Tarta Stilton cu chutney de afine

Tarta Stilton cu chutney de afine
Tarta Stilton cu chutney de afine necesită în jur 5 ore de la început până la sfârșit. Această rețetă face 32 de porții cu 128 calorii, 4G de proteine, și 8g de grăsime fiecare. Pentru 95 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 4% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Un amestec de piper, gălbenușuri de ou, smântână grea și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de gustoasă. Este adus la tine de Epicurious. Cu o lingură scor de 21%, acest fel de mâncare nu este atât de remarcabil. Încercați Tarta Stilton cu chutney de afine, Stilton și chutney Rarebit bites, și Stilton, smochine prăjite și Tarta de Prosciutto într-o crustă de Pecan pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Preîncălziți cuptorul la 350 F.
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
2
Întindeți aluatul pe o suprafață ușor făinată cu un sucitor făinat într - un dreptunghi de 17 x 8 inci și încadrați-l în tigaie. Tăiați excesul de aluat, lăsând o surplombă de 1/2 inch, apoi pliați surplomba spre interior și apăsați pe partea laterală a tigaiei pentru a întări marginea. Înțepați ușor fundul și părțile laterale peste tot cu o furculiță. Se răcește până se întărește, aproximativ 30 de minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
AluatAluat
RolaRola
Echipamente pe care le vei folosi
știft De Rulareștift De Rulare
Formă TartăFormă Tartă
TigaieTigaie
3
Căptușiți coaja de patiserie cu folie și umpleți cu greutăți pentru plăcintă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Coji De PatiserieCoji De Patiserie
Echipamente pe care le vei folosi
Folie De AluminiuFolie De Aluminiu
4
Coaceți în mijlocul cuptorului 20 de minute, apoi îndepărtați cu grijă folia și greutățile și coaceți până devin aurii, încă 10 până la 15 minute. Coajă rece în tigaie 20 de minute.
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
Folie De AluminiuFolie De Aluminiu
TigaieTigaie
5
Reduceți temperatura cuptorului la 325 F.
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
1
Bateți împreună smântâna, oul întreg, gălbenușurile, sarea și piperul până se combină.
Ingrediente de care veți avea nevoie
OuăOuă
PiperPiper
CremăCremă
Gălbenuș De OuGălbenuș De Ou
SareSare
Echipamente pe care le vei folosi
BatetiBateti
2
Puneți coaja de tartă (încă în tigaie) pe o foaie de copt și împrăștiați brânza uniform în coajă. Se toarnă încet cremă în coajă și se coace în mijlocul cuptorului până când este auriu în jurul marginii și crema este doar setată, 30 până la 35 de minute. Se răcește tarta complet în tigaie pe un raft.
Ingrediente de care veți avea nevoie
CremăCremă
BrânzăBrânză
Echipamente pe care le vei folosi
Foaie De CoptFoaie De Copt
CuptorCuptor
TigaieTigaie
3
Tăiați tarta în 32 de dreptunghiuri și serviți la temperatura camerei, acoperită cu chutney.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sugestie De Servire: Salată Verde și Roșii FeliiSugestie De Servire: Salată Verde și Roșii Felii
4
* Tarta poate fi făcută într - o tigaie rotundă cu caneluri de 81/2 pe 1 inch, cu fundul detașabil, în loc de una dreptunghiulară.* Tarta poate fi făcută cu 1 zi înainte și răcită, acoperită. Reîncălziți înainte de servire
Echipamente pe care le vei folosi
Formă TartăFormă Tartă
DificultateExpert
Gata În5 hrs
Porții32
Scor De Sănătate2
Tipuri De Feluri De MâncareAntipastiIncepatorGustareAntipasto
Revista