Tartlet De Cartofi Dulci
Tartletul de cartofi dulci necesită aproximativ 50 minute de la început până la sfârșit. Pentru $1.12 pe portie, această rețetă acoperă 12% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă face 12 porții cu 385 calorii, 7g de proteine, și 12g de grăsime fiecare. Acesta funcționează bine ca un hor d ' oeuvre. Este o opțiune bună dacă urmați un vegetarian dieta. Un amestec de făină, unt, ouă și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de nemaipomenită. Câțiva oameni au făcut această rețetă, iar 55 ar spune că a lovit locul. Acesta este adus la tine de Foodnetwork. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 54%. Acest scor este solid. Încercați Kangaroo Striploin Tartlet cu cartofi dulci și Bush tomate Jus, Piei de cartofi dulci de două ori coapte cu Pecan Streusel (caserola individuală de cartofi dulci akan), și Snickers Tartlet pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Urmăriți cum să faceți această rețetă.
Preîncălziți cuptorul la 350 de grade F.
Într-un castron mare, amestecați împreună untul și zahărul brun până devine o textură asemănătoare nisipului.
Adăugați ouăle și bateți cu mixerul electric.
Adăugați frișcă și extract de vanilie; se amestecă până se omogenizează.
Adăugați făină, sare, scorțișoară, ienibahar și nucșoară.
Scoateți interiorul cartofilor dulci și transferați-i într-un castron mediu și amestecați. Odată piure, adăugați cartofi în amestecul de făină și amestecați cu mixerul electric.
Întindeți aluatul și cu tigăi de tartlet, împărțiți aluatul în inele de 12 (4 inci). Pulverizați tăvile de tartlet cu spray de gătit antiaderent și introduceți aluatul.
Tăiați excesul de aluat cu un cuțit.
Cu un scooper de înghețată, scoateți amestecul de cartofi; aproximativ 1/4 cană fiecare și puneți-l în tigăi de tartlet.
Coaceți timp de 30 de minute. Odată răcit, garnisiți cu frișcă.