Tarte calde choc-orange cu înghețată portocalie
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de desert, așa că încercați torturi calde de ciocolată-portocale cu înghețată de portocale. Această rețetă face 8 porții cu 1056 calorii, 15g de proteine, și 63G de grăsime fiecare. Pentru $1.96 pe portie, această rețetă acoperă 22% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă de la BBC Good Food are 33 de fani. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 3 ore. Este o opțiune bună dacă urmați un lacto ovo vegetarian dieta. Poate fi savurat oricând, dar este deosebit de bun pentru Vara. Dacă aveți la îndemână făină, făină, zahăr tos și alte câteva ingrediente, o puteți face. Cu o lingură scor de 51%, acest fel de mâncare este destul de bun. Rețete similare sunt Mini torturi cu brânză choc-orange, Înghețată de budincă de banane Choc-a-block, și Tarte De Smochine Și Susan Cu Frișcă Din Floare De Portocal.
Instrucțiuni
Faceți mai întâi înghețata.
Încălziți laptele și smântâna într-o tigaie chiar sub punctul de fierbere. Se amestecă gălbenușurile și zahărul, apoi se amestecă treptat amestecul de lapte fierbinte. Reveniți la tigaie, încălzind ușor și amestecând până se îngroașă. Se amestecă coaja și sucul și se răcește. Putinei, apoi congela până la solid. Poate fi făcută până la o lună înainte.
Pentru a face patiseria, bateți făina și untul într-un robot de bucătărie, apoi pulsați zahărul glazurat. Pulsează în coajă cu suficient amestec de gălbenușuri pentru a aduce patiseria împreună.
Rulați și aliniați 8 cutii de tartă adânci, individuale. Se răcește timp de 30 de minute.
Încălziți cuptorul la 190C / 170C ventilator / gaz
Umpleți torturile cu pergament de copt și fasole de copt și coaceți orb timp de 15 minute.
Scoateți fasolea și hârtia și coaceți încă 10 minute.
Scoateți din cuptor. Când este suficient de rece pentru a fi manipulat, scoateți din cutii și așezați-vă pe o foaie de copt. Reduceți cuptorul la 160C / 140C ventilator / gaz
Pentru umplutură, topiți ciocolata într-un castron peste o tigaie cu apă care abia fierbe. Bateți cele 2 ouă întregi, extra alb și zahăr până când sunt groase și palide aproximativ 5 minute. Îndoiți ciocolata, untul topit și făina, apoi împărțiți între tarte.
Lăsați amestecul să se așeze câteva minute, apoi coaceți timp de 25 de minute. Lăsați să se răcească timp de 10 minute în timp ce scoateți înghețata în bile. Pudrați torturile cu puțină cacao, acoperiți fiecare cu o lingură de înghețată.
Vin recomandat: Cremă Sherry, Moscato Dasti, Port
Tarta poate fi asociată cu cremă Sherry, Moscato d ' Asti și Port. O regulă obișnuită de asociere a vinului este să vă asigurați că vinul dvs. este mai dulce decât mâncarea. Deserturile Delicate se potrivesc bine cu Moscato d ' Asti, deserturile cu nuci cu sherry cremă, iar deserturile cu caramel sau ciocolată se potrivesc bine cu portul. NV Johnson Estate Cream Sherry cu un rating de 5 stele din 5 pare un meci bun. Costă aproximativ 19 dolari pe sticlă.
![NV Johnson Estate Cream Sherry]()
NV Johnson Estate Cream Sherry
Foarte aromat cu note de alune, vanilie și o notă de stejar urmată de stafide dulci și o notă de drojdie. Finisaj curat de durată. Bine acum, dar îi va răsplăti pe cei care îi permit să îmbătrânească"". O băutură pre-prandială preferată. Luați în considerare cu nuci înainte de cină ca aperitiv sau după cină cu desert, în special bomboane de ciocolată și deserturi pe bază de fructe. De asemenea, minunat în după-amiezile reci, servit cu biscotti pentru a se înmuia în ""stil Italian"". "