Tartă cremoasă de Ricotta cu nuci de pin

Tartă cremoasă de Ricotta cu nuci de pin
Tarta cremoasă de Ricotta cu nuci de pin este o vegetarian rețetă cu 12 porții. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 8g de proteine, 25g de grăsime, și un total de 329 calorii. Pentru $1.08 pe portie, această rețetă acoperă 10% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 2 ore și 35 de minute. Dacă aveți la îndemână făină, nuci de pin, ouă și alte câteva ingrediente, o puteți face. Acesta este adus la tine de Foodnetwork. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 30%, ceea ce este destul de rău. Încercați Varză umplută cu Ricottan și nuci de pin, Sambuca smochine fierte cu Ricottan și nuci de pin, și Caserola de varză cu praz, Ricotta și nuci de pin pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Preîncălziți cuptorul la 350 de grade F.
Echipamente pe care le vei folosi
6 Linguri De Tapenadă De Măsline Preparată6 Linguri De Tapenadă De Măsline Preparată
2
În vasul unui robot de bucătărie, făină de puls, 2 linguri de zahăr, 3/4 cană de nuci de pin și sare până la măcinat fin.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 1/2 Kg De Creveți Mari U-121 1/2 Kg De Creveți Mari U-12
Bomboane SalvatoareBomboane Salvatoare
Cu Migdale (40 G Fiecare), TocateCu Migdale (40 G Fiecare), Tocate
Plus 2 Linguri De Apă Cu GheațăPlus 2 Linguri De Apă Cu Gheață
Echipamente pe care le vei folosi
Plus 2 Linguri De Apă Cu GheațăPlus 2 Linguri De Apă Cu Gheață
Vinegretă De VerjuicVinegretă De Verjuic
3
Adăugați untul. Pulse aluat doar până când vine împreună.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Căpșuni La PiciorCăpșuni La Picior
48 Până La 56 De Bomboane Life Savers48 Până La 56 De Bomboane Life Savers
4
Așezați aluatul într-o tigaie de tartă cu diametrul de 11 inci, cu fundul detașabil și apăsați în jos pentru a acoperi fundul și părțile laterale ale tigaiei. La frigider până când aluatul este ferm, aproximativ 30 de minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
48 Până La 56 De Bomboane Life Savers48 Până La 56 De Bomboane Life Savers
Echipamente pe care le vei folosi
Cireșe Dulci întunecate Proaspete, Fără Sâmburi și Tăiate La JumătateCireșe Dulci întunecate Proaspete, Fără Sâmburi și Tăiate La Jumătate
1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă
5
Tapetați coaja de tartă cu folie de aluminiu și umpleți cu greutăți de plăcintă sau fasole uscată.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fasole UscatăFasole Uscată
Echipamente pe care le vei folosi
2 Căni De Pesmet Honey Maid® Graham Crackers2 Căni De Pesmet Honey Maid® Graham Crackers
6
Coaceți coaja de tartă în treimea inferioară a cuptorului până când se fixează, aproximativ 25 de minute. Îndepărtați cu grijă folia și greutățile plăcilor.
Echipamente pe care le vei folosi
6 Linguri De Tapenadă De Măsline Preparată6 Linguri De Tapenadă De Măsline Preparată
2 Căni De Pesmet Honey Maid® Graham Crackers2 Căni De Pesmet Honey Maid® Graham Crackers
7
Coaceți până când coaja de tartă este ușor aurie, aproximativ 10 minute. Se răcește complet.
Echipamente pe care le vei folosi
6 Linguri De Tapenadă De Măsline Preparată6 Linguri De Tapenadă De Măsline Preparată
8
Combinați restul de 2 linguri de zahăr cu apa într-o cratiță mică la foc mic. Nu doriți să fierbeți apa, doriți doar să o încălziți, astfel încât zahărul să se poată dizolva bine. Se amestecă până se dizolvă zahărul și se îndepărtează de la căldură.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cu Migdale (40 G Fiecare), TocateCu Migdale (40 G Fiecare), Tocate
Păstârnac, Curățat De Coajă și Tăiat în Bucăți De 1,2 CmPăstârnac, Curățat De Coajă și Tăiat în Bucăți De 1,2 Cm
Echipamente pe care le vei folosi
450 G Cartofi Roșii Mici, Tăiați în Bucăți De 2,5 Cm450 G Cartofi Roșii Mici, Tăiați în Bucăți De 2,5 Cm
9
În vasul unui robot de bucătărie, pulsați brânza ricotta și crema de brânză până se omogenizează.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1-1/2 Cani De Ardei Rosii Dulci Prajiti, Scursi Si Tocati Marunt1-1/2 Cani De Ardei Rosii Dulci Prajiti, Scursi Si Tocati Marunt
1-1/2 Căni De Cireșe Confiate Roșii și Verzi1-1/2 Căni De Cireșe Confiate Roșii și Verzi
Echipamente pe care le vei folosi
Plus 2 Linguri De Apă Cu GheațăPlus 2 Linguri De Apă Cu Gheață
Vinegretă De VerjuicVinegretă De Verjuic
10
Adăugați ouăle și gălbenușurile de ou, câte 1 pe rând, și procesați până se omogenizează. Cu mașina în funcțiune, adăugați siropul de zahăr într-un flux constant subțire și procesați până se omogenizează.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Elixir GElixir G
Ciocolată Rasă, OpționalCiocolată Rasă, Opțional
(25-30 Cm) Căpșuni Fructe La Metru(25-30 Cm) Căpșuni Fructe La Metru
11
Se toarnă crema în coaja de tartă și se coace până când umplutura este aproape setată, aproximativ 20 până la 25 de minute. Împrăștiați restul de 3/4 cană de nuci de pin prăjite deasupra umpluturii.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 1/2 Kg De Creveți Mari U-121 1/2 Kg De Creveți Mari U-12
3 3/4 Linguri De Făină Universală3 3/4 Linguri De Făină Universală
Echipamente pe care le vei folosi
6 Linguri De Tapenadă De Măsline Preparată6 Linguri De Tapenadă De Măsline Preparată
12
Coaceți până când crema este setată, cu aproximativ 10 minute mai mult.
Ingrediente de care veți avea nevoie
3 3/4 Linguri De Făină Universală3 3/4 Linguri De Făină Universală
Echipamente pe care le vei folosi
6 Linguri De Tapenadă De Măsline Preparată6 Linguri De Tapenadă De Măsline Preparată
13
Lăsați tarta să se răcească complet înainte de servire.
14
Tarta poate fi învelită în plastic și refrigerată până la 3 zile. Întoarceți tarta la temperatura camerei înainte de servire.
DificultateExpert
Gata În2 hrs, 35 m.
Porții12
Scor De Sănătate4
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista