Tarte cu smochine și brânză de capră
Această rețetă servește 4 și costă 1,33 USD pe porție. Îți urmărești silueta? Această rețetă vegetariană are 396 calorii, 8g de proteine, și 26g de grăsime pe porție. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 25 minute. Un amestec de smochine, cimbru, gem de smochine și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. 150 de persoane au fost impresionate de această rețetă. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 46%. Acest scor este destul de bun. Rețete similare includ Miere de cimbru biciuit brânză de capră și mușcături de smochine, Tarte Cu Roșii Și Brânză De Capră, și Tarte cu brânză de caise și capră.
Instrucțiuni
Reglați suportul cuptorului în poziția de mijloc și preîncălziți-l la 375 F.
Tăiați foietajul în 4 pătrate.
Ungeți marginile fiecărei bucăți cu ou bătut și pliați aluatul foietaj peste sine pentru a face o margine de 1/2 inch, sigilând cu degetele.
Întindeți 1/2 linguriță de gem de smochine în centrul fiecărui gem de tartă cu 1 lingură de brânză de capră, apoi brânză de capră superioară cu smochine uscate feliate.
Presărați fiecare tartă cu cimbru tocat și coaceți timp de 12-15 minute, sau până când brânza este moale și patiseria se rumeneste.
Scoateți din cuptor și lăsați să se odihnească timp de 5 minute înainte de servire.