Tartalete Toffee-Cafea

Tartalete Toffee-Cafea
Tartelele Toffee-Coffee ar putea fi o rețetă bună pentru a vă extinde colecția de aperitive. Această rețetă servește 6. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 7 g de proteine, 53 g de grăsimi și un total de 756 de calorii. Pentru 1,63 USD per porție, această rețetă acoperă 9% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Dacă aveți la îndemână topping de caramel, smântână groasă, bucăți de caramel și alte câteva ingrediente, îl puteți face. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 45 de minute. Vă este adus de Foodnetwork. În general, această rețetă câștigă un scor nu atât de mare de 23%. Încercați tartele cu caramelă cu piersici, tartele cu ciocolată și cafea Cheesecake și tartelele cu mousse de cafea cu alune – fără carbohidrați și fără gluten pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Pregătiți umplutura: aduceți smântâna și cafeaua aproape la fierbere într-o cratiță la foc mediu. Reduceți căldura la minim; gătiți timp de 5 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Suplimentar Frisca Si Bucle De Ciocolata, OptionalSuplimentar Frisca Si Bucle De Ciocolata, Optional
1 Până La 2 Linguri De Suc De Lămâie, Opțional1 Până La 2 Linguri De Suc De Lămâie, Opțional
Echipamente pe care le vei folosi
20 De Căpșuni Proaspete, Fără Coajă20 De Căpșuni Proaspete, Fără Coajă
2
Se ia de pe foc. Se strecoară printr-o strecurătoare cu plasă fină într-un castron. Pus deoparte.
Echipamente pe care le vei folosi
Cu Os, Pe Piele, Pulpe și Pulpe De PuiCu Os, Pe Piele, Pulpe și Pulpe De Pui
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
3
Aduceți toppingul de caramel la fierbere într-o cratiță la foc mediu-înalt. Reduceți focul la mediu și gătiți încă 2 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Piersici FeliatePiersici Feliate
Echipamente pe care le vei folosi
20 De Căpșuni Proaspete, Fără Coajă20 De Căpșuni Proaspete, Fără Coajă
4
Se ia de pe foc si se amesteca untul. Adaugă încet amestecul de smântână-cafea până se combină.
Ingrediente de care veți avea nevoie
8 Căni De Bezele Miniaturale, împărțite8 Căni De Bezele Miniaturale, împărțite
Suplimentar Frisca Si Bucle De Ciocolata, OptionalSuplimentar Frisca Si Bucle De Ciocolata, Optional
1 Până La 2 Linguri De Suc De Lămâie, Opțional1 Până La 2 Linguri De Suc De Lămâie, Opțional
Echipamente pe care le vei folosi
1 Legătură Mare De Violete Sălbatice (inclusiv Tulpinile), Spălate1 Legătură Mare De Violete Sălbatice (inclusiv Tulpinile), Spălate
5
Se toarnă într-un bol mare și se răcește la temperatura camerei. Dă la frigider pentru 45 de minute sau până se răcește complet.
Echipamente pe care le vei folosi
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
1
Puneți cojile de patiserie pe o tavă de copt neunsă și coaceți conform instrucțiunilor de pe ambalaj.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cireșe Tartă Congelate Fără Sâmburi, Dezghețate, Scurse și UscateCireșe Tartă Congelate Fără Sâmburi, Dezghețate, Scurse și Uscate
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți SotațiCreveți Sotați
2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®
2
Transferați pe un gratar pentru a se răci, apoi scoateți centrul cojilor cu degetele.
Ingrediente de care veți avea nevoie
(recomandat: Sos A1)(recomandat: Sos A1)
3
Puneți chipsurile de ciocolată într-un castron mic care poate fi folosit la microunde și puneți-le la microunde la putere medie, amestecând la fiecare 30 de secunde, până se topesc, aproximativ 1 1/2 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/2 Linguriță Lapte 2%1/2 Linguriță Lapte 2%
Echipamente pe care le vei folosi
Frișcă Sau înghețată De Vanilie și Nuci Pecan Prăjite Suplimentare, OpționalFrișcă Sau înghețată De Vanilie și Nuci Pecan Prăjite Suplimentare, Opțional
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
4
Turnați bucățile de caramel într-o farfurie de plăcintă. Înmuiați marginile cojilor de patiserie în ciocolată topită și apoi în caramel. Pus deoparte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cireșe Tartă Congelate Fără Sâmburi, Dezghețate, Scurse și UscateCireșe Tartă Congelate Fără Sâmburi, Dezghețate, Scurse și Uscate
CarameleCaramele
170 G Ciocolată Semidulce, Tăiată în Bucăți De 1,2 Cm (recomandat: Ghirardelli)170 G Ciocolată Semidulce, Tăiată în Bucăți De 1,2 Cm (recomandat: Ghirardelli)
Fâșie De Coajă De LămâieFâșie De Coajă De Lămâie
5
Bateți amestecul de cafea cu un mixer la viteză medie până se îngroașă. Bateți încet zahărul de cofetă la mare până se formează vârfuri tari.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Rulou Cu Fructe GalbenRulou Cu Fructe Galben
Suplimentar Frisca Si Bucle De Ciocolata, OptionalSuplimentar Frisca Si Bucle De Ciocolata, Optional
Echipamente pe care le vei folosi
42 Lemn Dulce Snur Roșu42 Lemn Dulce Snur Roșu
6
Asamblați ceștile chiar înainte de a le servi sau de a vinde: puneți amestecul de cafea într-o pungă mare de plastic cu fermoar. Apăsați aerul și etanșați. Tăiați un colț; introduceți amestecul în coji.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Suplimentar Frisca Si Bucle De Ciocolata, OptionalSuplimentar Frisca Si Bucle De Ciocolata, Optional
(recomandat: Sos A1)(recomandat: Sos A1)
Echipamente pe care le vei folosi
Vârfuri Pentru Patiserie — Vârfuri Rotunde Nr. 4 și Nr. 2Vârfuri Pentru Patiserie — Vârfuri Rotunde Nr. 4 și Nr. 2
7
Stropiți cu mai mult caramel.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/3 Cană Suc Proaspăt De Lămâie Cheie1/3 Cană Suc Proaspăt De Lămâie Cheie
8
Fotografie de Antonis Achilleos

Vin recomandat: Cremă Sherry, Port, Moscato Dasti

Tartaleta funcționează foarte bine cu Crem Sherry, Port și Moscato d'Asti. O regulă comună de asociere a vinurilor este să vă asigurați că vinul este mai dulce decât mâncarea. Deserturile delicate se potrivesc bine cu Moscato d'Asti, deserturile cu nuci cu crema de sherry, iar deserturile cu caramel sau ciocolata se potrivesc bine cu porto. NV Solera Cream Sherry cu un rating de 4,5 din 5 stele pare o potrivire bună. Costă aproximativ 17 dolari pe sticlă.
NV Solera Cremă Sherry
NV Solera Cremă Sherry
Solera Crem Sherry are o nuanță de chihlimbar strălucitor și o nuanță profundă de cupru. Cu arome de butterscotch și nuci pecan, aromele de nuci sărate dulci și condimente maro poartă un accent complex de caramel. O intrare dulce duce la un gust rotunjit, luxuriant, moderat corpolent, cu un final lung și aromat.
DificultateExpert
Gata În1 h, 45 m.
Porții6
Scor De Sănătate2
Revista