Tartarul de somon într-un pahar de Martini este un fără gluten, fără lactate și pescatarian rețetă cu 8 porții. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 9g de proteine, 8g de grăsime, și un total de 135 calorii. Pentru $1.67 pe portie, această rețetă acoperă 8% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă este plăcută de 17 gurmanzi și bucătari. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 40 minute. Un amestec de capere, tequila, scallions și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de aromată. Acesta este adus la tine de Foodnetwork. În general, această rețetă câștigă o scor spoonacular solid de 41%. Încercați Martini de somon pentru 2 (salată într-un pahar), Tartar De Somon, și Tartar De Somon pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Combinați toate ingredientele, cu excepția tequila și chipsurile într-un castron mediu. Împărțiți Tartarul printre paharele de martini, stropiți cu tequila și garnisiți cu chipsuri și frunze de coriandru.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Coriandru Proaspăt
4 Boccacini De Mozzarella Proaspătă, Fiecare Cu Diametrul De 1 Inch
Somonul funcționează foarte bine cu Chardonnay, Pinot Noir și Sauvignon Blanc. Pentru a decide cu privire la alb sau roșu, ar trebui să luați în considerare condimentele și sosurile. Chardonnay este un prieten excelent pentru mâncărurile cremoase cu unt, în timp ce Sauvignon blanc poate completa preparatele din plante sau citrice. Un roșu ușor, cu conținut scăzut de tanin, cum ar fi pinot noir, se potrivește de minune cu somonul fript sau la grătar. Un vin pe care l-ați putea încerca este retrospectiv Wines Chardonnay. Are 4,7 din 5 stele și o sticlă costă aproximativ 26 de dolari.