Tartă Bourbon-Pecan
Această rețetă servește 10. Îți urmărești silueta? Această rețetă vegetariană are 309 calorii, 4G de proteine, și 19g de grăsime pe porție. Pentru $1.07 pe portie, această rețetă acoperă 6% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Dacă aveți la îndemână sare, sirop de porumb, ouă și alte câteva ingrediente, îl puteți face. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 20%. Acest scor este destul de rău. Rețete similare includ Tartă Ușoară Cu Pecan Bourbon, Tartă Bourbon-Pecan cu burniță de ciocolată, și Tartă cu mere și Pecan cu sos de caramel Bourbon.
Instrucțiuni
Așezați crusta într-o tigaie de 10 inci cu fundul detașabil; apăsați crusta în tigaie.Tăiați consola. Se răcește crusta 30 de minute.
Preîncălziți cuptorul la 375 F. crusta de linie cufolie; umpleți cu fasole uscată.
Coaceți până când crusta este setată și aurie palidă, aproximativ 30 de minute.
Îndepărtați folia și fasolea.
Coaceți crusta până Lamaro auriu, aproximativ 10 minute.
Așezați cratițacu crustă pe foaia de copt cu margini.
Între timp, folosind mixer electric, bateouă și zahăr în castron mediu. Bateți siropul incorn.
Adăugați unt, bourbon,vanilie și sare; bate până se omogenizează. Se amestecă nucile pecan.
Se toarnă umplutura de pecan în crustă fierbinte.
Coaceți până când centrul de umplere este setat, aproximativ 25 de minute. Tarta rece pe raft 1 oră; îndepărtațipan părți.
Serviți ușor cald sau în camerătemperatură. Faceți înainte: poate fi făcut8 ore înainte. Reîncălziți ușor înainteservind, dacă doriți.