Tarte Pop Cu Căpșuni

Tarte Pop Cu Căpșuni
Tartele pop cu căpșuni ar putea fi doar masa de dimineață pe care o căutați. Această rețetă face 12 porții cu 414 calorii, 3G de proteine, și 16g de grăsime fiecare. Pentru $1.68 pe portie, această rețetă acoperă 8% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Cap la magazin și ridica toate scop făină, congela căpșuni, unt, și alte câteva lucruri pentru a face astăzi. 179 de persoane au încercat și le-a plăcut această rețetă. Poate fi savurat oricând, dar este deosebit de bun pentru Ziua Mamei. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 2 ore. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 31%. Acest scor este destul de rău. Rețete similare includ Tarte Pop cu unt de arahide și jeleu, "Pop-Tarte"Cu Căpșuni, și Strawberry s ' more Tarte.

Instrucțiuni

1
Faceți aluatul de tartă: cu degetele, tăiați untul în făină, împreună cu sarea, până când se reduce la bulgări de mărimea mazării. Apoi, adăugați sirop de porumb dintr-o dată și amestecați cu o furculiță până formează o bilă. Îndepărtați-vă mâinile cu puțină făină, scoateți aluatul și frământați ușor până se omogenizează.Aplatizați aluatul într-o formă pătrată, înfășurați în plastic și răciți cel puțin 30 de minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Stropi Colorate Asortate Sau Zahăr ColoratStropi Colorate Asortate Sau Zahăr Colorat
1 Lămâie, Cu Coajă și 4 Răsuciri De Coajă De Lămâie1 Lămâie, Cu Coajă și 4 Răsuciri De Coajă De Lămâie
Aluat De Pizza Preparat Din MagazinAluat De Pizza Preparat Din Magazin
Sare $ Piper Negru Proaspăt MăcinatSare $ Piper Negru Proaspăt Măcinat
5 Bomboane De Napolitană Necco, împărțite5 Bomboane De Napolitană Necco, împărțite
3/4 Cană Busuioc Proaspăt Tocat3/4 Cană Busuioc Proaspăt Tocat
1
Așezați o foaie de folie de plastic peste o tăietură și puneți-o deoparte. De asemenea, au pregătit un castron mic de apă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Fâșie De Coajă De Lămâie1 Fâșie De Coajă De Lămâie
3/4 Cană Busuioc Proaspăt Tocat3/4 Cană Busuioc Proaspăt Tocat
Echipamente pe care le vei folosi
Placă De TăierePlacă De Tăiere
12 Fursecuri Oreo, Zdrobite, împărțite12 Fursecuri Oreo, Zdrobite, împărțite
Bomboanele Lui Peachie-oBomboanele Lui Peachie-o
2
Combinați fructele uscate și siropul de porumb împreună într-un robot de bucătărie. Pulsați până când fructul a fost curățat; opriți periodic pentru a răzui vasul cu o spatulă de plastic pentru a vă asigura că nu rămân bucăți de fructe. Continuați să pulsați până când se formează o pastă incredibil de groasă, asemănătoare aluatului. Acum presărați puțină apă pe placa de tăiat învelită din plastic. Folosiți o spatulă pentru a răzui pasta de fructe de la procesor și pe placa de tăiere. Dacă trebuie să vă folosiți mâinile, umeziți-le cu apă înainte de a atinge pasta de fructe pentru a preveni lipirea.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fructe UscateFructe Uscate
Stropi Colorate Asortate Sau Zahăr ColoratStropi Colorate Asortate Sau Zahăr Colorat
Aluat De Pizza Preparat Din MagazinAluat De Pizza Preparat Din Magazin
1 Lingura Unt Nesarat, Topit, Plus 2 Linguri Netopit1 Lingura Unt Nesarat, Topit, Plus 2 Linguri Netopit
1 Fâșie De Coajă De Lămâie1 Fâșie De Coajă De Lămâie
Echipamente pe care le vei folosi
Roșii Heirloom, Tocate, OpționalRoșii Heirloom, Tocate, Opțional
Placă De TăierePlacă De Tăiere
4 Covrigei Mari Acoperiți Cu Iaurt4 Covrigei Mari Acoperiți Cu Iaurt
Bomboanele Lui Peachie-oBomboanele Lui Peachie-o
3
Așezați pasta de fructe în centrul foliei de plastic și folosiți degetele umede pentru a o bate într-un pătrat.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Lingura Unt Nesarat, Topit, Plus 2 Linguri Netopit1 Lingura Unt Nesarat, Topit, Plus 2 Linguri Netopit
3/4 Cană Busuioc Proaspăt Tocat3/4 Cană Busuioc Proaspăt Tocat
Echipamente pe care le vei folosi
12 Fursecuri Oreo, Zdrobite, împărțite12 Fursecuri Oreo, Zdrobite, împărțite
4
Presărați-l cu câteva picături de apă, apoi puneți o altă foaie de folie de plastic deasupra.Folosiți un sucitor pentru a rula pasta între foile de plastic; vizează un pătrat de 12 inci, aproximativ 1/8" subțire. Aveți grijă să vă rostogoliți uniform, atât în sus și în jos, cât și în stânga și în dreapta, pentru a menține o formă foarte pătrată.Îndepărtați ușor stratul superior de plastic. Folosiți o riglă umezită (se va lipi de pastă dacă nu o umeziți cu apă!) pentru a tăia pasta într-un pătrat de 12". Curățați resturile și folosiți-le pentru a îmbina orice goluri și pentru a completa forma pătrată.Dacă este necesar, presărați mai multă apă peste pastă, aplicați din nou folia de plastic și rulați puțin mai mult. Acest lucru va sigila mozaicul împreună și va asigura că pasta este uniform subțire.Folosiți o riglă umezită și un tăietor de pizza (sau cuțit) pentru a tăia bucăți de 12, 2 3/4" x 3 3/4". Nu vă deranjați să încercați să ridicați sau să mutați acele bucăți, ci doar tăiați-le. Dați la frigider pasta, neacoperită, până când este nevoie (bucățile sunt mai ușor de manevrat când sunt reci).
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Fâșie De Coajă De Lămâie1 Fâșie De Coajă De Lămâie
Discuri De Acoperire Cu Bomboane Roșii și/sau Verzi, OpționaleDiscuri De Acoperire Cu Bomboane Roșii și/sau Verzi, Opționale
3/4 Cană Busuioc Proaspăt Tocat3/4 Cană Busuioc Proaspăt Tocat
Echipamente pe care le vei folosi
Stropi Colorate Sau Puncte MiciStropi Colorate Sau Puncte Mici
12 Fursecuri Oreo, Zdrobite, împărțite12 Fursecuri Oreo, Zdrobite, împărțite
6 Până La 8 Prune Mari, (aproximativ 1 1/2 Lire Sterline), Tăiate în Felii De 1/4 Inch6 Până La 8 Prune Mari, (aproximativ 1 1/2 Lire Sterline), Tăiate în Felii De 1/4 Inch
Gumă De Fructe Cu Dungi PortocaliiGumă De Fructe Cu Dungi Portocalii
5
Preincalziti cuptorul la 350 F si pregatiti o tava tapetata cu pergament.
Echipamente pe care le vei folosi
Ghimbir Cristalizat, Tocat Sau Ras? Pe Culoarul Alimentar AsiaticGhimbir Cristalizat, Tocat Sau Ras? Pe Culoarul Alimentar Asiatic
Brânză Cheddar Triplă Mărunțită KRAFT® Cu Un Strop De PHILADELPHIA®, împărțităBrânză Cheddar Triplă Mărunțită KRAFT® Cu Un Strop De PHILADELPHIA®, împărțită
6
Rulați aluatul la un pic timid de 1/4 " grosime. Acest lucru este important. Fiecare Pop-Tart va avea în cele din urmă 4" straturi " (patiserie + umplutură + patiserie + glazură), așa că acordați o atenție deosebită grosimii fiecăruia. Dacă nu, s-ar putea să ajungeți cu Pop-Tarte nerezonabil de groase.Luați bucata de aluat pătrată răcită și puneți-o pe o suprafață prăfuită în zahăr pudră cernut.
