Ardei roșu și Boursin Tarte este un vegetarian rețetă cu 16 porții. O porție din acest fel de mâncare conține în jur 3G de proteine, 14g de grăsime, și un total de 195 calorii. Pentru 57 cenți pe porție, această rețetă acoperă 5% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Un amestec de brânză Boursin cu ierburi, foi de foietaj, ardei grași și o mână de alte ingrediente sunt tot ce trebuie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Nu mulți oameni au făcut această rețetă și 1 ar spune că a ajuns la fața locului. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 34%. Acest scor nu este atât de mare. Încercați Baie De Ardei Roșu Prăjit De 5 Minute, roșii prăjite și ardei roșu, și Dip Ușor De Ardei Roșu Prăjit pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Preîncălziți cuptorul la 450 F.
Echipamente pe care le vei folosi
Cuptor
2
Gatiti ardeii grasi in ulei intr-o tigaie mare antiaderenta la foc moderat, amestecand, pana se inmoaie, aproximativ 8 minute, apoi raciti.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ardei Gras
Ulei De Gătit
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie
3
Desfaceți foile de patiserie pe o suprafață ușor făinată și decupați o rundă de 8 inci din fiecare.
4
Transferați rundele pe o foaie mare de copt cu unt și înțepați peste tot cu o furculiță, lăsând o margine de 1/2 inch în jurul marginilor.
Echipamente pe care le vei folosi
Foaie De Copt
5
Întindeți 2 linguri de brânză uniform pe fiecare rundă, apoi împrăștiați cu ardei și presărați cimbru, sare kosher și piper după gust.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sare Kosher
Ardei
Brânză
Piper
20 Până La 25 De Frunze întregi De Spanac
Cimbru
6
Coaceți torturile în mijlocul cuptorului până se umflă și se rumenesc, aproximativ 15 minute, apoi transferați-le într-un suport pentru a se răci ușor.