Tarte Cu Prune
Plum Tarts este un vegetarian desert. Această rețetă servește 2. O porție conține 2588 calorii, 32g de proteine, și 122G de grăsime. Pentru $6.04 pe portie, această rețetă acoperă 54% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Mergeți la magazin și ridicați amidon de porumb, zahăr, unt și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 3 ore. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 76%. Acest scor este destul de bun. Încercați Cupcakes Cu Prune: Aproape Ca Tarte Cu Prune, Tarte Cu Prune Glazurate, și Tarte Cu Prune De Patiserie Puf pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Combinați făina, untul, zahărul, sarea și coaja într-un robot de bucătărie și pulsați până când cea mai mare parte a amestecului seamănă cu făina grosieră, cu restul în bucăți mici (aproximativ de mărimea unui bob de mazăre).
Adăugați gălbenușuri și procesați doar până când se încorporează și amestecul începe să se aglomereze.
Întoarceți amestecul pe o suprafață de lucru și împărțiți-l în 4 porții. Ungeți fiecare porție o dată cu călcâiul mâinii într-o mișcare înainte pentru a ajuta la distribuirea grăsimii. Adunați 2 porții de aluat și formați-le într-o bilă; faceți o altă bilă cu alte 2 porții.
Îndepărtați fiecare bilă de aluat cu vârful degetelor înfăinate într-o tigaie, într-un strat uniform de 1/4 inch pe părțile inferioare și în sus (aproximativ 1/8 inch deasupra jantei). Se răcește 30 de minute sau până când este ferm.
Se amestecă împreună zahărul și amidonul de porumb într-un castron mare.
Adăugați prune și suc de lămâie și aruncați pentru a acoperi.
Lăsați să stea, amestecând ocazional, 30 de minute sau până când este suculent.
Preîncălziți cuptorul la 425 F.
Aranjați jumătățile de prune, părțile pielii în jos, în coji de tartă, suprapunându-se într-un model de rozetă (vezi fotografia, opusă). Înjumătățiți prunele rămase pe lungime și introduceți aleatoriu între jumătățile de prune în tarte.
Se toarnă toate sucurile din castron peste prune.
Coaceți tartele în mijlocul cuptorului 15 minute, apoi reduceți temperatura la 375 F. Acoperiți tartele lejer cu folie și coaceți până când prunele sunt fragede și sucurile clocotesc și ușor îngroșate, cu 40 până la 50 de minute mai mult.
Periați sucurile calde în tartă peste prune. (Sucurile vor continua să se îngroașe pe măsură ce tartele se răcesc.) Răciți tartele complet în tigăi pe un raft.
* Cojile de tartă pot fi făcute cu 1 zi înainte și răcite, acoperite.* Prunele pot sta, acoperite cu zahăr, amidon de porumb și suc de lămâie și refrigerate, acoperite, 1 zi. Amestecați bine înainte de a continua.