Ingrediente de care veți avea nevoie
5 Bomboane Lui Peachie-O5 Bomboane Lui Peachie-O
Aluat De Pizza Preparat Din MagazinAluat De Pizza Preparat Din Magazin
Bomboane Cu Jeleu De PortocaleBomboane Cu Jeleu De Portocale
Discuri De Acoperire Cu Bomboane Roșii și/sau Verzi, OpționaleDiscuri De Acoperire Cu Bomboane Roșii și/sau Verzi, Opționale
Amestec De Condimente Pentru Friptură, Marca Preferată Montreal Steak Seasoning De La McCormickAmestec De Condimente Pentru Friptură, Marca Preferată Montreal Steak Seasoning De La McCormick
7
Rulați aluatul uniform atât la stânga, cât și la dreapta și în sus și în jos, dar nu rulați în diagonală! Acest lucru va păstra forma pătrată și va minimiza re-rularea. Ridicați și mutați aluatul periodic pentru a vă asigura că nu s-a blocat, făcând praf dedesubt, după cum este necesar.Odată ce aluatul a atins aproximativ o grosime de 1/4" și o formă pătrată generală, folosiți o riglă pentru a-l tăia în totuși-multe benzi late de 3 1/8". Apoi, tăiați fiecare bandă la fiecare 4 inci. Adunați resturile rămase, rulați și tăiați la fel până când aveți 24 de bucăți împreună.Pe jumătate din bucăți, așezați un dreptunghi de pastă de fructe pregătită.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Aluat De Pizza Preparat Din MagazinAluat De Pizza Preparat Din Magazin
1 Lingura Unt Nesarat, Topit, Plus 2 Linguri Netopit1 Lingura Unt Nesarat, Topit, Plus 2 Linguri Netopit
Discuri De Acoperire Cu Bomboane Roșii și/sau Verzi, OpționaleDiscuri De Acoperire Cu Bomboane Roșii și/sau Verzi, Opționale
8
Pentru a sigila și coace torturile: acoperiți fiecare porție acoperită cu pastă de fructe cu bucățile de aluat rămase. Folosiți capătul rotunjit al unui cuțit de bancă sau degetele pentru a netezi aluatul peste umplutura de fructe și pentru a apăsa ușor orice buzunare de aer. Folosiți mânerul unui cuțit de bancă, mânerul unei linguri de lemn sau partea laterală a mâinii pentru a sigila ușor aluatul de-a lungul tuturor celor patru laturi ale fiecărei tarte. Nu folosiți o furculiță pentru a sertiza marginile; ai mai văzut vreodată o tartă Pop? Fără sertizare.După ce ați sigilat fără probleme marginile Pop-Tart-ului, Andocați cu atenție cu o furculiță.Folosiți un cuțit de bancă sau o spatulă pentru a transfera Pop-Tarts pe o foaie de cookie căptușită cu pergament.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Cană De Conserve De Căpșuni Smucker's® Sau Orice Conserve, Gem Sau Jeleu Smucker's®1 Cană De Conserve De Căpșuni Smucker's® Sau Orice Conserve, Gem Sau Jeleu Smucker's®
Aluat De Pizza Preparat Din MagazinAluat De Pizza Preparat Din Magazin
1 Lingura Unt Nesarat, Topit, Plus 2 Linguri Netopit1 Lingura Unt Nesarat, Topit, Plus 2 Linguri Netopit
Amestec De Condimente Pentru Friptură, Marca Preferată Montreal Steak Seasoning De La McCormickAmestec De Condimente Pentru Friptură, Marca Preferată Montreal Steak Seasoning De La McCormick
Echipamente pe care le vei folosi
Un Praf De Fulgi De Ardei RosuUn Praf De Fulgi De Ardei Rosu
Uncii De Brânză Cremă, Temperatura Camerei (aproximativUncii De Brânză Cremă, Temperatura Camerei (aproximativ
Răzuitor De AluatRăzuitor De Aluat
Ghimbir Cristalizat, Tocat Sau Ras? Pe Culoarul Alimentar AsiaticGhimbir Cristalizat, Tocat Sau Ras? Pe Culoarul Alimentar Asiatic
4 Covrigei Mari Acoperiți Cu Iaurt4 Covrigei Mari Acoperiți Cu Iaurt
9
Coaceți aproximativ 20 de minute, până se rumenesc ușor peste tot. Nu le vrei" maro auriu " în niciun caz, Pop-tartele adevărate arată de-a dreptul anemice.Ocazional, un Pop-Tart sau două se vor răspândi oarecum neregulat în timpul coacerii. În timp ce sunt încă calde de la cuptor, puteți tăia din nou marginile destul de ușor cu o racletă sau un cuțit. Se răcește bine.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Amestec De Condimente Pentru Friptură, Marca Preferată Montreal Steak Seasoning De La McCormickAmestec De Condimente Pentru Friptură, Marca Preferată Montreal Steak Seasoning De La McCormick
