Tarta și Bulbuc nunta pumn

Tarta și Bulbuc nunta pumn
Tartă și Bulbuc pumn de nunta ar putea fi doar băutura pe care o căutați. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără gluten, fără lactate și întregi 30 are 132 calorii, 1g de proteine, și 0g de grăsime per portie. Pentru 49 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 3% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 24. Este adus la tine de Toțiretete. 57 de persoane au considerat că această rețetă este gustoasă și satisfăcătoare. Este perfect pentru Nunta. Câțiva oameni i-au plăcut foarte mult acest fel de mâncare mexicană. Un amestec de suc de afine, concentrat de limonadă roz, gheață și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează 15 minute. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 34%, ceea ce este destul de rău. Rețete similare includ Pumn De Afine Cu Bule, Pumn De Șampanie Cu Bule, și Berry Bulbuc Punch.

Instrucțiuni

1
Într-un castron mare de pumn, amestecați concentratul de limonadă, concentratul de suc de ananas și sucul de afine.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Concentrat De Suc De AnanasConcentrat De Suc De Ananas
Parțial Concentrat De LimonadaParțial Concentrat De Limonada
Suc De AfineSuc De Afine
PunchPunch
Echipamente pe care le vei folosi
1 Recipient (8 Uncii) Topping Ușor Biciuit (cum Ar Fi Cool Whip®)1 Recipient (8 Uncii) Topping Ușor Biciuit (cum Ar Fi Cool Whip®)
2
Adăugați gheață și turnați încet în berea de ghimbir.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cutie De Concentrat De Limonada Congelat, Dezghețat Plus 3/4 Cană De Concentrat De Limonadă DezghețatCutie De Concentrat De Limonada Congelat, Dezghețat Plus 3/4 Cană De Concentrat De Limonadă Dezghețat
Gelatină Cu Aromă De Căpșuni Marca Jell-oGelatină Cu Aromă De Căpșuni Marca Jell-o

Vin recomandat: Pinot Noir, Riesling, Trandafir Spumant

Pinot Noir, Riesling, și Sparkling rossifix sunt alegerile mele de top pentru Mexican. Vinurile albe acide, cum ar fi riesling sau roșii cu tanin scăzut, cum ar fi pinot noir, pot funcționa bine cu mâncărurile mexicane. Sparkling rossixt este și o pereche sigură. Un vin pe care l-ai putea încerca este vin de Sandwich Pinot Noir al lui Jimmy John. Are 4,7 din 5 stele și o sticlă costă aproximativ 30 de dolari.
Jimmy John ' s vin de Sandwich Pinot Noir
Jimmy John ' s vin de Sandwich Pinot Noir
Pinot Noir a fost produs și îmbuteliat de vinăria Folk Machine și de vinificatorul Kenny likitprakong.
DificultateNormal
Gata În15 m.
Porții24
Scor De Sănătate2
Bucătăriimexican
Tipuri De Feluri De MâncareAntipastiIncepatorGustareAntipasto
OcaziiNuntă
Revista