Tarte Cu Mere
Apple Tarts este un vegetarian rețetă cu 8 porții. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 5g de proteine, 32g de grăsime, și un total de 513 calorii. Pentru $1.03 pe portie, această rețetă acoperă 6% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. 9 persoane au făcut această rețetă și ar face din nou. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră. Funcționează bine ca un desert accesibil. Acesta este adus la tine de Foodnetwork. Dacă aveți la îndemână zahăr, calvados, produse de patiserie și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 23%. Acest scor este destul de rău. Rețete similare sunt Tarte Cu Mere, Tarte Rustice Cu Mere, și Caramel Plăcintă Cu Mere Pop-Tarte.
Instrucțiuni
Urmăriți cum să faceți această rețetă.
Preîncălziți cuptorul la 400 de grade. Aliniați 2 tigăi de foi cu hârtie pergament.
Tăiați fiecare foaie de patiserie în 4 pătrate. Împărțiți patiseria între tigăile de foi pregătite și refrigerați în timp ce pregătiți merele.
Cojiți merele și tăiați-le pe jumătate prin tulpină.
Scoateți tulpinile și miezurile cu un cuțit ascuțit și un baller de pepene galben. Feliați merele în cruce în felii groase de 1/4 inci.
Așezați felii de mere suprapuse în diagonală peste patiserie și așezați o felie de măr pe fiecare parte a feliilor aranjate.
Presărați merele uniform cu zahărul și puneți-le cu untul.
Coaceți timp de 40 de minute, până când patiseria se rumeneste și marginile merelor încep să se rumenească. Nu-ți face griji! Sucurile de mere vor arde în tigaie, dar tartele vor fi bine! Când tartele sunt gata, încălziți jeleul de caise împreună cu Calvados până la bule și periați merele și patiseria complet cu amestecul de jeleu. Slăbiți torturile cu o spatulă metalică, astfel încât să nu se lipească de hârtie. Se lasă să se răcească și se servește cald sau la temperatura camerei.