Tarte cu ouă I
Tarte cu ouă ar putea fi o rețetă bună pentru a vă extinde cutia de rețete de deserturi. Pentru 42 de cenți per porție , această rețetă acoperă 7% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție a acestui fel de mâncare conține aproximativ 7 g de proteine , 16 g de grăsimi și un total de 339 de calorii . Această rețetă este pentru 10 persoane. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. Mergeți la magazin și cumpărați oțet distilat, zahăr pudră, lapte evaporat și alte câteva lucruri pentru a o prepara astăzi. De la preparare până la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 de minute . Vă este oferită de Allrecipes. Per total, această rețetă obține un scor nu tocmai uimitor de 27% . Rețete similare includ tarte cu ciocolată și nucă de cocos , tarte cu ceapă roșie caramelizată Chavrie și tarte cu cremă de nucă de cocos și ciocolată neagră .
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 190 de grade Celsius (375 de grade Fahrenheit).
Untul cremos și zahărul pudră se amestecă.
Amestecați gălbenușul de ou, făina și 2 linguri de lapte evaporat.
Întindeți aluatul subțire și decupați cercuri cu un tăietor canelat.
Așezați în forme de tartă.
Coaceți timp de 12 minute.
Adăugați 1/5 cană de lapte evaporat, pudra de cremă și oțetul alb. Dizolvați zahărul în apă clocotită și turnați-l în amestecul de cremă.
Amestecă bine și lasă să stea pentru a elimina bulele de aer.
Toarnă crema de ouă în crustele de tartă coapte.
Coaceți timp de 10 minute. Lăsați să se răcească.