Tarte Cu Caise-Afine
Tarte de caise-afine este un vegetarian desert. Pentru 36 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 2% necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 1g de proteine, 3G de grăsime, și un total de 98 calorii. Această rețetă servește 36. Această rețetă din rețetele mele are 1 fani. Mergeți la magazin și ridicați afine, ROM, caise și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 8%. Acest scor este improvizabil. Încercați Tarte Cu Caise, Tarte Cu Caise Fumurii, și Torturi Cu Cheesecake Cu Caise pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 42
Rulați fiecare porție de aluat într-un cerc de 12 inci pe o suprafață ușor făinată.
Tăiați aluatul în 36 de cercuri cu un tăietor rotund de 2 1/2 inch. Apăsați 1 cerc de aluat în fiecare dintre cele 36 de căni de briose în miniatură. Apăsați în fund și în sus pe părțile laterale ale cupelor pentru brioșe.
Coaceți la 425 timp de 7 minute sau până se rumenesc ușor.
Scoateți din tigăi; se răcește pe rafturi de sârmă.
Combinați caisele și următoarele 4 ingrediente (caise prin suc) într-o cratiță mică; aduceți la fierbere. Reduceți căldura; fierbeți 10 minute sau până când lichidul este absorbit. Se amestecă mierea și ingredientele rămase. Mișto. Puneți aproximativ 2 lingurițe de amestec de caise în fiecare coajă de patiserie.