Tartinele de dovleac de vară ale lui Deborah Madison cu rozmarin și lămâie

Nevoie de o hor d ' oeuvre vegetarian? Tartinele de dovlecei de vară ale Deborah Madison cu rozmarin și lămâie ar putea fi o rețetă grozavă de încercat. Această rețetă face 4 porții cu 864 calorii, 25g de proteine, și 28G de grăsime fiecare. Pentru $2.59 pe portie, această rețetă acoperă 30% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Poate fi savurat oricând, dar este deosebit de bun pentru Al Patrulea Iulie. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 20 minute. Un amestec de brânză ricotta, rozmarin, coajă de lămâie și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de gustoasă. 131 de persoane au fost impresionate de această rețetă. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 95%. Acest scor este remarcabil. Rețete similare includ Deborah Madison ' s Două rubarbă de vară pur și simplu, Supa de dovlecei, pere și ghimbir prăjită a Deborah Madison, și Salata de linte a lui Deborah Madison.
Instrucțiuni
Încălziți uleiul într-o tigaie antiaderentă la foc mediu-mare.
Adăugați dovlecelul, saut-ul timp de aproximativ 1 minut pentru a se încălzi, apoi adăugați un strop de apă și acoperiți. Gatiti la foc mediu-mare pana cand dovlecelul este moale, aproximativ 3 minute.
Scoateți capacul, adăugați rozmarinul și coaja de lămâie, aruncați-l cu dovlecelul, apoi condimentați cu sare și piper.
Periați ușor suprafața tăiată a bucăților de baghetă cu ulei de măsline, apoi prăjiți până devin aurii și crocante. În timp ce pâinea este fierbinte, frecați suprafețele tăiate cu usturoiul.
Întindeți bucățile de baghetă cu ricotta, apoi suprapuneți dovleceii deasupra. Condimentează cu puțin mai mult piper și servește.