Tartar De Ton
O porție conține 25 calorii, 2G de proteine, și 2G de grăsime. Această rețetă servește 24 și costă 7 cenți pe porție. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face din nou. Dacă aveți la îndemână ton de sushi, arpagic, șalotă și alte câteva ingrediente, îl puteți face. De la preparare la farfurie, această rețetă durează 1 oră și 20 de minute. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten, fără lactate și primar dieta. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 36%. Acest scor nu este atât de uimitor. Încercați Tartar De Ton, Tartar De Ton, și Tartar De Ton pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Echipament Special: 2 zeci de linguri de demitasse
Cu un cuțit ascuțit, tăiați tonul în felii foarte mici. Într-un bol de amestecare, combinați tonul, arpagicul, caperele, șalotele, sucul de lămâie, uleiul, sarea și piperul proaspăt măcinat și răciți timp de 1 oră. Umpleți lingurile de demitasse cu amestec și serviți.
Vin recomandat: Merlot, Pinot Noir, Vin Roz
Merlot, Pinot Noir, și vin de la Rosa sunt alegeri excelente pentru ton. Deși pește este adesea asociat cu vin alb,' meatier ' pește ca ton absolut poate merge cu vin roșu. De asemenea, un Rosa se va împerechea frumos, mai ales dacă tunanul dvs. este preparat cu ingrediente mai potrivite pentru un vin alb. Ai putea încerca Robert Mondavi Napa Valley Merlot. Recenzorilor le place destul de mult cu un rating de 4,3 din 5 stele și un preț de aproximativ 20 de dolari pe sticlă.
Robert Mondavi Napa Valley Merlot
83% Merlot, 7% Malbec, 5% Cabernet Franc, 5% Syrah.Acest Merlot din 2007 prezintă arome îndrăznețe de afine sălbatice, zmeură roșie punctată cu indicii de cassis și negru Ceylonceai. Cu corp mediu, cu un palat de catifea, aromele senzuale ale acestui vin sunt susținute de mici adaosuri de Malbec,Cabernet Franc și Syrah care contribuie la taninurile cu granulație fină, ușor structurate, senzație de gură largă și finisare durabilă.