Tarta Stilton cu chutney de afine
Tarta Stilton cu chutney de afine necesită în jur 5 ore de la început până la sfârșit. Această rețetă face 32 de porții cu 128 calorii, 4G de proteine, și 8g de grăsime fiecare. Pentru 95 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 4% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Un amestec de piper, gălbenușuri de ou, smântână grea și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de gustoasă. Este adus la tine de Epicurious. Cu o lingură scor de 21%, acest fel de mâncare nu este atât de remarcabil. Încercați Tarta Stilton cu chutney de afine, Stilton și chutney Rarebit bites, și Stilton, smochine prăjite și Tarta de Prosciutto într-o crustă de Pecan pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 350 F.
Întindeți aluatul pe o suprafață ușor făinată cu un sucitor făinat într - un dreptunghi de 17 x 8 inci și încadrați-l în tigaie. Tăiați excesul de aluat, lăsând o surplombă de 1/2 inch, apoi pliați surplomba spre interior și apăsați pe partea laterală a tigaiei pentru a întări marginea. Înțepați ușor fundul și părțile laterale peste tot cu o furculiță. Se răcește până se întărește, aproximativ 30 de minute.
Căptușiți coaja de patiserie cu folie și umpleți cu greutăți pentru plăcintă.
Coaceți în mijlocul cuptorului 20 de minute, apoi îndepărtați cu grijă folia și greutățile și coaceți până devin aurii, încă 10 până la 15 minute. Coajă rece în tigaie 20 de minute.
Reduceți temperatura cuptorului la 325 F.
Bateți împreună smântâna, oul întreg, gălbenușurile, sarea și piperul până se combină.
Puneți coaja de tartă (încă în tigaie) pe o foaie de copt și împrăștiați brânza uniform în coajă. Se toarnă încet cremă în coajă și se coace în mijlocul cuptorului până când este auriu în jurul marginii și crema este doar setată, 30 până la 35 de minute. Se răcește tarta complet în tigaie pe un raft.
Tăiați tarta în 32 de dreptunghiuri și serviți la temperatura camerei, acoperită cu chutney.
* Tarta poate fi făcută într - o tigaie rotundă cu caneluri de 81/2 pe 1 inch, cu fundul detașabil, în loc de una dreptunghiulară.* Tarta poate fi făcută cu 1 zi înainte și răcită, acoperită. Reîncălziți înainte de servire