Tarte De Ciocolată Albă

Tarte De Ciocolată Albă
O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 8g de proteine, 18g de grăsime, și un total de 389 calorii. Această rețetă servește 12. Dacă 73 de cenți pe porție se încadrează în bugetul dvs., tarte de ciocolata alba ar putea fi un remarcabil fără gluten rețetă pentru a încerca. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. Mergeți la magazin și ridicați toppingul biciuit, laptele condensat, cojile individuale de tartă graham cracker și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă durează 30 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 19%. Acest scor este destul de rău. Încercați Tarte Cu Mousse De Ciocolată Albă, Tarte De Ciocolată Albă Cu Căpșuni, și Nuci De Caramel Și Macadamia Cu Tarte De Ciocolată Albă pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Într-un castron mare, amestecați laptele, apa și budinca timp de 2 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Pachet (3/4 Uncie) De Mix Instant Pentru Budincă De Fistic1 Pachet (3/4 Uncie) De Mix Instant Pentru Budincă De Fistic
Orez CANILLA® Cu Bob Extra LungOrez CANILLA® Cu Bob Extra Lung
Chifle Albe De CinăChifle Albe De Cină
Echipamente pe care le vei folosi
1/3 Cană De Mascarpone, La Temperatura Camerei1/3 Cană De Mascarpone, La Temperatura Camerei
Cum Ar Fi Ciocolata Super Umedă Betty Crocker, Coaptă Conform Instrucțiunilor De Pe CutieCum Ar Fi Ciocolata Super Umedă Betty Crocker, Coaptă Conform Instrucțiunilor De Pe Cutie
2
Lăsați să se stabilească timp de 2 minute sau până la soft-set. Acoperiți și refrigerați timp de 10 minute.
3
Îndoiți în topping biciuit. Puneți aproximativ 1/3 cană în fiecare coajă de tartă. La frigider până la servire.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Un Bol Standard Pentru Cornet De Vafe Cu Aproximativ 50 De CaloriiUn Bol Standard Pentru Cornet De Vafe Cu Aproximativ 50 De Calorii
DificultateNormal
Gata În30 m.
Porții12
Scor De Sănătate1
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista