Tarte Tatin

Tarte Tatin
Tarte Tatin ar putea fi doar desertul pe care îl căutați. Îți urmărești silueta? Această rețetă vegetariană are 3056 calorii, 39G de proteine, și 204g de grăsime pe porție. Pentru $5.85 pe portie, această rețetă acoperă 42% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 8. Dacă aveți la îndemână 9 mere galan, foaie de foietaj, unt și alte câteva ingrediente, o puteți face. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Această rețetă de la Epicurious are 1 fani. Cu o lingură scor de 79%, acest fel de mâncare este solid. Rețete similare includ Tarte Tatin cu aromă de ceai (tarte Tatin au TH 8), Tarte Tatin, și Tarte Tatin.

Instrucțiuni

1
Preîncălziți cuptorul la 425 F.
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
2
Rulați foaia de patiserie într-un pătrat de 101/2 inch pe o suprafață de lucru cu făină, cu un sucitor cu făină.
Ingrediente de care veți avea nevoie
RolaRola
Echipamente pe care le vei folosi
știft De Rulareștift De Rulare
3
Îndepărtați excesul de făină și tăiați o rundă de 10 inci cu un cuțit ascuțit, folosind o farfurie ca ghid.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Făină Pentru Toate ScopurileFăină Pentru Toate Scopurile
Echipamente pe care le vei folosi
CuțitCuțit
4
Transferați rotund pe o foaie de copt și răciți.
Echipamente pe care le vei folosi
Foaie De CoptFoaie De Copt
5
Întindeți untul gros pe fundul și partea laterală a tigaiei și turnați zahărul uniform pe fund. Aranjați câte mere se vor potrivi vertical pe zahăr, ambalându-le strâns în cercuri concentrice. Merele se vor lipi deasupra marginii tigaiei.
Ingrediente de care veți avea nevoie
MărMăr
UntUnt
Piper Negru Proaspăt Măcinat (după Gust)Piper Negru Proaspăt Măcinat (după Gust)
ZahărZahăr
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
6
Gatiti merele la foc moderat, netulburate, pana cand sucurile devin aurii si clocotesc, 18-25 de minute. (Nu vă faceți griji dacă sucurile se colorează inegal.)
Ingrediente de care veți avea nevoie
MărMăr
7
Puneți tigaia în mijlocul cuptorului peste o bucată de folie pentru a prinde picăturile.
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
Folie De AluminiuFolie De Aluminiu
CuptorCuptor
8
Coaceți 20 de minute (merele se vor așeza ușor), apoi scoateți din cuptor și puneți produse de patiserie peste mere.
Ingrediente de care veți avea nevoie
MărMăr
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
9
Coaceți tarta până când patiseria se rumeneste, 20 până la 25 de minute.
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
10
Transferați tigaia într-un raft și răciți cel puțin 10 minute.
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
11
Chiar înainte de servire, răsturnați un platou cu buza peste tigaie și, folosind suporturi pentru a ține tigaia și farfuria strâns împreună, răsturnați tarta pe platou. Înlocuiți orice mere care se lipesc de tigaie. (Nu vă faceți griji dacă există pete negre; nu vor afecta aroma tartei.)
Ingrediente de care veți avea nevoie
MărMăr
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
12
Periați orice exces de caramel din tigaie peste mere.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/3 Cană Suc Proaspăt De Lămâie Cheie1/3 Cană Suc Proaspăt De Lămâie Cheie
MărMăr
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
13
Serviți imediat.
1
* Tarta se poate răci în tigaie până la 30 de minute. De asemenea, poate sta, neacoperit, până la 5 ore, apoi poate fi încălzit la foc moderat scăzut 1 până la 2 minute pentru a slăbi caramelul. Agitați ușor tigaia pentru a slăbi tarta înainte de a inversa.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/3 Cană Suc Proaspăt De Lămâie Cheie1/3 Cană Suc Proaspăt De Lămâie Cheie
1 Cană Cuburi De Pui La Rotisor1 Cană Cuburi De Pui La Rotisor
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
DificultateMediu
Gata În45 m.
Porții8
Scor De Sănătate1
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista