Tartar Cu Friptură Coreeană
Reteta coreeană friptură tartar este gata în aproximativ 30 de minute și este cu siguranță un remarcabil fără gluten și fără lactate opțiune pentru iubitorii de mâncare coreeană. Această rețetă servește 12 și costă 79 de cenți pe porție. O porție conține 69 calorii, 4G de proteine, și 5g de grăsime. Acesta va fi un hit la dvs ziua valentin eveniment. Mergeți la magazin și ridicați suc de lămâie, filet mignon, sare kosher și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 20%. Acest scor nu este atât de minunat. Încercați Steak Tartare, Steak Tartare, și Steak Tartare pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Cojiți 1 sfert de pere; tăiați în cuburi foarte mici (aproximativ 1/8").
Se pune într-un castron mic șitoss cu 1/4 linguriță suc de lămâie.
Tăiați restulpere de pere în felii subțiri.
Așezați într-un castron mediu și aruncați cu 1 linguriță rămasă suc de lămâie.
Bateți scallions, sos de soia, 1 linguriță de semințe de Sesam, ulei de susan, usturoi și piper într-un castron mediu.
Adăugați filet mignon și pearcubes și aruncați ușor până când sunt combinate;condimentează după gust cu sare.
Puneți cu grijă Tartarul peste felii de pere.
Se presară cu restul de 1 linguriță semințe de susanși garnisiți cu arpagic.
Vin recomandat: Chenin Blanc, Gewurztraminer, Riesling
Coreeanul poate fi asociat cu Chenin Blanc, Gewurztraminer și Riesling. Cel mai bun vin pentru mâncarea asiatică depinde de bucătărie și fel de mâncare - desigur - dar aceste albe acide se împerechează cu o serie de mese tradiționale, picante sau nu. Un vin pe care l-ați putea încerca este Baronul Herzog Chenin Blanc (OU Kosher). Are 4,1 din 5 stele și o sticlă costă aproximativ 12 dolari.
![Baronul Herzog Chenin Blanc (ou Kosher)]()
Baronul Herzog Chenin Blanc (ou Kosher)
O senzație de gură proaspătă și rotundă, cu note fructate intense de nectarină, agrișă și pin, cu un finisaj luminos și curat. Un vin versatil de savurat cu alimente etnice picante, de la chineză la indiană. De asemenea, grozav ca aperitiv.