O porție din acest fel de mâncare conține în jur 2G de proteine, 14g de grăsime, și un total de 266 calorii. Dacă $1.04 pe portie se încadrează în bugetul dvs., torturile de fructe cremoase ar putea fi un minunat fără gluten și vegetarian rețetă pentru a încerca. Această rețetă servește 6. Această rețetă de la Betty Crocker are 1 fani. Dacă aveți la îndemână smântână, amestec original, cremă de brânză și alte câteva ingrediente, o puteți face. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 1 oră și 12 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 10%. Acest scor este improvizabil. Rețete similare includ Nutella & Fructe Tarte, Tarte Cu Carne Tocată De Fructe, și Tarte Cu Fructe Proaspete.
Instrucțiuni
1
Încălziți cuptorul la 191°.
Echipamente pe care le vei folosi
Cuptor
2
Se amestecă Bisquick, 2 linguri de zahăr, untul și 1 pachet cremă de brânză într-un castron mic până când aluatul formează o bilă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cremă De Brânză
Amestec De Coacere
Unt
Aluat
Zahăr
Echipamente pe care le vei folosi
Bol
3
Împărțiți aluatul în 6 părți. Apăsați fiecare parte de aluat pe partea de jos și 3/4 inch în sus în fiecare dintre cele 6 tigăi de tartă, 4 1/4 x 1 inch sau cupe de cremă de 10 uncii.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cremă
Aluat
4
Așezați pe foaia cookie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cookie-uri
Echipamente pe care le vei folosi
Foaie De Copt
5
Coaceți 10 până la 12 minute sau până se rumenesc. Se răcește în tigăi pe grătar, aproximativ 30 de minute.
Echipamente pe care le vei folosi
Suport De Sârmă
Cuptor
6
Scoateți cojile de tartă din tigăi.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Coji De Tartă
7
Bateți pachetul rămas cremă de brânză, 1/4 cană zahăr și smântâna până se omogenizează. Lingură în coji de tartă, răspândindu-se pe fund. Completați fiecare cu aproximativ 1/4 cană de fructe.