Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de desert, așa că încercați Tarte Tatin. O porție conține 1271 calorii, 5g de proteine, și 35g de grăsime. Această rețetă servește 6. Pentru $1.67 pe portie, această rețetă acoperă 9% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face din nou. De la preparare la farfurie, această rețetă durează 2 ore și 55 de minute. Mergeți la magazin și ridicați scurtarea legumelor, înghețata vanillan, merele gustoase de aur și alte câteva lucruri pentru ao face astăzi. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 15%. Acest scor este destul de rău. Încercați Tarte Tatin cu aroma de ceai (Tarte Tatin au TH Inktiv), Tarte Tatin, și Tarte Tatin pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
În vasul unui robot de bucătărie prevăzut cu o lamă de oțel, Așezați făina, zahărul și untul. Pulsați de 5 sau 6 ori în explozii de 1/2 secunde pentru a rupe untul.
Ingrediente de care veți avea nevoie
6 Căței De Usturoi, 4 Zdrobiți și Ceilalți 2 Feliați Subțire
1 Tabletă (115 G) De Ciocolată Semidulce, Tocată
Echipamente pe care le vei folosi
Roșii Heirloom, Tocate, Opțional
1/4 Cană De Fursecuri Cu Ghimbir (aproximativ 5 Fursecuri)
2
Adăugați scurtarea, porniți mașina și adăugați imediat apa cu gheață, pulsând de 2 sau 3 ori. Aluatul ar trebui să arate ca o masă de bucăți mici și ar trebui să se țină împreună într-o masă atunci când o mână este presată împreună. Dacă amestecul este prea uscat, pulsați în mai multă apă prin picături.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ceașcă Chipsuri De Ciocolată Semidulce Sau Stafide
1 Linguriță Amestec De Condimente Pentru Sazon
Usturoi, 4 Zdrobite, Celelalte 2 Feliate Subțire
3
Întoarceți aluatul pe suprafața de lucru și cu călcâiul mâinii, împingeți rapid și aproximativ bloburile de dimensiuni de ou într-un frotiu de 6 inci. Adunați aluatul într-un tort relativ neted, înfășurați în plastic și refrigerați cel puțin 2 ore (sau până la 2 zile).
Ingrediente de care veți avea nevoie
Usturoi, 4 Zdrobite, Celelalte 2 Feliate Subțire
Roșii Verzi, Spălate, Fără Coji De Hârtie
Ulei De Prajit, De Preferat Canola
4
Feliați merele înjumătățite în 4 pene longitudinale fiecare și aruncați într-un castron mare cu sucul de lămâie și coaja și 1/2 cană de zahăr.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Creveți, Cu Coadă, Fără Cochilii, Fără Vene
1 Kilogram De Pâine De Secară Ușoară De O Zi, Tăiată Cubulețe
1 Tabletă (115 G) De Ciocolată Semidulce, Tocată
Echipamente pe care le vei folosi
1/4 Cană De Fursecuri Cu Ghimbir (aproximativ 5 Fursecuri)
5
Scurgeți merele după macerare 20 de minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Kilogram De Pâine De Secară Ușoară De O Zi, Tăiată Cubulețe
6
Într-o tigaie de 9 inci topiți untul la foc mare. Se amestecă zahărul rămas și se gătește până când siropul se bulează și se caramelizează și devine o culoare maro.
Ingrediente de care veți avea nevoie
6 Căței De Usturoi, 4 Zdrobiți și Ceilalți 2 Feliați Subțire
1 Tabletă (115 G) De Ciocolată Semidulce, Tocată
2 Conserve Jumătăți De Pere în Sirop
Echipamente pe care le vei folosi
Pecorino, Grosime De 1/4 Inch
7
Scoateți tigaia de pe foc și aranjați un strat de felii de mere într-un model îngrijit pe caramelul din tigaie, apoi aranjați merele rămase îngrijit deasupra.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/3 Cană Suc Proaspăt De Lămâie Cheie
1 Kilogram De Pâine De Secară Ușoară De O Zi, Tăiată Cubulețe
Echipamente pe care le vei folosi
Pecorino, Grosime De 1/4 Inch
8
Întoarceți tigaia la foc moderat și gătiți timp de aproximativ 25 de minute, acoperind tigaia după 10 minute. La fiecare câteva minute apăsați pe mere și lipiți-le cu sucurile emanate. Când sucurile sunt groase și siropoase, scoateți tigaia de pe foc.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Kilogram De Pâine De Secară Ușoară De O Zi, Tăiată Cubulețe
Echipamente pe care le vei folosi
Pecorino, Grosime De 1/4 Inch
9
Pe o suprafață ușor înmuiată, rotiți aluatul răcit într-un cerc, gros de 3/16 inci și cu 1 inch mai mare decât partea superioară a tigaiei. Trageți aluatul peste mere, apăsând marginea aluatului între mere și interiorul tigaiei.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Kilogram De Pâine De Secară Ușoară De O Zi, Tăiată Cubulețe
Usturoi, 4 Zdrobite, Celelalte 2 Feliate Subțire
Discuri De Acoperire Cu Bomboane Roșii și/sau Verzi, Opționale
Echipamente pe care le vei folosi
Pecorino, Grosime De 1/4 Inch
10
Tăiați 4 găuri mici de abur pe partea superioară a aluatului.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Usturoi, 4 Zdrobite, Celelalte 2 Feliate Subțire
11
Coaceți până când patiseria s-a rumenit și crocantă, aproximativ 20 de minute.
Echipamente pe care le vei folosi
Pulpe și Picioare De Pui
12
Desfaceți tarta pe un vas de servire (deci patiseria este pe fund) și serviți cald sau rece cu frișcă sau înghețată de vanilie, după dorință.
Ingrediente de care veți avea nevoie
4 Batoane De Bomboane De Caramel De Ciocolată (1,4 Uncii Fiecare), Zdrobite, împărțite