Tartinată de fasole albă cu usturoi și rozmarin
Reteta Tartinata de fasole alba cu usturoi si rozmarin se poate face in aproximativ 45 de minute . Această rețetă fără gluten, fără lactate, lacto ovo vegetariană și vegană servește 4 și costă 33 de cenți per porție . Acest condiment are 193 de calorii , 8 g de proteine și 7 g de grăsime per porție. 27 de persoane au fost impresionate de această rețetă. Dacă aveți la îndemână fasole, ulei de măsline, căței de usturoi și alte câteva ingrediente, o puteți face. Vă este adus de Allrecipes. În general, această rețetă câștigă un scor super lingură de 97% . Încercați Supa de fasole albă și usturoi cu spanac și prosciutto crocant și pâine prăjită cu rozmarin și usturoi ,supa toscană de fasole albă cu ulei de măsline și rozmarin și mini-pizza cu anghinare, kalamata și roșii uscate cu usturoi și rozmarin pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Pune uleiul de măsline, usturoiul și rozmarinul într-o tigaie de 10 inchi.
Încinge tigaia până când ingredientele încep să sfârâie.
Adăugați fasolea și lichidul lor în tigaie. Pe măsură ce se gătește fasolea, zdrobiți-le cu o lingură de lemn sau cu un zdrobitor de cartofi. Gatiti pana cand amestecul obtine o consistenta slaba (se va ingrosa pe masura ce se va raci).
Transferați într-un bol de servire sau într-un recipient de depozitare.