Cereale quinoa fierbinte cu mere de sirop de arțar ar putea fi doar masa de dimineață pe care o căutați. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 2G de proteine, 7g de grăsime, și un total de 216 calorii. Această rețetă servește 4 și costă 1,12 USD pe porție. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. Mergeți la magazin și ridicați apă, nucșoară măcinată, apă și alte câteva lucruri pentru a o face astăzi. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten și vegetarian dieta. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Acesta este adus la tine de retetele mele. În general, această rețetă câștigă un nu atât de mare scor spoonacular de 16%. Rețete similare includ Cereale quinoa fierbinte cu mere sirop de arțar, Dovleac prăjit cu sirop de arțar și mere {GF}, și Clatite de lapte cu mere de sirop de artar.
Instrucțiuni
1
Combinați mărul și 1/4 cană de apă într-o tigaie mică; aduceți la fierbere. Se amestecă scorțișoară, nucșoară și cuișoare; acoperiți, reduceți căldura și fierbeți 4 minute sau doar până când sunt crocante.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Măr Suplimentar Opțional
Ulei De Măsline Extravirgin, 2 întoarceri De Tigaie Plus Câteva Pentru Stropire
1 Ceapă Galbenă Medie, Tăiată Grosier în Bucăți Egale
Pentru Conservare,
Paste Paccheri (tub Mare) De Aproximativ 2,5 Inci Lungime Pe 2 Inci Lățime
Echipamente pe care le vei folosi
Gutui - Curățați De Coajă, Fără Miez și Tăiați în Felii
2
Scoateți din căldură; descoperiți și lăsați să stea.
3
Aduceți 2 căni de apă la fiert într-o cratiță mare la foc mare; amestecați fulgii de quinoa și sarea. Gatiti 1 1/2 minute, amestecand frecvent.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fulgi De Quinoa
Paste Paccheri (tub Mare) De Aproximativ 2,5 Inci Lungime Pe 2 Inci Lățime
(tub Mare)
Echipamente pe care le vei folosi
Sare Cușer, împărțită, Plus Mai Mult Pentru Stropire
4
Se ia de pe foc; se amestecă zahărul și se lasă să stea 5 minute sau până se îngroașă ușor.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Lemn Dulce Galben și Verde
5
În timp ce cerealele stau, întoarceți amestecul de mere la foc mediu; adăugați sirop, unt și vanilie, amestecând doar până se topește untul.