Echipamente pe care le vei folosi
Răzuitor De AluatRăzuitor De Aluat
Ghimbir Cristalizat, Tocat Sau Ras? Pe Culoarul Alimentar AsiaticGhimbir Cristalizat, Tocat Sau Ras? Pe Culoarul Alimentar Asiatic
Gumă De Fructe Cu Dungi PortocaliiGumă De Fructe Cu Dungi Portocalii
10
Faceți glazura și terminați tartele: folosiți un prosop curat sau o perie de patiserie uscată pentru a îndepărta praful de pe Pop-Tart-urile răcite, îndepărtând orice firimituri rătăcite.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Bomboană De Caracatiță Sour Brite1 Bomboană De Caracatiță Sour Brite
Amestec De Condimente Pentru Friptură, Marca Preferată Montreal Steak Seasoning De La McCormickAmestec De Condimente Pentru Friptură, Marca Preferată Montreal Steak Seasoning De La McCormick
Echipamente pe care le vei folosi
Perie De PatiseriePerie De Patiserie
11
Combinați toate ingredientele de glazură într-un castron și amestecați până se formează o pastă netedă. Puneți o parte din glazură într-o pungă de conducte prevăzută cu un vârf mic, simplu. Țeavă un Border de glazură în jurul perimetrului fiecărei tarte, lăsând aproximativ o marjă de 1/4".Subțiați glazura rămasă, o lingură de apă la un moment dat, până ajunge la o consistență turnabilă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Bomboane Cu Jeleu De PortocaleBomboane Cu Jeleu De Portocale
1 Fâșie De Coajă De Lămâie1 Fâșie De Coajă De Lămâie
Echipamente pe care le vei folosi
Bomboanele Lui Peachie-oBomboanele Lui Peachie-o
12
Se toarnă o lingură de glazură pe fiecare tartă și se folosește vârful unei spatule sau linguri metalice pentru a o ajuta să ajungă în toate colțurile. Pop-Tarts au doar un frotiu subțire de glazură deasupra, așa că aveți grijă să nu o faceți prea mult.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Bomboane Cu Jeleu De PortocaleBomboane Cu Jeleu De Portocale
Amestec De Condimente Pentru Friptură, Marca Preferată Montreal Steak Seasoning De La McCormickAmestec De Condimente Pentru Friptură, Marca Preferată Montreal Steak Seasoning De La McCormick
Echipamente pe care le vei folosi
4 Covrigei Mari Acoperiți Cu Iaurt4 Covrigei Mari Acoperiți Cu Iaurt
13
Lăsați glazura să se usuce aproximativ 3 minute înainte de a decora cu stropi. De casă sau cumpărate din magazin, stropii tind să sângereze dacă continuă prea devreme.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Portocale și Pastă De Colorant AlimentarPortocale și Pastă De Colorant Alimentar
Bomboane Cu Jeleu De PortocaleBomboane Cu Jeleu De Portocale
1
Transferați torturile pe o foaie de copt și păstrați-le într-un loc răcoros și uscat, unde vor fi netulburate (interiorul unui cuptor cu microunde gol funcționează perfect).
Echipamente pe care le vei folosi
Un Praf De Fulgi De Ardei RosuUn Praf De Fulgi De Ardei Rosu
1/2 Cana Unt Nesarat (1 Baton), La Temperatura Camerei, Plus Mai Mult Pentru Periaj1/2 Cana Unt Nesarat (1 Baton), La Temperatura Camerei, Plus Mai Mult Pentru Periaj
2
Lăsați Pop-Tarts să se usuce, neacoperite, peste noapte. Acest lucru le va îmbunătăți semnificativ textura.Pop-tartele se vor păstra aproximativ două săptămâni la temperatura camerei și, de fapt, se vor îmbunătăți odată cu vârsta.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Amestec De Condimente Pentru Friptură, Marca Preferată Montreal Steak Seasoning De La McCormickAmestec De Condimente Pentru Friptură, Marca Preferată Montreal Steak Seasoning De La McCormick
DificultateExpert
Gata În2 hrs
Porții12
Scor De Sănătate2
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista