Tarte Cu Prune

Tarte Cu Prune
Plum Tarts este un vegetarian desert. Această rețetă servește 2. O porție conține 2588 calorii, 32g de proteine, și 122G de grăsime. Pentru $6.04 pe portie, această rețetă acoperă 54% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Mergeți la magazin și ridicați amidon de porumb, zahăr, unt și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 3 ore. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 76%. Acest scor este destul de bun. Încercați Cupcakes Cu Prune: Aproape Ca Tarte Cu Prune, Tarte Cu Prune Glazurate, și Tarte Cu Prune De Patiserie Puf pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Combinați făina, untul, zahărul, sarea și coaja într-un robot de bucătărie și pulsați până când cea mai mare parte a amestecului seamănă cu făina grosieră, cu restul în bucăți mici (aproximativ de mărimea unui bob de mazăre).
Ingrediente de care veți avea nevoie
UntUnt
Făină Pentru Toate ScopurileFăină Pentru Toate Scopurile
ZahărZahăr
SareSare
Echipamente pe care le vei folosi
Procesor De AlimenteProcesor De Alimente
2
Adăugați gălbenușuri și procesați doar până când se încorporează și amestecul începe să se aglomereze.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Gălbenuș De OuGălbenuș De Ou
3
Întoarceți amestecul pe o suprafață de lucru și împărțiți-l în 4 porții. Ungeți fiecare porție o dată cu călcâiul mâinii într-o mișcare înainte pentru a ajuta la distribuirea grăsimii. Adunați 2 porții de aluat și formați-le într-o bilă; faceți o altă bilă cu alte 2 porții.
Ingrediente de care veți avea nevoie
AluatAluat
4
Îndepărtați fiecare bilă de aluat cu vârful degetelor înfăinate într-o tigaie, într-un strat uniform de 1/4 inch pe părțile inferioare și în sus (aproximativ 1/8 inch deasupra jantei). Se răcește 30 de minute sau până când este ferm.
Ingrediente de care veți avea nevoie
AluatAluat
Echipamente pe care le vei folosi
Formă TartăFormă Tartă
1
Se amestecă împreună zahărul și amidonul de porumb într-un castron mare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Amidon De PorumbAmidon De Porumb
ZahărZahăr
Echipamente pe care le vei folosi
BolBol
2
Adăugați prune și suc de lămâie și aruncați pentru a acoperi.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Suc De LămâieSuc De Lămâie
PrunePrune
3
Lăsați să stea, amestecând ocazional, 30 de minute sau până când este suculent.
1
Preîncălziți cuptorul la 425 F.
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
2
Aranjați jumătățile de prune, părțile pielii în jos, în coji de tartă, suprapunându-se într-un model de rozetă (vezi fotografia, opusă). Înjumătățiți prunele rămase pe lungime și introduceți aleatoriu între jumătățile de prune în tarte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Coji De TartăCoji De Tartă
PrunePrune
3
Se toarnă toate sucurile din castron peste prune.
Ingrediente de care veți avea nevoie
PrunePrune
Echipamente pe care le vei folosi
BolBol
4
Coaceți tartele în mijlocul cuptorului 15 minute, apoi reduceți temperatura la 375 F. Acoperiți tartele lejer cu folie și coaceți până când prunele sunt fragede și sucurile clocotesc și ușor îngroșate, cu 40 până la 50 de minute mai mult.
Ingrediente de care veți avea nevoie
PrunePrune
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
Folie De AluminiuFolie De Aluminiu
5
Periați sucurile calde în tartă peste prune. (Sucurile vor continua să se îngroașe pe măsură ce tartele se răcesc.) Răciți tartele complet în tigăi pe un raft.
Ingrediente de care veți avea nevoie
PrunePrune
6
Notele bucătarilor
7
* Cojile de tartă pot fi făcute cu 1 zi înainte și răcite, acoperite.* Prunele pot sta, acoperite cu zahăr, amidon de porumb și suc de lămâie și refrigerate, acoperite, 1 zi. Amestecați bine înainte de a continua.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Suc De LămâieSuc De Lămâie
Coji De TartăCoji De Tartă
Amidon De PorumbAmidon De Porumb
PrunePrune
ZahărZahăr
DificultateExpert
Gata În3 hrs
Porții2
Scor De Sănătate41
Revista