Tartar De Ton Ahi Ars Cu Avocado

Tartar De Ton Ahi Ars Cu Avocado
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de feluri principale, așa că încercați Tartarul de ton Ahi ars cu Avocado. Pentru $ 4.44 pe portie, această rețetă acoperă 29% necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție conține 516 calorii, 22g de proteine, și 44G de grăsime. Această rețetă servește 2. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten, fără lactate și primal dieta. Dacă aveți cilantro, avocado, jalapeno chile și alte câteva ingrediente la îndemână, îl puteți face. Pentru a consuma avocado, puteți urma acest fel principal cu mousse de avocado cu ciocolată / mousse de avocado cu ciocolată neagră rapidă ca desert. 3 persoane au încercat și le-a plăcut această rețetă. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 25 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 94%. Acest scor este minunat. Încercați Tartă De Avocado Tunan, Tartar de ton cu salată de castraveți și Avocado, și Tartar de ton cu Avocado și rețetă crocantă de șalotă pentru rețete similare.

Vin recomandat: Merlot, Pinot Noir, Vin Roz

Tonul Ahi funcționează foarte bine cu vinul Merlot, Pinot Noir și rosul. Deși peștele este adesea asociat cu vinul alb, peștele' meatier', cum ar fi tonul ahi, poate merge absolut cu vinul roșu. De asemenea, un Rosimbrox se va împerechea frumos, mai ales dacă ahi tunan este preparat cu ingrediente mai potrivite pentru un vin alb. Ai putea încerca Francis Ford Coppola Diamond Collection Merlot. Recenzenților le place destul de mult cu un rating de 4 stele din 5 și un preț de aproximativ 20 de dolari pe sticlă.
Francis Ford Coppola Diamond Collection Merlot
Francis Ford Coppola Diamond Collection Merlot
Merlot a fost folosit în mod tradițional pentru a amesteca moliciunea și bogăția în amestecuri de Cabernet, dar acum a devenit unul dintre cele mai populare vinuri roșii din California. Seria de diamante Francis Coppola din 1999 Blue Label Merlot este generoasă și opulentă. Este realizat cu cantități mici de Syrah și Cabernet Sauvignon pentru a adăuga personalitate și aromatice de ridicare. Merlot este îmbătrânit în butoaie de stejar francez noi până la trei ani timp de opt luni. Aromele de fructe de pădure și plăcintă de mure din fructe ies în evidență în nas, care se integrează cu calitatea elegantă prăjită din stejar. La gust, aromele identificabile de zmeură și albastru dens, jammy fruit se combină cu structura elegantă a vinurilor pentru a susține finisajul elegant și lung. Seria de diamante Merlot din 1999 este extrem de primitoare, cu o mare bogăție și atracție; este potabilă acum sau poate fi stabilită timp de doi până la cinci ani.
DificultateUșor
Gata În25 m.
Porții2
Scor De Sănătate100
Revista