Tartele De Ceapă În Miniatură

Tartele De Ceapă În Miniatură
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de hor d ' oeuvre, așa că încercați tartele de ceapă în miniatură. Această rețetă servește 36 și costă 1,22 USD pe porție. O porție conține 654 calorii, 9g de proteine, și 45g de grăsime. Această rețetă de la Epicurious are 1 fani. Este o opțiune bună dacă urmați un fără lactate și pescatarian dieta. Mergeți la magazin și ridicați foaia de foietaj, piper, cimbru și alte câteva lucruri pentru a o face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 25 de ore. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 44%. Acest scor este solid. Încercați Tartele miniaturale cu nuci, Brie și salsa de struguri, Tartele Cu Gem De Ceapă, și Tartele De Ceapă pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Preîncălziți cuptorul la 400 F.
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
2
Întindeți foietajul pe o suprafață ușor făinată într-un pătrat de 12 1/2 inci, apoi tăiați marginile pentru a forma un pătrat de 12 inci. Prick foaie peste tot cu o furculiță.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Foi De Patiserie Cu PufFoi De Patiserie Cu Puf
RolaRola
3
Tăiați în pătrate de 36 (2 inci) și transferați-le pe 2 foi mari de copt cu unt, aranjând aproximativ 2 inci unul de celălalt.
Echipamente pe care le vei folosi
Foaie De CoptFoaie De Copt
4
Coaceți în treimile superioare și inferioare ale cuptorului, schimbând poziția tigăilor la jumătatea coacerii, până când sunt umflate și aurii, 12 până la 15 minute în total.
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
5
Transferați pătratele într-un raft și răciți până se încălzește.
6
În timp ce patiseria se coace, încălziți 2 linguri de ulei într-o tigaie antiaderentă de 12 inci la foc moderat până când este fierbinte, dar nu fumează, apoi gătiți ceapa cu sare și piper, amestecând ocazional, până se rumenesc, 15 până la 20 de minute. Se amestecă hamsii (după gust) și 1 linguriță de cimbru și se păstrează cald, acoperit.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sare și PiperSare și Piper
HamsiiHamsii
CeapăCeapă
CimbruCimbru
Ulei De GătitUlei De Gătit
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
7
Periați ușor vârfurile de pătrate de patiserie cu ulei de lingură rămas. Faceți o mică indentare în centrul fiecărui pătrat cu degetul, apoi acoperiți fiecare cu 1 linguriță de amestec de ceapă și câteva așchii de măsline.
Ingrediente de care veți avea nevoie
MăslineMăsline
CeapăCeapă
Ulei De GătitUlei De Gătit
8
Presărați pătrate cu cimbru de linguriță rămas.
Ingrediente de care veți avea nevoie
CimbruCimbru
1
* Pătratele de patiserie pot fi coapte cu 1 zi înainte, răcite complet și păstrate într-un recipient etanș la temperatura camerei. Reîncălziți într-un cuptor de 350 km f cu 6 minute înainte de topping. * Amestecul de ceapă poate fi făcut cu 1 zi înainte și răcit, acoperit. Reîncălziți la foc moderat, amestecând, până se încălzește, aproximativ 10 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
CeapăCeapă
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
DificultateExpert
Gata În25 hrs
Porții36
Scor De Sănătate1
Tipuri De Feluri De MâncareAntipastiIncepatorGustareAntipasto
Revista