Tartinele de dovleac de vară ale lui Deborah Madison cu rozmarin și lămâie

Tartinele de dovleac de vară ale lui Deborah Madison cu rozmarin și lămâie
Nevoie de o hor d ' oeuvre vegetarian? Tartinele de dovlecei de vară ale Deborah Madison cu rozmarin și lămâie ar putea fi o rețetă grozavă de încercat. Această rețetă face 4 porții cu 864 calorii, 25g de proteine, și 28G de grăsime fiecare. Pentru $2.59 pe portie, această rețetă acoperă 30% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Poate fi savurat oricând, dar este deosebit de bun pentru Al Patrulea Iulie. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 20 minute. Un amestec de brânză ricotta, rozmarin, coajă de lămâie și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de gustoasă. 131 de persoane au fost impresionate de această rețetă. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 95%. Acest scor este remarcabil. Rețete similare includ Deborah Madison ' s Două rubarbă de vară pur și simplu, Supa de dovlecei, pere și ghimbir prăjită a Deborah Madison, și Salata de linte a lui Deborah Madison.

Instrucțiuni

1
Încălziți uleiul într-o tigaie antiaderentă la foc mediu-mare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Tortilla Proaspete Din Făină, Pentru ServireTortilla Proaspete Din Făină, Pentru Servire
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați, DecojițiCreveți Sotați, Decojiți
2
Adăugați dovlecelul, saut-ul timp de aproximativ 1 minut pentru a se încălzi, apoi adăugați un strop de apă și acoperiți. Gatiti la foc mediu-mare pana cand dovlecelul este moale, aproximativ 3 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cuțit De ToaletăCuțit De Toaletă
Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coajă (opțional)Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coajă (opțional)
3
Scoateți capacul, adăugați rozmarinul și coaja de lămâie, aruncați-l cu dovlecelul, apoi condimentați cu sare și piper.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pepperoncini, Pentru GarniturăPepperoncini, Pentru Garnitură
Nonpareils ArgintiiNonpareils Argintii
Carne De Oaie Dezosată, Tăiată în Cuburi De 7-10 Cm - Sau înlocuiți Cu Spată De Miel DezosatăCarne De Oaie Dezosată, Tăiată în Cuburi De 7-10 Cm - Sau înlocuiți Cu Spată De Miel Dezosată
Cuțit De ToaletăCuțit De Toaletă
4
Periați ușor suprafața tăiată a bucăților de baghetă cu ulei de măsline, apoi prăjiți până devin aurii și crocante. În timp ce pâinea este fierbinte, frecați suprafețele tăiate cu usturoiul.
Ingrediente de care veți avea nevoie
3 Linguri De Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coaja (opțional)3 Linguri De Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coaja (opțional)
BaguetteBaguette
1 Linguriță De Boia Iute, Afumată Dacă Este Posibil1 Linguriță De Boia Iute, Afumată Dacă Este Posibil
1-1/2 Căni De Bere1-1/2 Căni De Bere
Pentru întindere Pe Pâine Prăjită Dacă Se DoreștePentru întindere Pe Pâine Prăjită Dacă Se Dorește
2 3/4 Uncii (75 Grame) Sultane Aurii2 3/4 Uncii (75 Grame) Sultane Aurii
5
Întindeți bucățile de baghetă cu ricotta, apoi suprapuneți dovleceii deasupra. Condimentează cu puțin mai mult piper și servește.
Ingrediente de care veți avea nevoie
BaguetteBaguette
1-1/2 Cani De Ardei Rosii Dulci Prajiti, Scursi Si Tocati Marunt1-1/2 Cani De Ardei Rosii Dulci Prajiti, Scursi Si Tocati Marunt
1 Mușchi Sau Spată De Porc Dezosată, Cu O Crestătură Adâncă în Partea De Sus (aproximativ 2,3 Kg)1 Mușchi Sau Spată De Porc Dezosată, Cu O Crestătură Adâncă în Partea De Sus (aproximativ 2,3 Kg)
20 Până La 25 De Frunze întregi De Spanac20 Până La 25 De Frunze întregi De Spanac
Cuțit De ToaletăCuțit De Toaletă
DificultateNormal
Gata În20 m.
Porții4
Scor De Sănătate42
Revista