminiu și umpleți cu greutăți de plăcintă sau fasole uscată.
Coaceți coaja de tartă în treimea inferioară a cuptorului până când se fixează, aproximativ 25 de minute. Îndepărtați cu grijă folia și greutățile plăcilor.
Coaceți până când coaja de tartă este ușor aurie, aproximativ 10 minute. Se răcește complet.
Combinați restul de 2 linguri de zahăr cu apa într-o cratiță mică la foc mic. Nu doriți să fierbeți apa, doriți doar să o încălziți, astfel încât zahărul să se poată dizolva bine. Se amestecă până se dizolvă zahărul și se îndepărtează de la căldură.
În vasul unui robot de bucătărie, pulsați brânza ricotta și crema de brânză până se omogenizează.
Adăugați ouăle și gălbenușurile de ou, câte 1 pe rând, și procesați până se omogenizează. Cu mașina în funcțiune, adăugați siropul de zahăr într-un flux constant subțire și procesați până se omogenizează.
Se toarnă crema în coaja de tartă și se coace până când umplutura este aproape setată, aproximativ 20 până la 25 de minute. Împrăștiați restul de 3/4 cană de nuci de pin prăjite deasupra umpluturii.
Coaceți până când crema este setată, cu aproximativ 10 minute mai mult.
Lăsați tarta să se răcească complet înainte de servire.
Tarta poate fi învelită în plastic și refrigerată până la 3 zile. Întoarceți tarta la temperatura camerei înainte de servire.