Tartă cremoasă de Ricotta cu nuci de pin

Tartă cremoasă de Ricotta cu nuci de pin
Tarta cremoasă de Ricotta cu nuci de pin este o vegetarian rețetă cu 12 porții. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 8g de proteine, 25g de grăsime, și un total de 329 calorii. Pentru $1.08 pe portie, această rețetă acoperă 10% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 2 ore și 35 de minute. Dacă aveți la îndemână făină, nuci de pin, ouă și alte câteva ingrediente, o puteți face. Acesta este adus la tine de Foodnetwork. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 30%, ceea ce este destul de rău. Încercați Varză umplută cu Ricottan și nuci de pin, Sambuca smochine fierte cu Ricottan și nuci de pin, și Caserola de varză cu praz, Ricotta și nuci de pin pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Preîncălziți cuptorul la 350 de grade F.
Echipamente pe care le vei folosi
2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®
2
În vasul unui robot de bucătărie, făină de puls, 2 linguri de zahăr, 3/4 cană de nuci de pin și sare până la măcinat fin.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 1/2 Kg De Creveți Mari U-121 1/2 Kg De Creveți Mari U-12
Bomboane De Porumb, Covrigei Suplimentari și Fursecuri Ovale Tip Sandwich Cu Ciocolată, Umplute Cu Cremă (întregi și Zdrobite)Bomboane De Porumb, Covrigei Suplimentari și Fursecuri Ovale Tip Sandwich Cu Ciocolată, Umplute Cu Cremă (întregi și Zdrobite)
Suc De Lămâie, OpționalSuc De Lămâie, Opțional
Pâine De O Zi Tăiată Cuburi (cuburi De 1,2 Cm), Fără CrustăPâine De O Zi Tăiată Cuburi (cuburi De 1,2 Cm), Fără Crustă
Echipamente pe care le vei folosi
Roșii Heirloom, Tocate, OpționalRoșii Heirloom, Tocate, Opțional
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
3
Adăugați untul. Pulse aluat doar până când vine împreună.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Căni De Nuci Pecan Tocate, Opțional2 Căni De Nuci Pecan Tocate, Opțional
Usturoi, 4 Zdrobite, Celelalte 2 Feliate SubțireUsturoi, 4 Zdrobite, Celelalte 2 Feliate Subțire
4
Așezați aluatul într-o tigaie de tartă cu diametrul de 11 inci, cu fundul detașabil și apăsați în jos pentru a acoperi fundul și părțile laterale ale tigaiei. La frigider până când aluatul este ferm, aproximativ 30 de minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Usturoi, 4 Zdrobite, Celelalte 2 Feliate SubțireUsturoi, 4 Zdrobite, Celelalte 2 Feliate Subțire
Echipamente pe care le vei folosi
Cireșe Dulci întunecate Proaspete, Fără Sâmburi și Tăiate La JumătateCireșe Dulci întunecate Proaspete, Fără Sâmburi și Tăiate La Jumătate
Creveți Sotați, DecojițiCreveți Sotați, Decojiți
5
Tapetați coaja de tartă cu folie de aluminiu și umpleți cu greutăți de plăcintă sau fasole uscată.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fasole UscatăFasole Uscată
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți SotațiCreveți Sotați
6
Coaceți coaja de tartă în treimea inferioară a cuptorului până când se fixează, aproximativ 25 de minute. Îndepărtați cu grijă folia și greutățile plăcilor.
Echipamente pe care le vei folosi
2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®
Creveți SotațiCreveți Sotați
7
Coaceți până când coaja de tartă este ușor aurie, aproximativ 10 minute. Se răcește complet.
Echipamente pe care le vei folosi
2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®
8
Combinați restul de 2 linguri de zahăr cu apa într-o cratiță mică la foc mic. Nu doriți să fierbeți apa, doriți doar să o încălziți, astfel încât zahărul să se poată dizolva bine. Se amestecă până se dizolvă zahărul și se îndepărtează de la căldură.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Suc De Lămâie, OpționalSuc De Lămâie, Opțional
Vârfuri De Patiserie - Vârfuri Rotunde #4Vârfuri De Patiserie - Vârfuri Rotunde #4
Echipamente pe care le vei folosi
20 De Căpșuni Proaspete, Fără Coajă20 De Căpșuni Proaspete, Fără Coajă
9
În vasul unui robot de bucătărie, pulsați brânza ricotta și crema de brânză până se omogenizează.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1-1/2 Cani De Ardei Rosii Dulci Prajiti, Scursi Si Tocati Marunt1-1/2 Cani De Ardei Rosii Dulci Prajiti, Scursi Si Tocati Marunt
1 Pachet (115 G) De Rulouri Semilună Refrigerate1 Pachet (115 G) De Rulouri Semilună Refrigerate
Echipamente pe care le vei folosi
Roșii Heirloom, Tocate, OpționalRoșii Heirloom, Tocate, Opțional
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
10
Adăugați ouăle și gălbenușurile de ou, câte 1 pe rând, și procesați până se omogenizează. Cu mașina în funcțiune, adăugați siropul de zahăr într-un flux constant subțire și procesați până se omogenizează.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Elixir GElixir G
Prăjituri Cu Ghimbir, împărțitePrăjituri Cu Ghimbir, împărțite
Pachet Mix Natural Pentru PrăjituriPachet Mix Natural Pentru Prăjituri
11
Se toarnă crema în coaja de tartă și se coace până când umplutura este aproape setată, aproximativ 20 până la 25 de minute. Împrăștiați restul de 3/4 cană de nuci de pin prăjite deasupra umpluturii.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 1/2 Kg De Creveți Mari U-121 1/2 Kg De Creveți Mari U-12
2 Banane, Tăiate în Felii De 1,2 Cm Grosime2 Banane, Tăiate în Felii De 1,2 Cm Grosime
Echipamente pe care le vei folosi
2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®
12
Coaceți până când crema este setată, cu aproximativ 10 minute mai mult.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Banane, Tăiate în Felii De 1,2 Cm Grosime2 Banane, Tăiate în Felii De 1,2 Cm Grosime
Echipamente pe care le vei folosi
2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®
13
Lăsați tarta să se răcească complet înainte de servire.
14
Tarta poate fi învelită în plastic și refrigerată până la 3 zile. Întoarceți tarta la temperatura camerei înainte de servire.
DificultateExpert
Gata În2 hrs, 35 m.
Porții12
Scor De Sănătate4
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista