Tarte Cu Fructe Cremoase
O porție din acest fel de mâncare conține în jur 2G de proteine, 14g de grăsime, și un total de 266 calorii. Dacă $1.04 pe portie se încadrează în bugetul dvs., torturile de fructe cremoase ar putea fi un minunat fără gluten și vegetarian rețetă pentru a încerca. Această rețetă servește 6. Această rețetă de la Betty Crocker are 1 fani. Dacă aveți la îndemână smântână, amestec original, cremă de brânză și alte câteva ingrediente, o puteți face. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 1 oră și 12 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 10%. Acest scor este improvizabil. Rețete similare includ Nutella & Fructe Tarte, Tarte Cu Carne Tocată De Fructe, și Tarte Cu Fructe Proaspete.
Instrucțiuni
Încălziți cuptorul la 191°.
Se amestecă Bisquick, 2 linguri de zahăr, untul și 1 pachet cremă de brânză într-un castron mic până când aluatul formează o bilă.
Împărțiți aluatul în 6 părți. Apăsați fiecare parte de aluat pe partea de jos și 3/4 inch în sus în fiecare dintre cele 6 tigăi de tartă, 4 1/4 x 1 inch sau cupe de cremă de 10 uncii.
Coaceți 10 până la 12 minute sau până se rumenesc. Se răcește în tigăi pe grătar, aproximativ 30 de minute.
Scoateți cojile de tartă din tigăi.
Bateți pachetul rămas cremă de brânză, 1/4 cană zahăr și smântâna până se omogenizează. Lingură în coji de tartă, răspândindu-se pe fund. Completați fiecare cu aproximativ 1/4 cană de fructe.