Tartele de banane cu cremă de ciocolată ar putea fi doar hor d ' oeuvre pe care îl căutați. Pentru 94 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 15% necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 10g de proteine, 32g de grăsime, și un total de 625 calorii. Această rețetă servește 6. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. Mergeți la magazin și ridicați zahăr, banane, amidon de porumb și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 36%. Acest scor este destul de rău. Încercați Tartele cu cremă de ciocolată în crustă de biscuiți de migdale cu înghețată de șofran, Tartele Cu Cremă De Ciocolată Și Banane, și Tartele caramelizate-banane cu sos de Port de ciocolată dulce-amăruie pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Bateți gălbenușurile de ou, zahărul, amidonul de porumb și sarea într-un castron mediu pentru a se amesteca. Aduceți laptele la foc mic într-o cratiță medie grea. Treceți treptat laptele fierbinte în amestecul de gălbenuș. Întoarceți amestecul în cratiță.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Amidon De Porumb
Gălbenuș De Ou
Zahăr
Lapte
Sare
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie Cu Sos
Bateti
Bol
2
Bateți la foc mediu până când crema se îngroașă și fierbe, aproximativ 2 1/2 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cremă
Echipamente pe care le vei folosi
Bateti
3
Se ia de pe foc.
4
Adăugați ciocolată și rom și bateți până când ciocolata se topește și amestecul este neted.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ciocolata
ROM
Echipamente pe care le vei folosi
Bateti
5
Transferați crema în castron.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cremă
Echipamente pe care le vei folosi
Bol
6
Așezați folie de plastic direct deasupra suprafeței cremei. Se da la frigider peste noapte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cremă
Folie
Echipamente pe care le vei folosi
Folie De Plastic
7
Pentru crusta: amestec toate scop făină, 2 linguri de zahăr și sare în procesor.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Făină Pentru Toate Scopurile
3/4 Cană Plus 3 Linguri De Grăsime Vegetală
Zahăr
Sare
8
Tăiați untul răcit folosind viraje pornite / oprite până când amestecul seamănă cu făina grosieră.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Unt
9
Adăugați 1/4 cană de apă cu gheață și procesați până se formează aglomerări umede, adăugând mai multă apă cu gheață cu lingurițe dacă aluatul este uscat. Adunați aluatul împreună; împărțiți în 6 bile egale. Aplatizați fiecare bilă în disc. Înfășurați fiecare disc în plastic; refrigerați 30 de minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Apă
Aluat
Folie
10
Rolați 1 disc de aluat la Runda de 7 inci.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Aluat
Rola
11
Transferați în tigaie de tartlet de 4 1/2 inch cu fund detașabil. Tăiați excesul de aluat la 1/2 inch. Îndoiți consola, apăsând și formând laturi duble groase. Pierce crusta peste tot cu furculita. Repetați cu restul de 5 discuri de aluat. Congelați crustele 30 de minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
3/4 Cană Plus 3 Linguri De Grăsime Vegetală
Aluat
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie
12
Preîncălziți cuptorul la 350 F.
Echipamente pe care le vei folosi
Cuptor
13
Coaceți crustele până se rumenesc și coapte, străpungând cu furculița dacă crustele bulează, aproximativ 40 de minute. Se răcește complet în tigăi pe raft. (Se poate face cu 1 zi înainte. Păstrați etanș în tigăi la temperatura camerei.)
Echipamente pe care le vei folosi
Cuptor
14
Preîncălziți broilerul. Împărțiți crema în mod egal între cruste (Generos 1/4 cană pentru fiecare).
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cremă
Echipamente pe care le vei folosi
Pui Broiler
15
Așezați felii de banane decorativ deasupra fiecărei tartele, acoperind complet crema.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cremă
Banane
16
Periați ușor bananele cu apă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Banane
Apă
17
Presărați 1 lingură de zahăr brun peste banane pe fiecare tartă. Se fierbe doar până când zahărul se topește și bule, aproximativ 1 1/2 minute.