Tartele Dulci De Căpșuni
Tartlets căpșuni dulci ar putea fi doar hor d ' oeuvre pe care îl căutați. O porție conține 608 calorii, 5g de proteine, și 35g de grăsime. Această rețetă servește 6. Pentru $2.12 pe portie, această rețetă acoperă 10% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Dacă aveți căpșuni, zahăr, unt și alte câteva ingrediente la îndemână, îl puteți face. De la preparare la farfurie, această rețetă durează 1 oră și 40 de minute. 2 persoane au fost impresionate de această rețetă. Este perfect pentru Ziua Mamei. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 26%. Acest scor este destul de rău. Încercați Tartule De Căpșuni, Tartule De Căpșuni, și Tartele Cu Brânză De Căpșuni pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Urmăriți cum să faceți această rețetă.
Amestecați căpșunile și 3 linguri de zahăr într-un bol mic.
Lăsați căpșunile să se macereze la temperatura camerei timp de 1 oră.
Preîncălziți cuptorul la 350 de grade F. Aranjați 6 Tigăi individuale cu funduri detașabile pe o foaie de copt. Pulverizați tăvile de tartlet cu spray de gătit antiaderent. Amestecați biscuiții Maria și piloncillo într-un procesor până se formează firimituri grosiere.
Adăugați untul și procesați până când firimiturile se reunesc. Apăsați firimiturile în tigăile pregătite pentru tartlet.
Coaceți până când cojile de tartlet se rumenesc, aproximativ 10 minute. Se răcește complet.
Folosind un mixer electric, bateți crema de brânză și smântâna într-un bol mic, până când este pufos.
Adăugați restul de 1/2 cană de zahăr și bateți până se combină bine.
Adăugați toppingul praf de biciuire și biciuiți până când este foarte pufos.
Scurgeți toate, cu excepția a 2 linguri de lichid macerat din căpșuni. Îndoiți căpșunile și cele 2 linguri de lichid rezervate în amestecul de cremă. Puneți umplutura peste tartule, împărțind în mod egal. Tartele pot fi preparate cu 1 zi înainte, acoperite și refrigerate